Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Žagaram viena no vasaras prioritātēm būs potīšu stiprināšana

Žagaram viena no vasaras prioritātēm būs potīšu stiprināšana
Artūrs Žagars. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas U18 izlases līdera pagājušā gada Eiropas čempionātā Artūra Žagara piedalīšanās Pasaules U19 kausa izcīņā šovasar būs atkarīga no viņa fiziskās kondīcijas un veselības stāvokļa pēc sezonas Spānijā.

Spēlētāja aģents Jānis Porziņģis sarunā ar "Sporta Avīzi" skaidro – ja reiz Artūrs pēc vecuma atbilst NBA draftam, tad ir jāpamēģina. Pretējā gadījumā viņam nebūtu nekāda iemesla runāt par Žagaru ar NBA komandām. Kristapa Porziņģa vecākais brālis uzskata, ka pieteikšanās draftam jebkurā gadījumā būs vērtējama ar plusa zīmi – neatkarīgi no tā, vai Artūrs savu kandidatūru atsauks vai saglabās.

Vai Žagars tiešām varētu palikt draftam pieejamo spēlētāju sarakstā un izskatīt kādas komandas solījumu? Saprotamu iemeslu dēļ Jānis šobrīd izvairās no konkrētas atbildes, taču piebilst – tas būs atkarīgs no tā, vai Artūram tā būs pareizā vieta.

Runājot par gaidāmās vasaras plāniem, Porziņģis skaidro, ka viena no prioritātēm būs veselības nostiprināšana. Potītes savainojums, operācija un rehabilitācija, bet pēc tam vairākas reizes pamežģīta otras kājas potīte. „Jāpabeidz sezona un tad jāskatās, kā viņš jutīsies fiziski. Potīšu stiprināšana noteikti būs viens no vasaras uzdevumiem. Jāizdomā veids, kā mēs varam viņam palīdzēt pastrādāt ar potītēm un nākotnē kaut ko izlabot. Pastāv jautājums, vai to vispār var izdarīt? Es personīgi domāju, ka var. Un Artūrs pieliks tam visas pūles, jo viņš grib būt laukumā,” sarunā ar "Sporta Avīzi" uzsver Jānis Porziņģis.

Tieši no fiziskā un veselības stāvokļa būs atkarīgs arī tas, vai Žagars jūnija beigās un jūlija sākumā spēlēs Latvijas U19 izlasē Pasaules kausa turnīrā Krētā.

  +1 [+] [-]

, 2019-05-30 10:03, pirms 5 gadiem
No Porziņģiem vecākajiem pa gabalu turēties vajag. Tie kārtīgi uzdzivotaji par brāļa naudu. Redz "pieskatot" viņu lai bbiedriņa variants neatkārtojas. Labi sanāk. Pēdējā laikā skandāls pēc skandāla

  +3 [+] [-]

, 2019-05-30 10:11, pirms 5 gadiem
Jāizdomā veids, kā mēs varam viņam palīdzēt pastrādāt ar potītēm un nākotnē kaut ko izlabot. Pastāv jautājums, vai to vispār var izdarīt? Es personīgi domāju, ka var.
Porziņģis taču ir bijis tik daudz gadus iekšā NBA un ACB, kur strādā vieni no labākajiem fizioterapetiem, dakteriem, fiziskās sagatavotības treneriem un vēl nezina vai nostiprināt vai nevar nostiprināt potītes.

  -2 [+] [-]

, 2019-05-30 10:12, pirms 5 gadiem
piezīdušies kā dēles pie sportistiem tie porziņģa brāļi

  +2 [+] [-]

, 2019-05-30 10:15, pirms 5 gadiem
Kopš kura laika Jānis ir Artūra aģents?

     [+] [-]

, 2019-05-30 10:29, pirms 5 gadiem
Jāmaina aģents, kaut vai Dens Milštains.

  -1 [+] [-]

, 2019-05-30 10:46, pirms 5 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Jāmaina aģents, kaut vai Dens Milštains.
Tas, ka Porziņģiem ir bijušas kļūdas uzreiz nenozīmē, ka Jānis ir slikts aģents.
Posmā no Spānijas līdz Kristapa kļūšanai par NBA zvaigzni brāļi ir paveikuši labu darbiņu, pieredze un kontakti šajā laikā tomēr ir iekrāti ne slikti!

     [+] [-]

, 2019-05-30 11:43, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kopš kura laika Jānis ir Artūra aģents?
Jau pāris gadus vismaz Jānis ir Žagara aģents. Trakākais, ka spēlētāja ģimene visu JP teikto uztver kā Dieva vārdus, lai gan tā pieredze viņam ir tik vien kā ar KP. Bet lai veicas, tāds PG talants mums sen nav bijis

  +2 [+] [-]

, 2019-05-30 12:14, pirms 5 gadiem
Stefanam Karijam arī ilgstoši bija problēmas ar potītēm. Ar savām ātrajām kustību maiņām pārāk liela slodze tiek uzlikta uz potītēm un ar to rodās problēmas. Risinājums ir spēcināt gurnu/dibena/core muskuļus, lai būtu labāks balanss un slodze no potītēm tiktu pārnesta uz gurnu rajonu.
Šeit par to ir raksts angliski:
2015 NBA playoffs - How Stephen Curry put...

  +1 [+] [-]

, 2019-05-30 13:25, pirms 5 gadiem
Starp rindām pasaka, ka nespēlēs U19 PK!

     [+] [-]

, 2019-05-30 16:45, pirms 5 gadiem
jbk rakstīja: Jau pāris gadus vismaz Jānis ir Žagara aģents. Trakākais, ka spēlētāja ģimene visu JP teikto uztver kā Dieva vārdus, lai gan tā pieredze viņam ir tik vien kā ar KP. Bet lai veicas, tāds PG talants mums sen nav bijis
Šosezon Kalnīša Kurucs pat ACB ticis vairāk spēlēt kā Žagars. Aģentam ir nozīme.

  +1 [+] [-]

, 2019-05-30 17:04, pirms 5 gadiem
Sharps rakstīja: Jāizdomā veids, kā mēs varam viņam palīdzēt pastrādāt ar potītēm un nākotnē kaut ko izlabot. Pastāv jautājums, vai to vispār var izdarīt? Es personīgi domāju, ka var.
Porziņģis taču ir bijis tik daudz gadus iekšā NBA un ACB, kur strādā vieni no labākajiem fizioterapetiem, dakteriem, fiziskās sagatavotības treneriem un vēl nezina vai nostiprināt vai nevar nostiprināt potītes.
Katrs cilvēks ir unikāls, un kas der vienam, var kaitēt otram. Tieši tāpēc ir vajadzīga detalizēta izpēte un augstas klases profiņu izstrādāta "ceļa karte". Te Porziņģim taisnība, un vienas U19 sezonas dēļ riskēt ar profesionāļa karjeru nākotnē nav prāta darbs.