Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Grifins nevarēs palīdzēt ASV izlasei olimpiskajās spēlēs

Grifins nevarēs palīdzēt ASV izlasei olimpiskajās spēlēs
Bleiks Grifins
Foto: AFP/Scanpix

Losandželosas „Clippers” basketbolistam Bleikam Grifinam veikta īpaša injekcija kājas muskulī, kuras dēļ viņš nevarēs trenēties vairākus mēnešus un vēlreiz nevarēs piedalīties olimpiskajās spēlēs.

Kā ziņo Losandželosas „Times”, Bleikam Grifinam veikta medicīniska procedūra, kas palīdzēs samazināt sāpes un paātrinās organisma atjaunošanās spējas, lai līdz galam sadziedētu augšstilba muskuļa savainojumu. Grifins izvēlējās nogaidīt ar šīs procedūras veikšanu līdz sezonas beigām, jo cerēja vēl palīdzēt „Clippers” izslēgšanas spēlēs.

Nogaidīšana veiksmi nenesa, jo sērijā pret „Trail Blazers” Grifina trauma atkal uzvirmoja ar jaunu sparu, un viņam tik un tā nācās sezonu noslēgt priekšlaicīgi, kamēr „Clippers” bez viņa un Krisa Pola zaudēja Portlendai un izstājās.

Pēc medicīniskās procedūras, kas veikta Grifinam, parasti jāizlaiž vairāki mēneši pirms iespējams atgriezties treniņos. Līdz ar to viņam arī šoreiz nāksies noskatīties olimpisko spēļu basketbola turnīrā no malas, jo arī 2012. gada olimpiādē Londonā Grifins nevarēja piedalīties savainojuma dēļ.

Līdzīga procedūra nesen tika veikta arī Ņūorleānas „Pelicans” līderim Entonijam Deivisam, kas palīdzēja viņam izvairīties no ķirurģiskas iejaukšanās. Arī Deiviss šovasar olimpiskajās spēlēs nepiedalīsies, tāpat kā to nedarīs Pols. Pagaidām vienīgā pirmā līmeņa zvaigzne, kas publiski paziņojis par vēlmi pārstāvēt izlasi olimpiskajās spēlēs, ir Karmelo Entonijs no Ņujorkas „Knicks”.

Olimpiskajās spēlēs ASV būs vienā grupā ar Austrāliju, Ķīnu, Venecuēlu un divām kvalifikācijas turnīru uzvarētājām. Pirms olimpiskajās spēlēm ASV paredzētas pārbaudes spēles ar Argentīnu, Ķīnu (divreiz), Venecuēlu un Nigēriju.

Izmantotie resursi:
Blake Griffin quad injury: Clippers star will...


, 2016-04-30 16:18, pirms 8 gadiem
Sāk notikties tas, ko teicu jau agrāk, kad visi te komentāros spriedām par USA sastāvu uz olimpiādi.
Jau tad teicu, ka jāsagaida olimpiāde vai treniņu nometne un vispār jāredz, kurš būs vesels un kurš atteicies utt.
Tagad reāli 3 100 procentīgie džeki ir OUT.
, 2016-04-30 17:54, pirms 8 gadiem
Būs vien Kobijam kārtējo reizi jāparāda sava attieksme un jāmeklē vadzis, kurā kāra kedas.
, 2016-04-30 21:21, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Sāk notikties tas, ko teicu jau agrāk, kad visi te komentāros spriedām par USA sastāvu uz olimpiādi.
Jau tad teicu, ka jāsagaida olimpiāde vai treniņu nometne un vispār jāredz, kurš būs vesels un kurš atteicies utt.
Tagad reāli 3 100 procentīgie džeki ir OUT.
neviens no galvenajiem spēkiem izkritis tpt nav takā nekas būtisks noticis nav, ja nu vienīgi tādam dreimodam grīnam izredzes iekļūt sastāvā ir krasi pieaugušas kopš izlidoja davis un griffins
Gintare Petronīte: 158 spēles Lietuvas valstsvienībā. Foto: FIBA
1

Lietuvas leģenda Petronīte paziņo par karjeras beigām

Gintare Petronīte nedēļas vidū Turcijā aizvadīja pēdējo spēli karjerā. Viena no visu laiku labākajām Lietuvas basketbolistēm nolēma beigt spēlētājas gaitas, ceturtdien, 21. martā, vēstīja kaimiņvalsts mediji.
Rihards Lomažs, Rodions Kurucs un Kristers Zoriks 2024. gada 25. februārī. Foto: Mārtiņš Goldbergs
29

Entonijs ielozē Rīgas turnīra uzvarētāju pret Vāciju, Franciju un Japānu

Otrdien, 19. martā, FIBA mītnē Ženēvā notika Parīzes Olimpisko spēļu izloze basketbolā. Rīgas kvalifikācijas turnīra uzvarētāja tika ielozēta B grupā pret Vāciju, Franciju un Japānu. Vīriešu turnīrs notiks no 27. jūlija līdz 10. augustam.
Beļģijas saspēles vadītāja Žulī Alemāna. Foto: EuroBasket Women

Eiropas čempione Beļģija nonāk Parīzes "nāves grupā" sievietēm

Otrdien, 19. martā, FIBA mītnē Ženēvā notika Parīzes Olimpisko spēļu izloze basketbolā sievietēm. Tokijas spēļu čempione ASV tika ielozēta C grupā pret vicečempioni Japānu, Eiropas čempioni Beļģiju un strauji progresējošo Vāciju.