Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Endzels: "Cerēt uz labu izlozi vai pārdzīvot par sliktu nebūtu pareizi"

Endzels: "Cerēt uz labu izlozi vai pārdzīvot par sliktu nebūtu pareizi"
Guntis Endzels
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Manā skatījumā sliktākais variants būs tas, ja spēlēsim vienā grupā ar tām komandām, kuras kā galveno mērķi būs uzstādījušas tikt uz olimpiskajām spēlēm, jo šis čempionāts viņiem būs atlase," pirms 2011. gada Eiropas čempionāta izlozes savā skatījumā uz to dalās "Ventspils" basketbola kluba treneris Guntis Endzels.

"Cerēt uz labu izlozi vai pārdzīvot par sliktu nebūtu pareizi," uzskata treneris, kurš savulaik bijis Latvijas izlases galvenā trenera Kārļa Muižnieka asistents 2007. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā un arī finālturnīrā. "Manā skatījumā sliktākais variants būs tas, ja spēlēsim vienā grupā ar tām komandām, kuras būs uzstādījušas galveno mērķi tikt uz olimpiskajām spēlēm, jo šis čempionāts viņiem būs kā atlase. Domāju gan, ka tādu būs diezgan daudz."

"Šobrīd runāt par to, kas būtu labāk, kas sliktāk, būtu muļķīgi, jo mēs jau nezinām, kādos sastāvos katra komanda spēlēs. Bet, tā kā šis ir pirmolimpiskais gads, domāju, ka komandu sastāvi būs maksimāli tuvu optimālajiem," prognozē Endzels. "Ir izlases, kuras brauks ar mērķi uzvarēt čempionātā, bet kādas astoņas līdz desmit noteikti uzstādīs kā galveno - tikt uz olimpiskajām spēlēm. Ja skatāmies no šīs puses, tad varbūt vislabāk no ceturtā groza būtu dabūt angļus, jo viņiem nav jākvalificējas. Domāju, ka viņi visus savus labākos spēlētājus savāktu tieši uz olimpiskajām spēlēm."

"Jāpiekrīt [mūsu izlases galvenajam trenerim Aināram] Bagatskim par to, ka visu izšķirs tas, kā mēs paši būsim sagatavojušies un kā spēlēsim. Cerēt uz kaut kādu pretinieku vājumu būtu absolūti muļķīgi," uzskata "Ventspils" treneris.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-01-30 15:33, pirms 13 gadiem
bla* musejeie nevar vienreiz kartigi savakties un uzlikt merkji tikt uz Olimpiadi!!?!
leisi vienmēr tiek, un par dabon medaļas
, 2011-01-30 16:36, pirms 13 gadiem
kas tas pa [ pēdējā rindkopā
, 2011-01-30 17:38, pirms 13 gadiem
Par Angliju īsti korekti nav teikt, ka tas būtu labākais variants, jo basketbols ir vienīgais komandu sporta veids olimpiādē, kurā rīkotāji automātiski nedabū dalību, bet maz ticās, ka ja viņi nespēdami tikt nedabūs vienu no wild card no FIBA
, 2011-01-30 17:45, pirms 13 gadiem
laucinieks rakstīja: Par Angliju īsti korekti nav teikt, ka tas būtu labākais variants, jo basketbols ir vienīgais komandu sporta veids olimpiādē, kurā rīkotāji automātiski nedabū dalību, bet maz ticās, ka ja viņi nespēdami tikt nedabūs vienu no wild card no FIBA
ko tu murgo?
, 2011-01-30 18:03, pirms 13 gadiem
kāds ir atradis online linku?
, 2011-01-30 18:19, pirms 13 gadiem
kur vares redzet izlozi
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
40

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Petijs Milzs. Foto: FIBA
6

Joprojām bez Simonsa, ar desmit NBA vīriem: Austrālija paziņo OS kandidātu loku

Austrālijas basketbola izlases galvenais treneris Braiens Gurdžians nosaucis 22 spēlētāju loku, no kuriem tiks izraudzīts divpadsmitnieks dalībai vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Ierindā joprojām nav Bena Simonsa, bet ir desmit citi NBA spēlējoši basketbolisti.
Luka Banki. Foto: FIBA
9

Latvijas izlase pirms OS kvalifikācijas aizvadīs divas pārbaudes spēles

Latvijas Basketbola savienība (LBS) informē, ka Latvijas vīriešu basketbola izlase 2024. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram sāks gatavoties 17. jūnijā, un divu nedēļu garumā gaidāmas divas pārbaudes spēles. Publiski ziņots par pārbaudes maču savā laukumā pret Ēģipti, taču gaidāma arī viesošanās pie Somijas.