Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Sanantonio "Spurs" liedz Džinobili piedalīties Pasaules kausā

Agris Suveizda

Sanantonio "Spurs" liedz Džinobili piedalīties Pasaules kausā
Manu Džinobili
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Sanantionio "Spurs" esot informējusi Argentīnas izlases aizsargu Manuelu Džinobili, ka neļaus viņam piedalīties pēc mēneša gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā.

Lai arī pats Manu Džinobili pēc triumfa Nacionālās basketbola asociācijas finālsērijā apstiprināja vēlmi pārstāvēt Argentīnas valstsvienību Pasaules kausā, viņam pārbaudēs pēc sezonas beigām tika konstatēta plaisu veidošanās labās pēdas kaulā. Tika noteikts astoņu nedēļu atlabšanas periods, tādējādi jau tobrīd apšaubot argentīnieša iespējamo spēlēšanu izlasē.

Nesen Džinobili Argentīnas valstsvienībā tika veiktas atkārtotas medicīniskas pārbaudes, un izlases ārsts Djego Gripo norādīja, ka sportista veselības stāvoklis ir uzlabojies, taču piebilda, ka šīs pārbaudes vēl neesot izšķirošas, domājot par Pasaules kausu.

Džinobili, kuram vakar apritēja 37 gadi, Argentīnas izlasē spēlē jau kopš 1998. gada. 2002. gadā Džinobili un Argentīna izcīnīja pasaules sudrabu, finālā pagarinājumā atzīstot Dienvidslāvijas pārākumu (77:84). Toties divus gadus vēlāk Argentīna Atēnu olimpisko spēļu pusfinālā izslēdza ASV (89:81) un pēcāk finālā pārspēja arī Itāliju (84:69).

Spānijā paredzētā Pasaules kausa izcīņa sāksies 30. augustā. Argentīna B grupā spēlēs kopā ar Filipīnām, Senegālu, Puertoriko, Grieķiju un Horvātiju.

Izmantotie resursi:
Manu Ginobili told by San Antonio Spurs to skip...
San Antonio Spurs News, Scores, Stats &...

  -1 [+] [-]

, 2014-07-29 19:39, pirms 10 gadiem
Stulbi, ka tā. Tā, domājams, viņam bija pēdējā iespēja uzspēlēt izlasē.

  +1 [+] [-]

, 2014-07-29 19:48, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Stulbi, ka tā. Tā, domājams, viņam bija pēdējā iespēja uzspēlēt izlasē.
No otras puses- pie labas veselības viņš nākošgad var palīdzēt Spurs atkal triumfēt

     [+] [-]

, 2014-07-30 00:38, pirms 10 gadiem
Spurs var saprast. Veselība nav 100%, Atjaunoties pēc ~100 spēlēm sezonā jau tā nav viegli. Un šinī vecumā jebkura trauma var būt pēdējā pro karjerā.