Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Kozlovskis šogad tiesās arī Eiropas čempionātā sievietēm

Agris Suveizda

Kozlovskis šogad tiesās arī Eiropas čempionātā sievietēm
Mārtiņš Kozlovskis. Foto: Rekurzeme/Kurzemes Vārds

LETA. Latvijas tiesnesis Mārtiņš Kozlovskis šogad apkalpos arī Eiropas čempionātu sievietēm, ziņo Latvijas Basketbola savienības (LBS) Tiesnešu komisija.

Eiropas čempionāts norisināsies no 27.jūnija līdz 7.jūlijam. A un B apakšgrupu spēlēs notiks Rīgā, bet pārējo apakšgrupu mači un izslēgšanas turnīrs norisināsies Serbijā. Jau ziņots, ka Kozlovskis un Andris Aunkrogers apkalpos Pasaules kausa basketbolā spēles.

Vien 2015. gada sākumā FIBA kategoriju ieguvušajam Kozlovskim ir šobrīd visstraujāk augošā karjera starp Latvijas tiesnešiem. 2017. gadā viņš strādāja gan Eiropas čempionātā vīriešiem, gan arī sievietēm, bet pērn ne tikai tiesāja FIBA Eirolīgas un Čempionu līgas finālus, bet arī Argentīnā vadīja U17 Pasaules kausa finālspēli.

Arī šogad viņš izraudzīts FIBA Čempionu līgas finālčetrinieka turnīra tiesāšanai, šajā turnīrā strādājot arī Oskaram Lucim.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-04-29 19:20, pirms 5 gadiem
Viens no labākajiem FIBA-Europe tiesnešiem. ULEB tagad nelaiž savus tiesnešus uz FIBA rīkotajiem turnīriem, tajā skaitā izlašu.

     [+] [-]

, 2019-04-29 20:44, pirms 5 gadiem
1 rakstīja: Viens no labākajiem FIBA-Europe tiesnešiem. ULEB tagad nelaiž savus tiesnešus uz FIBA rīkotajiem turnīriem, tajā skaitā izlašu.
FIBA diskvalificēja tos tiesnešus