Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Vecvagars slavē aizsardzību, zviedrs Latviju uzskata par vienu no labākajām Eiropā

Agris Suveizda

Vecvagars slavē aizsardzību, zviedrs Latviju uzskata par vienu no labākajām Eiropā
Arnis Vecvagars
Foto: FIBA

Latvijas Basketbola savienība savā mājaslapā piedāvā komentārus pēc izlases uzvaras Pasaules kausa kvalifikācijā pār Zviedriju (82:72). Šis panākums Latvijai garantēja iekļūšanu nākamajā posmā.

Latvijas valstsvienības galvenais treneris Arnis Vecvagars: “Spēlējām no “pirmā numura” pozīcijas, uzspiedām pretiniekiem savu stilu un gandrīz visas 40 minūtes kontrolējām cīņas gaitu. Zinājām, kā zviedri spēlē, un bijām gatavi gan aizsardzībā, gan uzbrukumā. Spēles lielākajā daļā tika nospēlēts gudri, pieņemot pareizus lēmumus, turklāt ļoti veiksmīgi nospēlēja Jānis (Strēlnieks) un Dāvis (Bertāns), kuru darbība iedvesa pārliecību arī partneriem."

"Vissvarīgākais arguments bija mūsu komandas spēle aizsardzībā," Vecvagars turpināja. "Bija sagatavoti vairāki varianti, kurus plānojām spēles gaitā miksēt. Tie strādāja, un laba aizsardzība palīdzēja turēt iniciatīvu savās rokās. Tikpat kā neļāvām zviedriem gūt vieglos punktus. Jā, epizodiski viņi labi trāpīja no tālienes, taču ielaisti 72 punkti izbraukumā ir labs rādītājs."

"Bijām plānojuši vairāk punktu gūt no soda laukuma, taču arī zviedri bija gatavojušies tādam spiedienam, aktīvi palīdzēja viens otram un šajā ziņā pārsvaru nerealizējām. Toties brīvākas rokas palika ārējās līnijas spēlētājiem, kuri labi izmantoja savas iespējas. Tagad pievēršamies spēlei Ukrainā. Nopietnu savainojumu nav, gatavosimies, ņemot vērā gan februāra spēles mācību, gan to, ko izpētīsim Ukrainas izlases šodienas spēles ierakstā," Vecvagars noslēdza.

Latvijas izlases uzbrucējs Dāvis Bertāns: "Centāmies spēlēt agresīvi, un lielākajā spēles daļā tas izdevās. Jāņa lieliskā darbība sagādāja daudz brīvu metienu gan man, gan citiem. Labi trāpījām trīspunktniekus, bet svarīgi, ka ļoti labi nocīnījāmies aizsardzībā.” Zviedrijas izlases līderis Viktors Gadefošs: "Manuprāt, Latvijas izlase ir viena no labākajām Eiropā. Lai panāktu labāku rezultātu, mums vajadzēja nospēlēt absolūti perfekti.”

Izmantotie resursi:
Vecvagars: “Vissvarīgākais arguments bija mūsu...

  +1 [+] [-]

, 2018-06-28 23:28, pirms 6 gadiem
Slavas dziesmu popurijs. Cerams paši tā nemaz nejūtas, citādi beigas!

  +1 [+] [-]

, 2018-06-28 23:44, pirms 6 gadiem
Un vai Dairis Bertāns pret Ukrainu spēlēs?

  -2 [+] [-]

, 2018-06-28 23:50, pirms 6 gadiem
Kas ar Dairi un Timmu?

  +5 [+] [-]

, 2018-06-28 23:52, pirms 6 gadiem
Eu bomaar supeizda, spēli skatījies? Dzirdēji kā izruna gadefora un Borga uzvārdu? Netēlo te baigo viszini, savādāk kretinē atvērt tavus rakstus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Real Rebel

     [+] [-]

, 2018-06-29 07:25, pirms 6 gadiem
balts rakstīja: Kas ar Dairi un Timmu?
Timma jau pateica, ka šajā sabraukumā nespēlēs.

  +3 [+] [-]

, 2018-06-29 10:27, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Viņš arī raksta kā vajag un ja kretīnē, vienkārši never
Tu vari bez piepūles izrunāt Borjs? Un Bjerns Borjs? Kāpēc jāmaina izruna un mums tagad jāmokās, ja visu laiku teica un arī rakstīja Borgs un Bjerns Borgs? Valodas profesores viedoklis šeit: https://www.vestnesis.lv/ta/id/54197
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-06-29 13:23, pirms 6 gadiem
Mīļie Sportacentrs.com priekšnieki, lūdzu, neļaujir Suveizdam rakstīt par zviedru sportistiem jebkurā sporta veidā. Šim puisim zviedru valodas izpratnē ir pilnīgi aizgājis ciet!

     [+] [-]

, 2018-06-29 18:25, pirms 6 gadiem
otins rakstīja: Tu vari bez piepūles izrunāt Borjs? Un Bjerns Borjs? Kāpēc jāmaina izruna un mums tagad jāmokās, ja visu laiku teica un arī rakstīja Borgs un Bjerns Borgs? Valodas profesores viedoklis šeit: https://www.vestnesis.lv/ta/id/54197
jā, varu izrunāt