Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Blūms par neveiksmēm: "Izšķērdēt šādu potenciālu – tas ir noziegums"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Blūms par neveiksmēm: "Izšķērdēt šādu potenciālu – tas ir noziegums"
Jānis Blūms kopā ar komandas biedriem. Foto: FIBA

Latvijas basketbola valstsvienības kapteinis Jānis Blūms sarunā ar "Sporta Avīzi" paudis sašutumu par piedzīvotajām neveiksmēm pret Spāniju un Melnkalni, kas liedza mūsu basketbolistiem kvalificēties 2019. gada Pasaules kausa izcīņai. "To, ka mani beigās šādi izčakarēs, nebiju gaidījis. Man šķita – ja kopā ejam, tad ejam līdz galam. Bet, redz, neaizgājām," pauda Blūms.

"Nekāda konflikta ar treneri [Arni Vecvagaru] man nebija. Minūtes pārtraukumā [pret Spāniju] izteicu savu viedokli, ka konkrēto kombināciju, ko spēlējām visu mača sākumu un atkal gribēja spēlēt, nevajadzētu izmantot, jo tā neiet cauri – pretinieks to veiksmīgi neitralizē. Uzskatu, ka mans statuss komandā ne tikai ļauj, bet pat liek izteikt savas domas, taču – ar to man arī viss bija beidzies. Vecvagaram centos palīdzēt, cik vien varēju. To, ka mani beigās šādi izčakarēs, nebiju gaidījis. Man šķita – ja kopā ejam, tad ejam līdz galam. Bet, redz, neaizgājām," vilšanos neslēpa Blūms.

Mājās piedzīvotajā zaudējumā pret spāņiem Blūms laukumā tika uz sešām minūtēm, savukārt Melnkalnē viņš bija viens no tiem basketbolistiem, kuri visu cīņu raudzījās no rezervistu soliņa. "Spēlē neiegāju labi, taču tam bija loģisks iemesls," skaidroja Blūms, norādot, ka pie mīnus desmit gluži vienkārši nācies vairāk riskēt. "Bet tāpēc tu esi komandas līderis – lai treneris kaut nedaudz uzticētos. Arī Slovēnijā pirmos trīs aizmetu garām, spēlēju slikti un uz tablo bija -17. Taču pierādīju, ka varu. Un ka vienmēr spēlēju ar visu sirdi. Taču pēdējās divās spēlēs treneri... tautas valodā runājot – nomīza."

"Nezinu, ko redzēja treneri, taču man pašam šķiet, ka visas tās nedēļas garumā biju visgatavākais no visiem. Biju gatavs iet pamatsastāvā, spēlēt, cik nepieciešams, un saplēst jebkuru gabalos. Izcilā formā. Nepārspīlēju – izcilā. Divus mēnešus gatavojos tikai šīm spēlēm. Nekad nespēlētu izlasē, ja justu, ka nevaru palīdzēt – nebūšu vienkārši mēbele, tas ir zem mana goda," teica Blūms, kurš kritiku veltīja ne tikai treneriem, bet arī Latvijas Basketbola savienības vadībai.

"Man kopā ar Latvijas izlasi nācies piedzīvot vairākus zaudējumus izšķirošos brīžos, taču šis bija sāpīgākais no visiem. Un tas, ka šie zaudējumi turpinās, ir tikai likumsakarība. Kamēr netiks sakārtota Latvijas basketbola vadība, kamēr turpināsies visas tās intrigas un aģentu spēlītes, tikmēr izlase turpinās šādi ciest – lai arī kādi spēlētāji būtu sastāvā," sarunā ar "Sporta Avīzi" pauda Blūms.

"Man tā bija pēdējā iespēja tikt uz pasaules čempionātu. Kas zina, varbūt arī pēdējā spēle Latvijas izlasē. Labi, jums vienalga par mani – lai tā būtu. Bet saprotiet taču, ka arī Dairim [Bertānam] un Jānim [Strēlniekam] pēc četriem gadiem būs jau 33. Pie mūsdienu basketbola intensitātes – kas zina, kādi viņi būs un vai vēl spēs atdot spēkus arī izlasei. Jums nav ienācis prātā, ka šī varbūt bija pēdējā iespēja arī viņiem? Ar šādiem spēlētājiem netikt uz pasaules čempionātu – tā vienkārši ir bezatbildība. Man nav cita vārda," Blūms aicināja uz lietām paskatīties plašāk.

"Lai vai kā, šo ciklu mēs pazaudējām jau iepriekš. Nedrīkstēja savās mājās zaudēt Ukrainai, nedrīkstēja zaudēt Melnkalnei un pat Spānijai ne – kas atbrauca ar trešo sastāvu. Iemesli ir jāmeklē dziļāk – tajā, kā tika vadīta šī komanda, un tajā, kā šobrīd tiek vadīts Latvijas basketbols vispār. Šādi izšķērdēt to potenciālu, kas mums ir šobrīd, – tas ir noziegums. Pret spēlētājiem, pret līdzjutējiem un pret basketbolu vispār."

Izmantotie resursi:
"Sporta Avīzes" aprīļa numurs

1 2 3 92 komentāri

 +48 [+] [-]

, 2019-03-28 10:19, pirms 5 gadiem
Āmen! Visu pilnīgi precīzi pateica KAPTEINIS! Gan par treneri, gan šīm spēlēm, šo ciklu, gan LBS! Jankam pilnīgi noteikti bija jāspēlē izšķirošā spēle!

 +40 [+] [-]

, 2019-03-28 10:21, pirms 5 gadiem
Jep, gluži manas domas par visu ciklu (kad viņš vēl gāja) un "lielisko" nobeigumu - LBS ar Veco nočakarēja gandrīz 100% iespēju tikt uz pasaules kausu. Maitas...

 +36 [+] [-]

, 2019-03-28 10:23, pirms 5 gadiem
Janka atkal pierāda, ka vienīgajam tur ir PA*TI! Zivs pūst no galvas!!

 +24 [+] [-]

, 2019-03-28 10:24, pirms 5 gadiem
Blūms gan vainu saredz visā Latvijas Basketbola savienībā (LBS), norādot, ka ir nepieciešamas pārmaiņas.

“Neviena vīrišķīga lēmuma, neviens nav atkāpies, neko nav atzinis un neko nav arī sapratis. Un es nerunāju tikai par galveno treneri, es runāju par visu mūsu basketbola vadību. Par tiem, kas patiesībā pieņēma visus lēmumus – gan savus, gan, cik man saka priekšā intuīcija un tas, ko redzēju un sajutu, – nereti arī treneru vietā. Tā ir traģēdija visam Latvijas basketbolam,” Blūms atzina, ka viņam apnicis runāt caur puķēm un naivi cerēt uz pārmaiņām, kuras pašas par sevi nenotiks.

“Tā nevīrišķīgā pinkšķēšana, sak – te mums ir Eirolīgas spēlētāji, te nav… Ko jūs raudat? Zinājāt taču jau sākumā, ka viņu nebūs? Esmu pārliecināts, ka arī bez Eirolīgas spēlētājiem ierindā mums bija jābūt Pasaules kausā. Ja ar normāliem sastāva lēmumiem mēs būtu uzvarējuši zaudētās spēles savā laukumā. Ja būtu uzticējušies kodolam, nevis raustījuši 25 dažādus spēlētājus, tajā skaitā atbildīgās spēlēs metot šajā gaļasmašīnā džekus, kas iepriekš nekad nav spēlējuši izlasē. Džekus, kuri nekad nav spēlējuši pie divpadsmit tūkstošu pilnām tribīnēm – kā pret Spāniju. Viņi taču “sadeg”! Kaut vienu pieredzējušo uzlaidiet sākuma sastāvā, kaut vai vienu!” teica Blūms.

Būms pauda pārliecību, ka arī šajā situācijā simtprocentīga taisnība ir parunai, ka zivs pūst no galvas. Tāpat kā par to, ka spēlētāji nav pelnījuši tik neprofesionālu vadību.

“Man kopā ar Latvijas izlasi nācies piedzīvot vairākus zaudējumus izšķirošos brīžos, taču šis bija sāpīgākais no visiem. Un tas, ka šie zaudējumi turpinās, ir tikai likumsakarība. Kamēr netiks sakārtota Latvijas basketbola vadība, kamēr turpināsies visas tās intrigas un aģentu spēlītes, tikmēr izlase šādi turpinās ciest – lai arī kādi spēlētāji būtu sastāvā. Veiksmes nebūs,” neslēpa Blūms.

 +21 [+] [-]

, 2019-03-28 10:25, pirms 5 gadiem
Janka malacis runā skaidru valodu un pasaka visu kā ir. Kam vēl labāk tas redzams, kā viņam esot šos visus gadus izlasē.

 +25 [+] [-]

, 2019-03-28 10:27, pirms 5 gadiem
Paldies Blūmam par devumu izlasei daudzu gadu garumā! Paldies arī par to, ka PATEICA TAISNĪBU par šo ciklu!

 +13 [+] [-]

, 2019-03-28 10:36, pirms 5 gadiem
Taisnība Blūmam!
Vien jāpiebilst, ka tas notiek ar Latvijas izlasi regulāri, neizmanto savas iespējas, kaut spēlētāji labi.
Cerēsim, ka ši bija pēdējā reizi, kad izniekoja dotās iespējas!

 +18 [+] [-]

, 2019-03-28 10:39, pirms 5 gadiem
Īstenībā jau nekā nemainās un nemainīsies, ja vadība netiks nomainīta, arī Kambala savā laikā sūkstējās par LBS.
Saprotu Blūma pārdzīvojumus, arī atbalstītu ideju, ja pārējie spēlētāji atteiktos spēlēt izlasē līdz visa LBS valde tiktu nomainīta...

 +18 [+] [-]

, 2019-03-28 10:41, pirms 5 gadiem
Blūms malacis, pateica visu kā ir. Īpaši žēl viņa, jo pēc tās "tagad vai nekad" izlases palika un palīdzēja to izlasi var teikt no jauna būvēt turpat 10 gadus un te viņam klauni apkārt paņem un visu atkal nolej, un ne jau pirmo reizi.

 +14 [+] [-]

, 2019-03-28 10:46, pirms 5 gadiem
Izlases jaunos kandidātus jāvēta pārbaudes spēlēs nevis officiālajās un tad tiem kas nekad izlasē nav spēlējuši vismaz kājas nedrebētu bet cik daudzus Vecvagars iemēģināja -Vītols,Strautiņš ,Butjankovs ,Kurucs tie piemēri kurus vienkārši atbildīgās spēlēs iemeta un ātri rāva nost pēc dažām kļūdām.

 +13 [+] [-]

, 2019-03-28 10:50, pirms 5 gadiem
Kad pie stūres nāks speciālisti par basketbolu nevis bijušie policisti un politiķi, kas valda šo LBS? Atkāpties Šnepam, jo atbildība ir uz viņu komandu, kāpēc mēs netikam uz Pasaules kausu?

  +4 [+] [-]

, 2019-03-28 10:55, pirms 5 gadiem
Latvijas basketbolu vada īzdāmīzēji.

  +8 [+] [-]

, 2019-03-28 10:58, pirms 5 gadiem
Jātaisa tā kā futbolisti ārkārtas kongresu un Janku par prezidentu!!!

 +16 [+] [-]

, 2019-03-28 10:59, pirms 5 gadiem
paskataties uz Vecvagara ķermeņa valodu - lupata

 +17 [+] [-]

, 2019-03-28 11:01, pirms 5 gadiem
Beidzot kāds no izlases pasaka kā ir. Respect Jānim.

 +26 [+] [-]

, 2019-03-28 11:04, pirms 5 gadiem
Nesaprotu kā vispār LV vidus/zemākā līmeņa klubu treneri varēja ielikt kā treneri vienai no Eiropas labākajām izlasēm... Nožēlojami, mūsu kaimiņi Lietuvieši nekad tādu murgu nepieļautu. Domāju, ka jāiztīra visa tā būda ko saucam par LBS un jāatsāk no baltas lapas....!

  +6 [+] [-]

, 2019-03-28 11:21, pirms 5 gadiem
Ko var gaidīt no sistēmas, ja LBS biedri, kam ir jāievēl padome, kas savukārt ieceļ valdi, kas savukārt pieņem prakstiskus lēmumus, piemēram, par treneru iecelšanu, ir pilnīgi līdz kaulam finansiāli atkarīgi no padomes locekļu ziedojumu naudas? Pamēģini tikai nepaklausīt.

Vai beidzot nevajag atzīt, ka basketbols tomēr objektīvi ir sporta veids Nr.1 Latvijā un nodrošināt tam attiecīgu vismaz kaut kādu pastāvīgu federācijas finansējumu, lai nav totāla atkarība no Latvijas gāzes, Martinsona būvniecības valsts pasūtījumiem un lielo pašvaldību žēlastības?

Vai nav pēdējais laiks atzīt, ka Šnepa un Ko privātais bizness, piegādājot sporta iekārtas un ekipējumu (ne vienmēr par izdevīgām cenām) LBS biedriem, ir pilnīgs interešu konflikts?

  +1 [+] [-]

, 2019-03-28 11:21, pirms 5 gadiem
Šķendēties ar pamatojumu "šis varēja būt pēdējais turnīrs spēlētājiem X" nevajadzētu, arī iepriekšējā reizē ar saukli tas labi nebeidzās.
Tā vietā šī bija pirmā reize, kad paši saviem spēkiem un skaidrā izspēles kārtībā varēja izcīnīt ceļazīmi uz PK.
Un tāpat kā iepriekšējā reizē, baranka. Vismaz sankcijas un sāļā pēcgarša mutē ir par to, kas notika uz laukuma, nevis viesnīcu numuriņos vai sitienos ar elkoņiem.
Jā, pēc tam izdevās atsperties, pateicoties jaunajai paaudzei (Timma, Dairis, Strēlnieks priekšgalā). Tikai tagad škrobe tāda, ka daudz talantīgo, kas tagad būtu spēka briedumā (Vecvagars, Jānis Bērziņš un gan jau vēl kāds) ir vairrākkārt operējuši ceļus. Kā arī pats talantu zieds pārāk ātri tiek uz NBA (Kurucs, Porziņģis), kas pie šādas atlases ciklu kārtības, tieši no valstsvienības puses raugoties - kas kopumā ir ļoti dīvains skata leņķis, mēs taču katrs domājam par sevi -, nav optimāli. Redz, no Eirolīgas kaut kā vēl var izrauties.

Ko tagad vispār var darīt? Atlaist visu savienības augšu? Pašos statūtos vai sistēmas uzbūvē atkabināt politikas vagonu no LBS vagona? Hārtlij-isks treneris vai Verpakovsk-īgs prezidents? Skaidrs, ka gan jauniešu labklājībai (valsts mērogā), gan ilglaicīgai un stabilai basketbola izaugsmei, kas nepakļaujas uz individuālām zvaigznītēm, vajag ieviest kaut kādu Liepājas/Štālberga variantu. Un te var atdurties pret sponsoru ne-vēlmi veikt ieguldījumus uzvarām, kuras nav tūlītējas. Rīgas sporta bāzes (Dome). Lielu daļu jaunatnes treneru, kas dzīvo individuālās informācijas čaulās, un tā tālak.

Apnika rakstīt. Uz to labāko. Āmen, Kapteini!

 +12 [+] [-]

, 2019-03-28 11:22, pirms 5 gadiem
Blūms ir cienījams cilvēks un kā tāds, neslēpj savu viedokli!!!

Kur tad tie Vecvagara slavinātāji, kuri teica, ka maksimums izspiests? Beidzoet aizvērāties?

  +8 [+] [-]

, 2019-03-28 11:25, pirms 5 gadiem
D-Mob rakstīja: Janka atkal pierāda, ka vienīgajam tur ir PA*TI! Zivs pūst no galvas!!
šis vārds, ko nocenzēja SC.com, ir normāls latviešu valodas vārds. kas tas ir - vai Satversmes 100. pants tiek ievērtots?

 +13 [+] [-]

, 2019-03-28 11:25, pirms 5 gadiem
Karalis Lauva rakstīja: LBS valde: Valdis Voins (LBS prezidents), Guntis Blumbergs, Edgars Jaunups, Guntis Šēnhofs un Žoržs Tikmers.

LBS padome: Andris Ameriks, Solvita Āboltiņa, Mārtiņš Bondars, Armands Garkāns, Uldis Grāvītis, Aigars Kalvītis, Ojārs Kehris, Irēna Krūmane, Artis Lagzdiņš, Aivars Lembergs, Māris Martinsons, Imants Parādnieks, Ilze Pētersone-Godmane, Leonīds Salcēvičs, Valdis Siksnis, Iveta Strautiņa-Ušakova, Kārlis Strēlis, Aigars Štokenbergs, Jānis Upenieks un Jānis Urbanovičs.
Šis saraksts pasaka vairāk, kā miljons vārdu. Diemžēl!

  -1 [+] [-]

, 2019-03-28 11:26, pirms 5 gadiem
.............. rakstīja: šis vārds, ko nocenzēja SC.com, ir normāls latviešu valodas vārds. kas tas ir - vai Satversmes 100. pants tiek ievērtots?
Privāts serveris

  +6 [+] [-]

, 2019-03-28 11:28, pirms 5 gadiem
D-Mob rakstīja: Janka atkal pierāda, ka vienīgajam tur ir PA*TI! Zivs pūst no galvas!!
šis vārds, ko nocenzēja SC.com, ir normāls latviešu valodas vārds. kas tas ir - vai Satversmes 100. pants tiek ievērtots?
ielikšu skaidrojumu no tēzaura:
"1. Ola.
2. parasti dsk. Vīrieša vai dzīvnieku tēviņa pāra dz-orgāns, kurā veidojas sperm@tozoīdi."
Un arī cenzēti... wtf!!!

 +14 [+] [-]

, 2019-03-28 11:29, pirms 5 gadiem
Kādā sakarā LBS padomē ir SOLVITA ĀBOLTIŅA.

Struktūra | Latvijas Basketbola savienība

Nopietni?

+ Urbanovičš
+ Ameriks
+ Martinsons

LBS ir basketbols tautai? Izskatās pēc tautas slaukšanas mašīnas!

  +3 [+] [-]

, 2019-03-28 11:29, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Privāts serveris
Tu gribi teikt, ka uz privātām personām neattiecas Satversme?

  +1 [+] [-]

, 2019-03-28 11:31, pirms 5 gadiem
Intresanti vasarā būtu uzspēlēt pārbaudes spēles ar pāris nosacījumiem izveidot izlasi bez NBA,Eurolīgas ,Jauniešu izlašu ,Spēlētājiem kas 30 + un bez Šķēles un Meiera intresanti kāda būtu optimālā izlase tad?

  -2 [+] [-]

, 2019-03-28 11:32, pirms 5 gadiem
.............. rakstīja: Tu gribi teikt, ka uz privātām personām neattiecas Satversme?
privāti serveri var noteikt savus noteikumus, kamēr tie ir likuma robežās. Jā, tas mums var nepatikt, bet pašlaik viņi ievēro to. Situācija būtu pretēja, ja piemēram, to veiktu EDS sistēmā...

  -1 [+] [-]

, 2019-03-28 11:33, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Intresanti vasarā būtu uzspēlēt pārbaudes spēles ar pāris nosacījumiem izveidot izlasi bez NBA,Eurolīgas ,Jauniešu izlašu ,Spēlētājiem kas 30 + un bez Šķēles un Meiera intresanti kāda būtu optimālā izlase tad?
Nez, varēja varbūt censties tādu izlasi iebīdiet NBA vasaras līgā. Mūsu NBA spēlētaju faktors palīdzētu tam...

  +5 [+] [-]

, 2019-03-28 11:33, pirms 5 gadiem
LBS ģenerālsekretārs: Edgars Šneps

LBS valde:
Valdis Voins (LBS prezidents)
Guntis Blumbergs
Edgars Jaunups
Guntis Šēnhofs
Žoržs Tikmers
Leons Bemhens

LBS padome:
Andris Ameriks
Solvita Āboltiņa
Mārtiņš Bondars
Armands Garkāns
Uldis Grāvītis
Aigars Kalvītis
Ojārs Kehris
Irēna Krūmane
Māris Martinsons
Imants Parādnieks
Ilze Pētersone-Godmane
Valdis Siksnis
Aigars Štokenbergs
Kārlis Strēlis
Jānis Upenieks
Jānis Urbanovičs
Valdis Voins

LBS biedri:
1.Bauskas rajona bērnu un jaunatnes sporta skola
2.Iecavas novada sporta skola "Dartija"
3.Rīgas Stradiņa universitātes sporta klubs
4.Biedrība "RTU sports"
5.Bērnu un jaunatnes sporta skola "Spars"
6.Valmieras bērnu sporta skola
7.Alūksnes Bērnu un jaunatnes sporta skola
8.Kuldīgas novada Sporta skola
9.Daugavpils Bērnu un jaunatnes sporta skola
10.Jēkabpils Sporta skola
11.Krāslavas Sporta skola
12.Gulbenes novada Bērnu un jaunatnes sporta skola
13.Jelgavas Bērnu un jaunatnes sporta skola
14.Bērnu un jauniešu basketbola skola "Rīga"
15.Kandavas novada Bērnu un jaunatnes sporta skola
16.Biedrība "Basketbola klubs "VEF""
17.Biedrība "Sporta klubs "Jūrmalas sports""
18.Biedrība "Latvijas Basketbola senioru klubs"
19.Biedrība "Basketbola klubs "Liepājas Lauvas""
20.Biedrība "Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas sporta klubs"
21.Biedrība "Ogres Basketbola klubs"
22.Biedrība "Basketbola klubs "Dartija""
23.Biedrība "Basketbola klubs "VEF Rīga""
24.Biedrība "Basketbola klubs "Kolibri""
25.Biedrība "Eiropas Jaunatnes basketbola līga"
26.Biedrība "Basketbola akadēmija "Rīga""
27.Biedrība "Basketbola klubs "Valmiera""
28.Nodibinājums "Basketbola klubs TTT Rīga"
29.Biedrība "Ventspils basketbola klubs"
30.Nodibinājums "Latvijas Ratiņbasketbola sporta federācija"
31.Biedrība "Mūsu darbs mieram"
32.SIA "Biznesa augstskola Turība"
33.Biedrība "Latvijas Universitātes sports"
34.Biedrība "Basketbola klubs "Jelgava""
35.Biedrība "Basketbola klubs "Jūrmala""
36.Biedrība "Basketbola klubs "Jēkabpils""
37.Biedrība „Jaunā sieviešu basketbola līga”
38.Biedrība "Profesionālā basketbola skola "VEF Rīga""
39.Biedrība "Basketbola klubs "Saldus""
40.Biedrība "Ballborderbasket"
41.Biedrība "Basketbola klubs "Vecmeistari""
42.Biedrība "Latvijas basketbola mantojums"
43.Rīgas 3.Bērnu un jaunatnes sporta skola
44.Biedrība "Sporta klubs "Orange team""
45.Biedrība „Sporta klubs „Marienburga BK””
46.Biedrība "Basketbola klubs "Ķekava""
47.Biedrība "Streetbasket"
48.Mārupes novada Sporta centrs

 +10 [+] [-]

, 2019-03-28 11:33, pirms 5 gadiem
Tas moments,kad Bagatskis mantojumā atstāja Vecvagaram savu posteni,pamatojot to,ka Vecvagars zin visas iestrādes. Kādas nah iestrādes? Bagatskis pats ar izlasi izgāzās,kad ilgi neņēma minūtes pārtraukumu pret Slovēniju. Un viņš ar izlasi neko nesasniedza! Izgāšanās OS kvalifikācijā,zaudējums beļğiem un mēs varējām būt Ukrainas vietā un spēlēt pret ASV Pasaules Kausā. 5.vieta panākums? Ar šo sastāvu mums vajadzēja būt medaļās. Bagatskis ir liels muldētājs un filosofs. Ne velti viņš kā galvenais treneris ne ar vienu klubu neko nesasniedza un visi viņu atlaiž. Viņš kā Vecvagars ir labs trenera asistents,tikai augstākā līmenī.

  -1 [+] [-]

, 2019-03-28 11:34, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Nez, varēja varbūt censties tādu izlasi iebīdiet NBA vasaras līgā. Mūsu NBA spēlētaju faktors palīdzētu tam...
vasarā uz pasaules kausu daudzas izlases meklēt pārbaudes spēles jo citādi uz nākamo kvalifikācijas ciklu daudzi nepasspēs sagatavoties kas jau sākas rudenī un tas jāiesāk šajā vasarā jau.

  -2 [+] [-]

, 2019-03-28 11:35, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: vasarā uz pasaules kausu daudzas izlases meklēt pārbaudes spēles jo citādi uz nākamo kvalifikācijas ciklu daudzi nepasspēs sagatavoties kas jau sākas rudenī un tas jāiesāk šajā vasarā jau.
Arī iespēja
Slēpts komentārs: Real Rebel

  +2 [+] [-]

, 2019-03-28 11:38, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Arī iespēja
iespēja iedot izlases pieredzi varbut uzradīsies kāds jauns līders kas var vilkt izlasi un tad officiālās spēlēs nedrebēs ceļi kā Blūms teica

  +2 [+] [-]

, 2019-03-28 11:40, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: iespēja iedot izlases pieredzi varbut uzradīsies kāds jauns līders kas var vilkt izlasi un tad officiālās spēlēs nedrebēs ceļi kā Blūms teica
Vispirms jau ar treneri ir jāsāk...Ir jābūt stingram, bet arī elastīgam trenerim, kurš ar jaunajiem prom ņemties + tos pieliekot pēc tam pamatkodolam klāt...Vēl svarīgi ir taktiskā domāšana, piemēram, lai nav kā Vecvagaram, kurš pret Kolomu nelika spēlēt labākajam defa speciālistam Atem, bet lika Lomažam un Jakovičam, kā rezultātā zaudējām Spānijai
1 2 3 92 komentāri