Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Igauņu basketbolists: "Ar lepnumu varu teikt, ka uzvarēju Latviju un Lietuvu"

Igauņu basketbolists: "Ar lepnumu varu teikt, ka uzvarēju Latviju un Lietuvu"
Henrijs Drels. Foto: Mihkel Maripuu / postimees.ee

Igaunijas basketbola izlases spēlētājs Henrijs Drels tagad var palielīties, ka ir uzvarējis Latviju un Lietuvu.

Kā jau ziņots, Latvijas izlase vakar Tallinā piekāpās Igaunijas basketbolistiem (64:84) un "Baltijas ceļa" turnīrā ierindojās pēdējā vietā. Te jāpiebilst, ka mūsu valstsvienības sastāvs bija tālu no optimālā.

"Dodoties uz Itāliju, ar lepnumu varu teikt, ka uzvarēju Latviju un Lietuvu," saka Itālijas spēcīgākās līgas kluba Pezāro "Victoria Libertas" spēlētājs Henrijs Drels, kurš mačā pret Latviju guva 16 punktus un uzvarētāju rindās bija rezultatīvākais. "Igaunijas izlases puiši ir labāki, bet arī latvieši joprojām spēcīgi. Personīgi man nebija problēmu noskaņoties mačam, jo biju vīlies par savu sniegumu piektdien [septiņi punkti pret Lietuvu]. Nedomāju, ka pēc tik smagas spēles pārējiem mūsu puišiem bija grūtības ar motivāciju [cīņai pret Latviju]."

Drels (20) igauņu izlasē ir viens no jaunākajiem spēlētājiem. "Esmu kļuvis mazliet vecāks, šobrīd vairs neesmu tik nesavaldīgs," atzīst igaunis un ir ļoti priecīgs par savas nacionālās izlases pirmo vietu šajā turnīrā. "Beigās bija arī labs danks. Došos uz Itāliju un teikšu, ka es noliku pie vietas Lietuvu un Latviju. Izklausās ļoti lepni!"

"Baltijas ceļa" turnīra rezultāti

DatumsSpēleRez.
24.07.Igaunija - Lietuva92:85 P
25.07.Latvija - Lietuva59:82
26.07.Latvija - Igaunija64:84

Izmantotie resursi:
postimees.ee


, 2020-07-27 13:22, pirms 4 gadiem
Malači Igauņu puiši!
, 2020-07-27 13:39, pirms 4 gadiem
Bariņš latviešu basketbolistu arī regulāri dodas uz Itāliju. Viņi vispār zina, kas ir lepnums un ambīcijas izlases sakarā?
, 2020-07-27 13:56, pirms 4 gadiem
Igaunis patiešām nav vainīgs, ka Štelmahers aizved kaut kādu mišungu uz turnīru, bet no mūsu skatupunkta raugoties, nu ir skaidrīte, ko kurš nevar un kuram tās bija vienīgās spēles izlasē.
, 2020-07-27 14:37, pirms 4 gadiem
Atmetot visas pļāpas par 1. un 5. izlasēm, nav šaubu, ka estiņi progresē.
, 2020-07-27 14:39, pirms 4 gadiem
Lai igauņiem tiek tas prieks, man nav žēl. Paskatīsimies, kā ies oficiālā spēlē, kad mums ierindā būs labākie.
, 2020-07-27 14:48, pirms 4 gadiem
Ar KP un pārējiem ierindā, izņemot Asv un Serbus, neredzu citus pretiniekus
, 2020-07-27 15:54, pirms 4 gadiem
cobham rakstīja: Ar KP un pārējiem ierindā, izņemot Asv un Serbus, neredzu citus pretiniekus
, 2020-07-27 15:58, pirms 4 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Atmetot visas pļāpas par 1. un 5. izlasēm, nav šaubu, ka estiņi progresē.
Kur viņi tev progresē?
, 2020-07-27 17:38, pirms 4 gadiem
cobham rakstīja: Ar KP un pārējiem ierindā, izņemot Asv un Serbus, neredzu citus pretiniekus
Jocīgs esi? 😀 - Argentīna, Brazīlija, Austrālija, Spānija, Francija, Slovēnija - ar šīm jau būtu ļoti grūti. Mūsu aptuvenais līmenis būtu līdzīgs ar Vāciju un Turciju, kur ir labākie sastāvi..., protams, ka tas nenozīmē, ka pirmā ešolona komandām nevarētu iekost, bet nu, mums ir viens piecinieks, būtu ļoti grūti...
, 2020-07-27 23:25, pirms 4 gadiem
Basis09 rakstīja: Jocīgs esi? 😀 - Argentīna, Brazīlija, Austrālija, Spānija, Francija, Slovēnija - ar šīm jau būtu ļoti grūti. Mūsu aptuvenais līmenis būtu līdzīgs ar Vāciju un Turciju, kur ir labākie sastāvi..., protams, ka tas nenozīmē, ka pirmā ešolona komandām nevarētu iekost, bet nu, mums ir viens piecinieks, būtu ļoti grūti...
Vēl jau braļukas arī ..
Aleksandrs Petrovičs (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
1

Petrovičs atgriežas Latvijas kvalifikācijā ielozētās Brazīlijas trenera amatā

Brazīlijas Basketbola federācija pavēstījusi par izmaiņām vīriešu basketbola izlases trenera amatā. Tajā atgriezies horvātu speciālists Aleksandrs Petrovičs, kurš tajā nomainījis līdzšinējo speciālistu Gustavo Konti. Brazīlija šajā vasarā Rīgā cīnīsies par vietu 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu turnīrā.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
40

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Petijs Milzs. Foto: FIBA
6

Joprojām bez Simonsa, ar desmit NBA vīriem: Austrālija paziņo OS kandidātu loku

Austrālijas basketbola izlases galvenais treneris Braiens Gurdžians nosaucis 22 spēlētāju loku, no kuriem tiks izraudzīts divpadsmitnieks dalībai vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Ierindā joprojām nav Bena Simonsa, bet ir desmit citi NBA spēlējoši basketbolisti.