Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

ASV izlases vadība neplāno Pasaules kausā aicināt palīgā Karmelo

Rolands Eliņš

ASV izlases vadība neplāno Pasaules kausā aicināt palīgā Karmelo
Karmelo Entonijs. Foto: AP / Scanpix

ASV basketbola izlases vadība šovasar saskārusies ar pamatīgām problēmām sastāva komplektācijā, jo vairākas zvaigznes ir dažādu iemeslu dēļ atteikušās pārstāvēt izlasi gaidāmajā Pasaules kausa finālturnīrā, taču iespēja uz izlasi aicināt tās panākumiem bagātāko dalībnieku Karmelo Entoniju šobrīd netieko izskatīta.

ASV basketbola izlasei šovasar atteikušas daudzas NBA zvaigznes, kuras izvēlējušās Pasaules kausa vietā dot priekšroku gatavošanās procesam nākamajai sezonai. Pašreizējā kandidātu sastāvā no aizvadītās NBA sezonas trim simboliskajām komandām ir tikai viens spēlētājs (Kemba Vokers bija trešajā simboliskajā izlasē), un ASV basketbola apskatnieki pēdējās dienās arvien aktīvāk piesaukuši iespēju, ka izlases galvenais treneris Gregs Popovičs varētu uz izlasi aicināt Karmelo Entoniju.

Šāds solis būtu ar savu loģisku pamatojumu abām iesaistītajām pusēm – ASV izlasei sastāvā trūkst patiešām augstākā līmeņa zvaigžņu, un Entonijs jau apliecinājis sevi kā spēlētāju, kurš spējīgs palīdzēt izlasei starptautiskajos turnīros. Ar trim olimpiskajām zelta medaļām bijušais Kristapa Porziņģa komandas biedrs Entonijs ir titulētākais ASV izlases basketbolists, turklāt ir arī tās rekordists olimpiskajās spēlēs gūto punktu ziņā. Savukārt pašam Entonijam pēc ļoti blāvas NBA sezonas, kuras otro pusi viņš vispār izlaida, atgādināšana par savām prasmēm tik augsta ranga turnīrā varētu būt izdevīga, lai pārliecinātu NBA komandas par piedāvājumu izteikšanu.

Taču „The Athletic” apskatnieks Šams Čaranija vēsta, ka ASV izlases vadība neplāno aicināt Entoniju atgriezties izlasē un pagaidām pat nedomā par šādu iespēju, jo izlases ģenerālmenedžeris Džerijs Kolandželo ir gatavs uzticēties pašreizējam kandidātu sarakstam. ASV izlasē valdot noskaņojums, ka daudzo atteikumu dēļ būs iespēja nokomplektēt gados jaunu sastāvu, kurā līdera lomas uzņemšanās tiek sagaidīta no tādiem spēlētājiem kā Donovans Mičels un Džeisons Teitums.

ASV kandidāti treniņnometnei

PozīcijaSpēlētājsAugumsKlubs
AizsargsKails Laurijs185 cmRaptors
Donovans Mičels191 cmJazz
Kemba Vokers185 cmCeltics
Markuss Smārts193 cmCeltics
Džeilens Brauns201 cmCeltics
UzbrucējsHerisons Bārnss203 cmKings
Kails Kuzma206 cmLakers
Kriss Midltons203 cmBucks
Džeisons Teitums203 cmCeltics
Pīdžejs Takers198 cmRockets
Tadeuss Jangs203Bulls
Džuliuss Rendls206 cmKnicks
CentrsAndrē Dramonds211 cmPistons
Bruks Lopess213 cmBucks
Meisons Plamlī211 cmNuggets
Mailzs Tērners211 cmPacers

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/Stadium/status/...

  +1 [+] [-]

, 2019-07-26 23:33, pirms 5 gadiem
Jau aizdomaajies,Karmelo jau neatteiktu ,ja uzaicinaatu👍😀

     [+] [-]

, 2019-07-27 01:21, pirms 5 gadiem
Nu domāju, ka viņš izlasē derētu 100%. Nevienas citas izlases PF viņu nevar nosegt. Un tāpēc arī viņš ir nopelniem bagātākais USA spēlētājs starptautiskajos turnīros.

BEEEEEEEEET. Viņš tos nopelnus ir izpelnījies kā 3., 4., 5., labākais spēlētājs komandā. Nevis kā iekš NYK, kad skaitījās pirmā vijole.

Kaut gan pēdējā laikā viņam arī baigi neveicās ar catch and shoot lomu, kas bija viņa loma iekš USA izlases.

     [+] [-]

, 2019-07-27 05:25, pirms 5 gadiem
Karameli? Omg, nu protams ka nē... kur nu viņam asv izlasē😁😁😁

  -1 [+] [-]

, 2019-07-27 06:39, pirms 5 gadiem
Reāli kā čalis nolaidies ,neviens klubs viņu negrib,jo neviens negrib redzēt tikai iso ,bet gan komandaas spēli!Varēja iet uz 3x3

     [+] [-]

, 2019-07-27 12:32, pirms 5 gadiem
Nu ko, nāksies sagrabināt visu piķi un lūgt palīdzību BBB

     [+] [-]

, 2019-07-28 15:03, pirms 5 gadiem
Nav jau zinams kada forma vinsh ir. Ja butu kaut pag gada limeni,tad CHI varetu noderet- tapat tada jokaina komanda vinjiem shogad sanakusi