Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Delfino nespēlēs Pasaules kausa izcīņā

Delfino nespēlēs Pasaules kausa izcīņā
Karloss Delfino
Foto: AFP/Scanpix

Argentīnas basketbola izlasei gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā nāksies iztikt bez pieredzējušā Karlosa Delfino palīdzības, apstiprinājusi Argentīnas Basketbola federācija.

31 gadu vecais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Milvokī "Bucks" aizsargs Karloss Delfino labās kājas savainojuma dēļ izlaida visu iepriekšējo NBA sezonu. Paredzams, ka pieredzējušais basketbolists būs ierindā uz "Bucks" treniņnometni pirms nākamās sezonas, taču sportistam ies secen Pasaules kausa izcīņa Spānijā, medijos izskanējušo informāciju apstiprināja Argentīnas Basketbola federācija.

2012./13.gada sezonā Hjūstonas "Rockets" sastāvā Delfino izcēlās ar vidēji 10,6 punktiem, 3,3 atlēkušajām bumbām un divām rezultatīvām piespēlēm 67 mačos. Delfino savas karjeras laikā ir aizvadījis pa trijām sezonām "Bucks" un Detroitas "Pistons" sastāvā, kā arī vienu gadu spēlēja Toronto "Raptors".

Tikmēr argentīnieši ar bažām gaida Emanuela Džinobili analīžu rezultātus. 36 gadus vecajam Sanantonio "Spurs" aizsargam labās pēdas kaulā konstatēta plaisa un vēl nav precīzi zināms, vai viņš spēlēs Spānijā.

Džinobili gan ir iekļauts izlases kandidātu sarakstā. Gan pats sportists, gan izlases ārsti ir optimistiski noskaņoti par pieredzējušā basketbolista iespēju spēlēt Pasaules kausā.

Izmantotie resursi:
CABB - Rumbo a España 2014!