Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Arī Lavs nepalīdzēs ASV izlasei Pasaules kausa izcīņā

Arī Lavs nepalīdzēs ASV izlasei Pasaules kausa izcīņā
Kevins Lavs
Foto: AFP/Scanpix

NBA zvaigzne Kevins Lavs šogad nepiedalīsies Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, kas 30. augustā sāksies Spānijā.

"USA Basketball" izplatītajā paziņojumā teikts, ka Lavs nevarēs piedalīties ASV izlases treniņnometnē "pašreizējā statusa dēļ". Saprotams, ka runa ir par neskaidrībām ap Lava nākotni - viņš lūdzis Minesotas "Timberwolves" viņu aizmainīt, taču līdz šim pie jaunas darba vietas vēl nav ticis.

ASV valstsvienības ģenerālmenedžeris Džerijs Kolandželo norāda, ka komandai ir jāpaveic darbs (jāuzvar turnīrā) arī ar esošajiem resursiem.

ASV izlases treniņnometne Lasvegasā sāksies jau pirmdien, 28. jūlijā, bet Pasaules kausa finālturnīrs Spānijā risināsies no 30. augusta līdz 14. septembrim. ASV basketbolisti spēlēs vienā apakšgrupā ar Turciju, Somiju, Jaunzēlandi, Ukrainu un Dominikānas Republiku.

Jāpiebilst, ka šonedēļ par nespēlēšanu Pasaules kausa izcīņā paziņoja divi citi amerikāņu spēka uzbrucēji - Bleiks Grifins un Lamarkuss Oldridžs.

Izmantotie resursi:
ESPN



  +1 [+] [-]

, 2014-07-26 19:21, pirms 10 gadiem
Žēl,gribējās ASV redzēt ar iespējami vairāk zvaigznēm,bet nu nekas,ASV izlase tik un tā ir pietiekoši iespaidīga bez viņiem.