Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Itālijas izlases treneris: "Daži spēlētāji puslaikā ģērbtuvē sēdēja telefonos"

Itālijas izlases treneris: "Daži spēlētāji puslaikā ģērbtuvē sēdēja telefonos"
Romeo Saketi
Foto: LaPresse / Scanpix

Itālijas basketbola izlases galvenais treneris Romeo Saketi atklājis, ka septembrī notikušajās Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlēs bijis neapmierināts ar vairāku izlases spēlētāju attieksmi, un daži pat puslaika pārtraukumos ģērbtuvēs lietojuši mobilos tālruņus.

"Mūsu pieejai sociālajiem tīkliem un mobilajiem telefoniem vajadzētu būt citādākai," sacīja Saketi, kurš par izlases galveno treneri strādā kopš pagājušā gada. "Pēc uzvarām ār Poliju un Ungāriju man teica, ka daži no spēlētājiem puslaika pārtraukumā ģērbtuvēs lietoja mobilos telefonus. Tā notikt nedrīkst, biju ļoti saniknots par to. Skatīsimies, kā uz to reaģēs federācijas prezidents."

"Mēs varētu atņemt spēlētājiem dienas naudu," vienu no iespējamajiem soda mēriem atklāja treneris. "Vienu dienu iekāpu komandas autobusā, un visiem spēlētājiem galvas bija noliektas, visi bija ieurbušies savos telefonos. Bija tikai viens argentīnietis [Ariels Filojs], kuram galva nebija telefonā. Zinu, ka man varbūt vajadzētu runāt mazāk [par šādām lietām], bet es esmu tāds, kāds esmu."

Pasaules kausa kvalifikācijā Itālija pirmajā kārtā izcīnīja četras uzvaras sešās spēlēs un izcīnīja uzvaru D grupā, bet otro kārtu sākusi ar panākumiem pār Poliju un Ungāriju. Itālija šobrīd ar sešām uzvarām astoņās spēlēs ieņem drošu otro vietu J grupā aiz Lietuvas, kas ar bilanci 8-0 jau nodrošinājusi dalību Pasaules kausā.

29. novembrī itāliešiem mājās jāuzņem tieši Lietuva, bet 2. decembrī izbraukumā jātiekas ar Poliju.


, 2018-09-25 09:38, pirms 6 gadiem
Tā jau ne tikai spēletāju problēma, bet visas pasaules problēma. Paies pa ielu un redzēsi, ka šādi tipi ir ieurbušies mobilajā un neko citu neredz.
, 2018-09-25 10:05, pirms 6 gadiem
Trenera vaina.
, 2018-09-25 10:15, pirms 6 gadiem
Šī nu gan ir necieņa, bet mēs dzīvojam 21.gs
, 2018-09-25 12:13, pirms 6 gadiem
Stulbais treneris, ko viņš domā, ka pokemoni apstājas un gaida, kamēr tev beigsies spēle???? Protams, jābūt disciplīnai, piemēram, stāvot zem groza, spēlēt telefonā drīkst tikai, kamēr bumba lido. Tiklīdz pieskarās grozam, telefonu kabatā un lekt gaisā. Atdod piespēli un spēlē tālāk!
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
40

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Petijs Milzs. Foto: FIBA
6

Joprojām bez Simonsa, ar desmit NBA vīriem: Austrālija paziņo OS kandidātu loku

Austrālijas basketbola izlases galvenais treneris Braiens Gurdžians nosaucis 22 spēlētāju loku, no kuriem tiks izraudzīts divpadsmitnieks dalībai vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Ierindā joprojām nav Bena Simonsa, bet ir desmit citi NBA spēlējoši basketbolisti.
Luka Banki. Foto: FIBA
9

Latvijas izlase pirms OS kvalifikācijas aizvadīs divas pārbaudes spēles

Latvijas Basketbola savienība (LBS) informē, ka Latvijas vīriešu basketbola izlase 2024. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram sāks gatavoties 17. jūnijā, un divu nedēļu garumā gaidāmas divas pārbaudes spēles. Publiski ziņots par pārbaudes maču savā laukumā pret Ēģipti, taču gaidāma arī viesošanās pie Somijas.