Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Slovāku treneris: "Latvija prasmīgi pielietoja savu tradicionālo ieroci - tālmetienus"

Slovāku treneris: "Latvija prasmīgi pielietoja savu tradicionālo ieroci - tālmetienus"
Kristaps Janičenoks iemeta trīs no četriem tālmetieniem
Foto: Vladimirs Dorņaks

Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība vakar nodrošināja vietu 2015.gada Eiropas čempionāta finālturnīrā, ar 89:65 viesos uzveicot Slovākijas izlasi. Slovāku treneris Rihards Durišs pēc spēles norādīja, ka mājinieku zaudējuma galvenie iemesli bija vājā fiziskā sagatavotība un Latvijas basketbolistu precīzie tālmetieni.

Slovākijas izlases galvenā trenera Milana Černicka asistents Rihards Durišs: "Mēs zinājām, ko sagaidīt no Latvijas izlases, jo viesos pat spējām uzvarēt otro puslaiku. Tomēr šoreiz pretinieki izmantoja katru mūsu kļūdu.

"Mēs ne tikai nepaguvām laicīgi atgriezties aizsardzībā, bet arī nebijām pietiekami labi sagatavojušies fiziskā ziņā. Par to galvenokārt liecināja cīņa par atlēkušajām bumbām, kur latvieši guva par 17 vairāk nekā mēs. Turklāt Latvija prasmīgi pielietoja savu tradicionālo ieroci – tālmetienus," skaidroja Durišs. Ainara Bagatska vadītā Latvijas izlase realizēja 12 no 27 tālmetieniem.

"Cerams, ka vismaz Zviedrijā tiksim pie vienīgās uzvaras," piebilda Durišs. Slovākiem piecās spēlēs ir pieci zaudējumi. Savā laukumā Slovākija Zviedrijai piekāpās ar 72:75, bet spēli viesos aizvadīs parīt. Tajā pašā dienā Latvijas basketbolisti viesosies Rumānijā.

Izmantotie resursi:
Basketbal - Slovensko, extraliga, NBA, WNBA,...

     [+] [-]

, 2014-08-25 14:45, pirms 10 gadiem
Latvijai ir troikas un Bērziņš, tas arī viss