Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Domāju, noteikti uzturēsim kontaktus ar Rodionu"

Ints Megnis
Ints Megnis

Porziņģis: "Domāju, noteikti uzturēsim kontaktus ar Rodionu"
Kristaps Porziņģis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Tā kā Rodions Kurucs varētu spēlēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībā Bruklinas "Nets", citas Ņujorkas vienības "Knicks" superzvaigzne Kristaps Porziņģis uzskata, ka noteikti uzturēs ar tautieti kontaktus.

20 gadus vecais cēsnieks Kurucs pagājušajā nedēļā kļuva par sesto latvieti, kurš izraudzīts Nacionālās basketbola asociācijas draftā. "Nets" viņu izvēlējās otrajā kārtā ar 40. kopējo kārtas numuru. Pirmdien gan viņš, gan Porziņģis apmeklē Latvijas izlases pārbaudes spēli pret Krieviju, bet neviens laukumā nedodas.

"Ļoti liels prieks par Rodionu, viņš būs tuvu man, domāju, ka noteikti uzturēsim kontaktus, lai viņam izdodas," intervijā TV6 teica Porziņģis, paužot, ka tautieti ar draftēšanu apsveicu vienīgi tviterī.

"Ceru, ka kādu dienu spēlēsim kopā izlasē," iepriekš ASV žurnālistiem teica Kurucs, paužot apņēmību sadot Porziņģim "pa pakaļu", kad viņi viens pret otru spēlēs NBA laukumos.

"Vienmēr izbaudu vasaras ar izlasi, latviešu džekiem. Vienmēr, kad man būs iespēja, atgriezīšos ar viņiem laukumā," pauda pašlaik smagu traumu ārstējošais Porziņģis, sakot, ka iespēju robežās arī sezonas laikā seko līdzi pārējo izlases spēlētāju sniegumam. "Mums jābūt lepniem, ka ir tik augsta līmeņa basketbolisti ar augstiem individuālajiem sasniegumiem."

Latvijas izlase pirmdien pārbaudes spēlē uzņem Krieviju, bet vēlāk šonedēļ Zviedrijā un Ukrainā aizvadīs izšķirošās spēles Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra pirmajā posmā.

  +3 [+] [-]

, 2018-06-25 20:50, pirms 6 gadiem
Sezonas laikā bieži tiksies. Protams, ja Porziņģa brāļi un mamma ļaus!Tomēr diezgan stingra tā ģimene un disciplīna Porziņģiem!

  +8 [+] [-]

, 2018-06-25 21:44, pirms 6 gadiem
Kristaps-paraugs visiem

  +2 [+] [-]

, 2018-06-25 21:48, pirms 6 gadiem
intervijā TV6 teica Porziņģis, paužot, ka tautieti ar draftēšanu apsveicu vienīgi tviterī.
Kurucs taču bija arēnā

  +3 [+] [-]

, 2018-06-25 22:09, pirms 6 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Sezonas laikā bieži tiksies. Protams, ja Porziņģa brāļi un mamma ļaus!Tomēr diezgan stingra tā ģimene un disciplīna Porziņģiem!
Ja Nets izpirks un ja Kurucs tiks spēļēt, viņam ir liela konkurence, jo pašlaik, vasaras līgā, uz viņa pozīciju, Nets ir piesaistījuši divkārtējo Ķīnas līgas MVP

  +3 [+] [-]

, 2018-06-25 22:17, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Ja Nets izpirks un ja Kurucs tiks spēļēt, viņam ir liela konkurence, jo pašlaik, vasaras līgā, uz viņa pozīciju, Nets ir piesaistījuši divkārtējo Ķīnas līgas MVP
Tu domāji viņš tur NBA spēlēs? Viņš ir 12. spēlētājs komandā. Viņam kā AB būs jāēd smiltis.

  +3 [+] [-]

, 2018-06-25 22:23, pirms 6 gadiem
vienigais_anonims rakstīja: Tu domāji viņš tur NBA spēlēs? Viņš ir 12. spēlētājs komandā. Viņam kā AB būs jāēd smiltis.
Vispār ja viņš tur būs...Es neizslēdzu iespēju, ka Nets viņu varētu neizpirkt un uz sezonu vēl atstāt Eiropa, tāpat izpērkot, viņu var izīrēt šeit kādam vai uz G-līgu nosutīt...Ir ļoti daudz variantu, iznākums ir atkarīgs tikai no Kuruca individuālā darba ar sevi

  +6 [+] [-]

, 2018-06-25 23:44, pirms 6 gadiem
Vispār jau Kristaps šodien Arēnā aizstaigāja līdz Radionam un apsveica viņu personīgi.

  +3 [+] [-]

, 2018-06-26 11:58, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: Vispār ja viņš tur būs...Es neizslēdzu iespēju, ka Nets viņu varētu neizpirkt un uz sezonu vēl atstāt Eiropa, tāpat izpērkot, viņu var izīrēt šeit kādam vai uz G-līgu nosutīt...Ir ļoti daudz variantu, iznākums ir atkarīgs tikai no Kuruca individuālā darba ar sevi
Kāda Eiropa? Tak Nets jau sen pateica, ka izpirkšana nebūs problēma un nākamo sezonu Rodions būs ar viņiem!

     [+] [-]

, 2018-06-26 17:43, pirms 6 gadiem
Protams, ka ğimene pirmajã vietã, bet nospélét 2 spéles, neko tas ğimenei neatrautu.
Tomér runa IR par patriotismu, savas valsts godu!

  +1 [+] [-]

, 2018-06-26 18:46, pirms 6 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Protams, ka ğimene pirmajã vietã, bet nospélét 2 spéles, neko tas ğimenei neatrautu.
Tomér runa IR par patriotismu, savas valsts godu!
Par ko tu atkal šoreiz raudi?

  +1 [+] [-]

, 2018-06-27 00:09, pirms 6 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Par ko tu atkal šoreiz raudi?
Gan jau par Timmu, tik nepareizais raksts.