Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Vecvagars pirms Krievijas: "Līdzjutējus centīsimies iepriecināt ar uzvaru"

Agris Suveizda

Vecvagars pirms Krievijas: "Līdzjutējus centīsimies iepriecināt ar uzvaru"
Arnis Vecvagars
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas Basketbola savienība savā mājaslapā pirms pārbaudes spēles pret Krieviju piedāvā Latvijas izlases galvenā trenera Arņa Vecvagara komentāru.

“Kā jau bija paredzēts, sestdien treniņā iesaistījās Dairis Bertāns, Jānis Strēlnieks, Žanis Peiners un Ojārs Siliņš, kuriem tikai pirms nedēļas beidzās sezona klubos. Enerģijas visiem pietiek, spēļu prakses bijis daudz, par nopietnām veselības problēmām neviens nesūdzas," teica Arnis Vecvagars.

"Sestdien vairs netrenējās Andrejs Gražulis, kuram pēc slimošanas būtu grūti pilnvērtīgi iekļauties spēlē. Jānis Timma pagaidām nav pievienojies komandai ģimenes apstākļu dēļ. Spēlei ar Krievijas izlasi pieteiksim 13 spēlētājus, bet nesolu, ka visi noteikti tiks laukumā. Gribam sajust nopietnas spēles garšu, turklāt basketbolistiem, kuri nevarēja spēlēt ziemā, ir svarīgi atjaunot savstarpējās saikni ar partneriem. Protams, spēlējot Rīgā, centīsimies skatītājus iepriecināt ne tikai ar labu basketbolu, bet arī uzvaru. Spēlētāju rotācija būs atkarīga no spēles loģikas.Spēles stila ziņā Krievijas izlase ar Timofeju Mozgovu centrā spēlē līdzīgu Ukrainas vienībai – šī pieredze noderēs.”

Krievijas izlase uz Latviju atbraukusi 14 spēlētāju sastāvā, ieskaitot Nacionālās basketbola asociācijas centru Timofeju Mozgovu (spožākā zvaigzne Aleksejs Šveds, aizbildinoties ar nogurumu, šovasar izlasē nespēlēs). Ierindā ir pieci spēlētāji, kuri šosezon spēlēja Eirolīgā, kā arī desmi "EuroBasket'2017" dalībnieki. Spēle tiks aizvadīta Latvijas jubilejas gada noskaņās, kas izpaudīsies gan laukuma noformējumā, gan mākslinieciskajos priekšnesumos.

Basketbola valstsvienībā ir pārstāvēti visi Latvijas vēsturiskie novadi un spēlētāji savas saknes atcerējās, īpašā foto un video sesijā uzvelkot “Senās klēts” sarūpētos unikālos tautas tērpos. Spēles laikā papildus aizraujošam basketbolam skatītāji varēs baudīt katra novada vēstnešu priekšnesumus. Zemgale – uzstāsies pārvērtību šova “Izklausies redzēts” ceturtās sezonas uzvarētājs Nauris Brikmanis un grupa “Dziļi Violets”;Vidzeme – “X Faktors Latvija 2017” uzvarētājs, brāļu Bertānu novadnieks rūjienietis Artūrs Gruzdiņš; Latgale – etnomūzikas grupa “Tautumeitas”; Kurzeme – Latvijas rokmūzikas leģendas “Līvi”. “Arēna Rīga” sēdvietas ir sadalītas četros Latvijas novados- katram ir iespēja izvēlēties sēdvietas savam novadam atbalstošā sektorā.

Izmantotie resursi:
Vecvagars: “Spēle ar Krieviju būs laba pārbaude...

  +1 [+] [-]

, 2018-06-25 00:00, pirms 6 gadiem
ko diez Vecais pīpē?

  -1 [+] [-]

, 2018-06-25 00:38, pirms 6 gadiem
Latvija ir favorīte. Krieviem ir tikai 2-3 labi spēlētāji. Krievijas klubi jau balstās uz legionāriem. Izlase un līga tas ir kas cits

  -2 [+] [-]

, 2018-06-25 00:39, pirms 6 gadiem
aaa kur sēdēs krievu fani?

  -2 [+] [-]

, 2018-06-25 06:37, pirms 6 gadiem
Kauna traips no trenera! Nez LBS uz šo cenšas piķi ietaupīt, kad Bagijs atgriežas, lai ir ko šim atmest?!

  -1 [+] [-]

, 2018-06-25 09:21, pirms 6 gadiem
Pa tv vai netā nerādīs???

  +2 [+] [-]

, 2018-06-25 11:37, pirms 6 gadiem
TV6 cik sapratu, ka rādīs.

     [+] [-]

, 2018-06-25 15:00, pirms 6 gadiem
Lai nu vai kā bet gaidu Bagatski tomēr atpakaļ pie galvenā trenera stūres! Nepatīk kaut kā Arņa stils man!

  +1 [+] [-]

, 2018-06-25 17:02, pirms 6 gadiem
Nu jā, ir mazliet nepareizi sanācis, nav nekas slikts, ja jauns perspektīvs speciālists paņem izlasi trenēt tās zemākajā punktā, kā tas bija savulaik at Bagatski, kad neviens cits negribēja uzņemties, savukārt, šobrīd sanācis pavisam otrādi, izlases augstākā kāpuma punktā tā tiek nodota speciālistam, kurš sevi necik nav parādījis

     [+] [-]

, 2018-06-25 18:55, pirms 6 gadiem
vozā rakstīja: Lai nu vai kā bet gaidu Bagatski tomēr atpakaļ pie galvenā trenera stūres! Nepatīk kaut kā Arņa stils man!
Paraksturo Bagija stilu!? Jau smejos...

  -1 [+] [-]

, 2018-06-25 18:57, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Nu jā, ir mazliet nepareizi sanācis, nav nekas slikts, ja jauns perspektīvs speciālists paņem izlasi trenēt tās zemākajā punktā, kā tas bija savulaik at Bagatski, kad neviens cits negribēja uzņemties, savukārt, šobrīd sanācis pavisam otrādi, izlases augstākā kāpuma punktā tā tiek nodota speciālistam, kurš sevi necik nav parādījis
Nevajag murgot, izlasei spēlētāji netrūka, tas cik tiem bija prāts-tas ir cits stāsts!
Attieksme un nekas cits nav pie rezultāta vispār vainojams! Izlase, kāda tā bija EČ, spēlējot bez trenera nebūtu ne vietu zemāk!

     [+] [-]

, 2018-06-25 19:51, pirms 6 gadiem
Матч тв Игра rāda tiešraidē!

     [+] [-]

, 2018-06-25 21:30, pirms 6 gadiem
Ē, solījums izpildīts, līdzjutējus iepriecināja. Šoreiz pretinieku līdzjutējus.