Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Štelmahers: "Dzīve nav beigusies – atgriezīsimies stiprāki"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Štelmahers: "Dzīve nav beigusies – atgriezīsimies stiprāki"
Roberts Štelmahers 2020. gada 24. februārī Botevgradā. Foto: FIBA

"Daudz domājām par uzbrukumu, taču nekoncentrējāmies aizsardzībā. Tāds ir basketbols. Zinām, ka varam stāties pretī jebkurai komandai, bet pirmajās divās spēlēs neparādījām maksimumu," pēc neveiksmes Bulgārijā teica Latvijas vīriešu valstsvienības galvenais treneris Roberts Štelmahers.

Artūrs Žagars, Latvijas valstsvienības spēlētājs

"Ļoti spraiga spēle – divi pagarinājumi. Beigām piedzīvojām sāpīgu zaudējumu. Varbūt ceturtajā ceturtdaļā un pirmajā pagarinājumā varējām nospēlēt citādi, taču nevaram pagriezt laiku atpakaļ. Pamatlaika beigās sasteidzu metienu, tā bija mana vaina. Nevarēšu iet gulēt labā noskaņojumā. Šobrīd nejūtu neko, domāju tikai par sāpīgo zaudējumu."

Roberts Štelmahers, Latvijas valstsvienības galvenais treneris

"Ļoti sāpīgs zaudējums. Pirmajā spēlē zaudējām ar mīnus viens, tagad jāgaida līdz novembrim. Jūtamies slikti. Pamatlaika beigās vajadzēja nospēlēt gudrāk, nezaudēt grozus tik viegli, vairāk piedomāt pie aizsardzības.

Daudz domājām par uzbrukumu, bet nekoncentrējāmies aizsardzībā. Tāds ir basketbols. Dzīve nav beigusies – atgriezīsimies stiprāki. Zaudēt ar pāris punktiem ir sāpīgāk nekā piedzīvot sagrāvi. Zinām, ka varam stāties pretī jebkurai komandai. Pirmajās divās spēlēs neparādījām maksimumu.

Bulgārijas sniegums nepārsteidza."

Dī Bosts, Bulgārijas valstsvienības spēlētājs

"Šī bija smaga spēle, kurā nepārtraucām cīnīties. Cīnījāmies arī Grieķijā, taču pieļāvām dažus kļūdainus lēmumus."

Rosens Barčovskis, Bulgārijas valstsvienības galvenais treneris

"Viena no saldākajām uzvarām. Esmu lepns par treneriem un spēlētājiem. Paldies Botevgradai par lielisko atbalstu. Tādās situācijās kā pamatlaika beigās nepieciešama veiksme. Pirmajā un otrajā pagarinājumā parādījām raksturu. Spiediens gūlās uz mums, taču spējām labi nospēlēt."

1 2 3 77 komentāri

 +14 [+] [-]

, 2020-02-24 23:04, pirms 4 gadiem
Štelmahers pateica tieši neko😀🤦 vajadzēja neielaist punktus, apmēram, tā😀 tas, ka spēlētājiem nav sagataves kā izmest autu pie zonas presinga ir nekas cits kā trenera vaina. Turēt garo sastāvu pēc taimauta ir trenera vaina pie soda taktikas. Nelikt sist piezīmi pie +3 un pēdējā uzbrukuma bulgārem, kas tas tāds vispār bija? Labāk ļaut izmesr trīni, jebal...drausmas. Blūms ar pieredzi un Sirsniņs abiem simboliskas minūtes, sekundes, bet visu OT laukumā divi 19 gadnieki un Gulbis. Laikam tikai brīnums tur varēja ļaut uzvarēt. Aplausi, trenee

 +12 [+] [-]

, 2020-02-24 23:08, pirms 4 gadiem
Žagars gana labi nospēlēja. Pret Bosniju vajadzēja laist laukumā

  +1 [+] [-]

, 2020-02-24 23:09, pirms 4 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Štelmahers pateica tieši neko😀🤦 vajadzēja neielaist punktus, apmēram, tā😀 tas, ka spēlētājiem nav sagataves kā izmest autu pie zonas presinga ir nekas cits kā trenera vaina. Turēt garo sastāvu pēc taimauta ir trenera vaina pie soda taktikas. Nelikt sist piezīmi pie +3 un pēdējā uzbrukuma bulgārem, kas tas tāds vispār bija? Labāk ļaut izmesr trīni, jebal...drausmas. Blūms ar pieredzi un Sirsniņs abiem simboliskas minūtes, sekundes, bet visu OT laukumā divi 19 gadnieki un Gulbis. Laikam tikai brīnums tur varēja ļaut uzvarēt. Aplausi, trenee
Pēc zaudējuma Bosnijai & H. vairums skandēja, ka jālaiž jaunie, vecie tikai aizņem vietu, laiks domāt par nākotni, vecie neko nevar utml. Tagad atkal otrādi.
Pēc zaudējumiem protams nekad nebūs labi.

 +11 [+] [-]

, 2020-02-24 23:09, pirms 4 gadiem
Žagaram un Kurucam neko negribu pārmest čaļi ir jaunie,bet pārējie sākot ar Šķēli Aivaru, kāpēc nemetīgi par daudz driblē tad sākās bieži vien sūdi

  +9 [+] [-]

, 2020-02-24 23:12, pirms 4 gadiem
Nesapratu reāli 4/4 sākumā uzlaist aukstu Sirsniņu. Un kāpēc nepamainīt kaut kādas shēmas, īso sastavu, spēles gaitā. Stulbi kā āzim turēties pie sava un nevariet ar iespējams tikai koka trenerim!!!
Gulbim nav ne dīfens ne ofens- no spotiņa var izmest brīvu trini, viss. Bet labi redzējām cik pārsteidzoši labi pretinieks kustējās laukumā - sorry, bet gulbis tādā spēlē nav efektīvs. Auzas ar treneri un resno.

  +5 [+] [-]

, 2020-02-24 23:14, pirms 4 gadiem
Šis komentārs no Vecvagara nav aizlienēts?

  +7 [+] [-]

, 2020-02-24 23:17, pirms 4 gadiem
Pirmajā eksāmenā Štelmaheram 2. Redzēs, ko rādīs otrajā, līdz tam gan laika ļoti daudz. Toties atpakaļceļa vairs nav. Ir jāuzvar vismaz 3 no 4 atlikušajām spēlēm, pretējā gadījumā draud lielākais kauns Latvijas izlases vēsturē - netikt ārā no grupas, paliekot pēdējā vietā.

  +6 [+] [-]

, 2020-02-24 23:23, pirms 4 gadiem
tieši tā - dzīve nav beigusies...
BET...

spēlētājiem kārtējais izgāztais turnīrs...
tā arī nekas nesasniegts ar izlasi...

dzīve nav beigusies... būs jāturpina spēlēt klubos...

  +4 [+] [-]

, 2020-02-24 23:24, pirms 4 gadiem
'Štelmaher, kā var gudrāk nospēlēt ? Tad trenerim un spēlētājiem vajadzīgas smadzenes.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-24 23:30, pirms 4 gadiem
Lielie dirs*ji atradušies, paskatieties, kāds sastāvs un nolaižaties uz zemes! Nospēlēja savā līmenī - jā, varēja vinnēt, bet tas pie labākas precizitātes arī notiktu, bet šoreiz nē, un kā arī prognozēju, tad turnīrā nekādu pārsteigumu no LV izlases nebūs, vismaz šogad nē!

  +5 [+] [-]

, 2020-02-24 23:31, pirms 4 gadiem
denebs rakstīja: Pirmajā eksāmenā Štelmaheram 2. Redzēs, ko rādīs otrajā, līdz tam gan laika ļoti daudz. Toties atpakaļceļa vairs nav. Ir jāuzvar vismaz 3 no 4 atlikušajām spēlēm, pretējā gadījumā draud lielākais kauns Latvijas izlases vēsturē - netikt ārā no grupas, paliekot pēdējā vietā.
Kopumā notikušais ir zvans sabiedrībai par to, ka kaut kas nav kārtībā. Cita lieta, vai kāds kaut ko risinās. Es neesmu basketbola treneris, bet uzskatu, ka ar Štelmaheru priekšgalā Latvija nespēs aizsniegties līdz zvaigznēm..un..pat ja to izdarīs, tad tas notiks tikai uz spēlētāju rēķina.
Kas attiecas uz situāciju grupā....gan jau LV tiks uz čempionātu. Es noteikti negribētu tagad sākt skaitīt, bet Tava prognoze ir pesimistiska..Teorētiski LV var pietikt arī ar vienu uzvaru...bet ir ļoti agri par to domāt. Jebkurā gadījumā..viss ir pašu rokās, bet..ir jārisina problēmu cēloņi

  +3 [+] [-]

, 2020-02-24 23:31, pirms 4 gadiem
Stabili, zemāk vairs nav kur krist. Jēga no trenera, ja viņš elementāras lietas nekontrolē. Pie +3, jāsit sods.. Tiesneši arī klauni, kā jau FIBA nākas. 1)Majera bloks, labākais spēles moments 2) Aplamās bultas virziens sākoties OT un sods pirms auta izspēles. Cmon..

  +4 [+] [-]

, 2020-02-24 23:40, pirms 4 gadiem
minka1994 rakstīja: Lielie dirs*ji atradušies, paskatieties, kāds sastāvs un nolaižaties uz zemes! Nospēlēja savā līmenī - jā, varēja vinnēt, bet tas pie labākas precizitātes arī notiktu, bet šoreiz nē, un kā arī prognozēju, tad turnīrā nekādu pārsteigumu no LV izlases nebūs, vismaz šogad nē!
"...paskatieties, kāds sastāvs un nolaižaties uz zemes! Nospēlēja savā līmenī..." - un tā visos sporta veidos:
- Eiropā vāju komandu nav...
- skatieties, cik LV iedzīvotāju,
- skatieties cik LV hokeja laukumu
- FIBA nepareiz izspēles formāts...

atrunas... ja nevarēja izspēlēt autu - met pāri visam laukumam... lai pretinieks sāk no otra laukuma gala...

  +4 [+] [-]

, 2020-02-24 23:41, pirms 4 gadiem
minka1994 rakstīja: Lielie dirs*ji atradušies, paskatieties, kāds sastāvs un nolaižaties uz zemes! Nospēlēja savā līmenī - jā, varēja vinnēt, bet tas pie labākas precizitātes arī notiktu, bet šoreiz nē, un kā arī prognozēju, tad turnīrā nekādu pārsteigumu no LV izlases nebūs, vismaz šogad nē!
Šīs sastāvs varēja labāk nospēlēt

  +1 [+] [-]

, 2020-02-24 23:43, pirms 4 gadiem
Izrādās kaut kas var tomēr būt briesmīgāks par futbola izlasi un Dinamo

  +7 [+] [-]

, 2020-02-24 23:43, pirms 4 gadiem
Štelmaher,stipriem vajadzēja būt šodien un piektdien. Mudaks.

  +3 [+] [-]

, 2020-02-24 23:43, pirms 4 gadiem
Tie kas aizstav- ta katru reizi var teikt-cali cinijas, paskatieties uz sastavu ! Un kads tad ir tas sastavs, labs vai slikts ? Acimredzami treneris trene sava limeni un speletaji attiecigi spele. Lai LV sasniegtu kaut ko jebkura sporta veida ir nepieciesams vai nu gudrs taktikis vai ari lielisks motivators. 1 spele Zagars netiek laukuma, 2 spele calim javelk spele un vel atrodas tadi kuri kaut ko parmet. Kur bija parbaudes speles, ko dara menedzeris ? Visi atteica vai ari ar visiem nemaz nerunaja ? Ja visi atteica, lai atskaitas par katru, bet ta jau nevar, var nesmukumi uzpeldet. Tikai reizi 5 gados kads kaut kadu smirdigu atskaiti var nopludinat. Tad jau labak tusetaju paaudze, kuri spele izlase, neka supertalanti, kurus 'it ka' klubs nelaiz.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-24 23:51, pirms 4 gadiem
Štelmahers cer ielekt "pēdējā vagonā" un kas gan cits viņam atliek. Pat bez ironijas sakot, ir jātic un jāmeklē varianti, taču atgriežoties realitātē, būsim godīgi, tā situācija, maigi sakot, neizskatās komfortabla. Manuprāt Vējoņa laikmeta lv basketbola izredzes šajā kvalifikācijā tiks aizgaudotas un aizpùstas ar izgāšanos šajā turnīrā. Kaut man nebūtu taisnība!

Par pirmajām Latvijas izlases cīņām, plusiem un mīnusiem, jauns raksts arī šeit:

"EuroBasket 2021" kvalifikācija....

  +2 [+] [-]

, 2020-02-25 00:11, pirms 4 gadiem
bārda un sifons rakstīja: Štelmahers pateica tieši neko😀🤦 vajadzēja neielaist punktus, apmēram, tā😀 tas, ka spēlētājiem nav sagataves kā izmest autu pie zonas presinga ir nekas cits kā trenera vaina. Turēt garo sastāvu pēc taimauta ir trenera vaina pie soda taktikas. Nelikt sist piezīmi pie +3 un pēdējā uzbrukuma bulgārem, kas tas tāds vispār bija? Labāk ļaut izmesr trīni, jebal...drausmas. Blūms ar pieredzi un Sirsniņs abiem simboliskas minūtes, sekundes, bet visu OT laukumā divi 19 gadnieki un Gulbis. Laikam tikai brīnums tur varēja ļaut uzvarēt. Aplausi, trenee
Piekrītu, drausmīgi, vienkārši šausmīgi novadīta spēle

  +4 [+] [-]

, 2020-02-25 00:14, pirms 4 gadiem
Zaudēja spēli brīdī, kad Žagars izmeta truli uzbrukuma vidū kādas 30 s līdz spēles beigām pie + 7. Kā kaut kas tāds iespējams? Nemest pa grozu šādās situācijās māca jau pirmajās klasītēs, kas tas bija? Iešana uz lielu pārsvaru, uz spēles liekot risku zaudēt ? Murgs...

     [+] [-]

, 2020-02-25 00:34, pirms 4 gadiem
JiSkx rakstīja: Izrādās kaut kas var tomēr būt briesmīgāks par futbola izlasi un Dinamo
Nevajag jaukt grozus! Pats zini, kuri ir trešajā kurvī (grozā). Otrajā ir čaļi, kuri gribētu labāk, bet pasi nesanāk. Pirmajā grozā ir vīri virs 1.90, kurus vajadzēja sakarīgi novadīt līdz loģiskai uzvarai.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 00:37, pirms 4 gadiem
denebs rakstīja: Pirmajā eksāmenā Štelmaheram 2. Redzēs, ko rādīs otrajā, līdz tam gan laika ļoti daudz. Toties atpakaļceļa vairs nav. Ir jāuzvar vismaz 3 no 4 atlikušajām spēlēm, pretējā gadījumā draud lielākais kauns Latvijas izlases vēsturē - netikt ārā no grupas, paliekot pēdējā vietā.
Ir jau arī vieglāks variants kurš Latvijai būtu ar šādu sastāvu pa spēkam- Bosnijas 4 zāği nākošajās spēlēs un tad var pietikt pat ar vienu uzvaru.Bet šis jau tikai no maniem optimiskajiem un laikam nereaalajiem sapņiem

  +3 [+] [-]

, 2020-02-25 00:37, pirms 4 gadiem
Saspēles vadītāja trūkums, neiemestie sodiņi, nepareizi spēlētas galotnes... skatities to bija grūti, es teiktu bezierunu pasaules gals

  +6 [+] [-]

, 2020-02-25 00:37, pirms 4 gadiem
Skatoties taimautos Štelmahera darba stilu - redzu vienu - zīmē tika uz tāfeles ko darīt. It kā jau pareizi, bet reizēm džekiem jāpasaka, kāds iedunkājošs vārds, kāda gudra doma, kam pievērst uzmanību. Un kā redz - aizsardzībā nedomāja par daudz (to varēja redzēt visu spēli, cik daudz grozus Bulgāri sameta un vajadzēja pamanīt jau tad - jāmaina taktika, jāliek presings utt.). Un vispār pārsteidz, ka nepabrauc čaļiem pa smadzeni, ko darīt laukumā. Nezinu, varbūt nevajag, bet reizēm jāpasaka arī tam Šķēlem - beidz mudīties un plosīties vienatnē pa laukumu. Neesi nekāds tur super Kobe vai sazin kas tur. Ir komandas darbs un jācenšas kustināt bumbu tā, lai pretinieki izraustīti. Bet nē - čalis mudās un budās, driblē, ārdās vienatnē, un kad vairs nav kur - tad vai nu met vai piespēlē, kur nu var... un tas arī nav īsti pareizi.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-25 01:28, pirms 4 gadiem
Kāds zina, vai savstarpējo rezultātu rēķināšanas gadījumā šis skaitās -6 vai 0?

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 01:56, pirms 4 gadiem
Ņemot vērā , ka bijām vadībā abu spēļu 4/4 daļās, bet nenoturējām tās, tad saprotams, ka pretinieki bija labāki par mums. Viņi ATSPĒLĒJA MĪNUSUS, BET MĒS ZAUDĒJĀM PLUSUS. LŪZERI! TĀ TO SAUC! SAUCIET LIETAS ĪSTAJOS VĀRDOS! Škrobe, jo mums izlase ir augstākais punkts, jo klubu līmenis uz Eiropas skatuves ir paša zemākā līmeņa kategorijā.. Un kā lai neatceras Bertāna 0/9 trīņos Melnkalnē.. Eh..

 +16 [+] [-]

, 2020-02-25 01:56, pirms 4 gadiem
Tas, ka jauns puika, gribēdams izšķirt spēli, izmet nevajadzīgu, sasteigtu metienu, man ir saprotams. Čalim tā būs mācība visai tālākai karjerai. Bet... Žagars spēli nenoraka!!! Tā ir vienkārši kārtējā mūsu treneru nespēja!!! Man nav saprotams, kā vesels bars treneru principā pieļauj šādu situāciju. Kāpēc beigās nebija laukumā Sirsniņš, kurš ne vienreiz vien visiem ir parādījis un pierādījis, kā jāspēlē spēļu beigas? Pieredze, nosvērtība, precizitāte! Turklāt visi zina, ka Rinaldam ir teicams soda metiens. Nogādā Rinaldam bumbu, un tur tie vajadzīgie punkti būs. Viss. Nu un, ja pat tik daudz treneru kolektīvs nespēj, tad, kāpēc nevar paņemt pārtraukumu 16 sekundes līdz beigām pie +5, lai izspēle būtu otrā laukuma pusē? Pat, ja pazaudē bumbu, pretiniekam vēl ir jāaizskrien uz otru laukuma pusi un tikai tad jāizpilda metiens, pēc kā noteikti nebūs nekāda presinga pie sava groza, jo visi 5 tur neaizskries. Ātra izspēle uz priekšu un iet laiks. Pat sporta skolas līmenī tas ir visiem skaidrs, tikai ne izlases treneriem. Nu, ja ne citādi, būtu vismaz Eirolīgas spēles paskatījušies, jeb arī tas ir par grūtu? Droši vien tikai treneru kolektīvs saprot, kāpēc pie +3 netiek uzsista piezīme, lai pretinieks netiek pie vajadzīgā trīspunktu metiena. Šis, starp citu, izlases izpildījumā jau bija kaut kur redzēts. Nu un kronis visam ir nesist piezīmi pie 22 sekundēm pēdējā papildlaikā, bet atļaut pretiniekam ne tikai aizskriet un ne tikai izmest trīspunktu metienu, bet vēl to iemest ar sodu. Es pēc šīs spēles vispār negribu runāt par spēlētājiem un viņu kļūdām. Tās ir pupu mizas salīdzinājumā ar treneru kolektīva šodien iespēto. Vienkārši fantastiska vilšanās sajūta.

  +2 [+] [-]

, 2020-02-25 02:05, pirms 4 gadiem
Starpcitu , tas BIH pēdējais metiens no grazapaksas , tas man vienīgajam atgādināja iepriekšējā cikla spāņa iespēto ? Nav kkads deja vu ?

  +5 [+] [-]

, 2020-02-25 05:57, pirms 4 gadiem
Dažas stulbas pašu kļūdas, dažas vēl stulbākas tiesnešu kļūdas, pretinieku tālie ar atsitienu pret vairogu. Šādi izlasei iet jau kuro gadu. Liktenis? Ādolfa lāsts?

Lai ar to tiktu galā, pašiem jābūt stipriem, precīzi jādara vienkāršas lietas un jāgaida melnās joslas beigas!

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 06:41, pirms 4 gadiem
No sitada trenera ir jaatbrivojas ar steigu padzit to stelmaheru ar mietu!
Sastavam nekada vaina-nemak noskanot un ievest kartibu sava vaditaja komanda,pilnigi nekadas organizacijas!
Ko vel vairak kauns piedzivots-basi i...bulgari ,vel paliek vispar noakstit kfalifikaciju un nekur netikt

  +5 [+] [-]

, 2020-02-25 06:52, pirms 4 gadiem
Štelmis 2 spēli no vietas tika apspēlēts ar identisku taktiku. Bosnieši sāka presingot 4.ct sākumā, bulgāri 4ct. beigās. Nu vai tad tiešām pēc Bosnijas jau neizdarīja secinājumus?! Un tas laicīgi neuzsistais sods pēdējā bulgāru uzbrukumā?!

  +5 [+] [-]

, 2020-02-25 06:54, pirms 4 gadiem
larondons rakstīja: Tas, ka jauns puika, gribēdams izšķirt spēli, izmet nevajadzīgu, sasteigtu metienu, man ir saprotams. Čalim tā būs mācība visai tālākai karjerai. Bet... Žagars spēli nenoraka!!! Tā ir vienkārši kārtējā mūsu treneru nespēja!!! Man nav saprotams, kā vesels bars treneru principā pieļauj šādu situāciju. Kāpēc beigās nebija laukumā Sirsniņš, kurš ne vienreiz vien visiem ir parādījis un pierādījis, kā jāspēlē spēļu beigas? Pieredze, nosvērtība, precizitāte! Turklāt visi zina, ka Rinaldam ir teicams soda metiens. Nogādā Rinaldam bumbu, un tur tie vajadzīgie punkti būs. Viss. Nu un, ja pat tik daudz treneru kolektīvs nespēj, tad, kāpēc nevar paņemt pārtraukumu 16 sekundes līdz beigām pie +5, lai izspēle būtu otrā laukuma pusē? Pat, ja pazaudē bumbu, pretiniekam vēl ir jāaizskrien uz otru laukuma pusi un tikai tad jāizpilda metiens, pēc kā noteikti nebūs nekāda presinga pie sava groza, jo visi 5 tur neaizskries. Ātra izspēle uz priekšu un iet laiks. Pat sporta skolas līmenī tas ir visiem skaidrs, tikai ne izlases treneriem. Nu, ja ne citādi, būtu vismaz Eirolīgas spēles paskatījušies, jeb arī tas ir par grūtu? Droši vien tikai treneru kolektīvs saprot, kāpēc pie +3 netiek uzsista piezīme, lai pretinieks netiek pie vajadzīgā trīspunktu metiena. Šis, starp citu, izlases izpildījumā jau bija kaut kur redzēts. Nu un kronis visam ir nesist piezīmi pie 22 sekundēm pēdējā papildlaikā, bet atļaut pretiniekam ne tikai aizskriet un ne tikai izmest trīspunktu metienu, bet vēl to iemest ar sodu. Es pēc šīs spēles vispār negribu runāt par spēlētājiem un viņu kļūdām. Tās ir pupu mizas salīdzinājumā ar treneru kolektīva šodien iespēto. Vienkārši fantastiska vilšanās sajūta.
ja jau bija plāns Sirsniņu vispār laist laukumā, tad tas bija jāizdara ātrāk, nevis jāuzlaiž aukstu 4. cetutdaļā.

  +1 [+] [-]

, 2020-02-25 06:56, pirms 4 gadiem
Izolējiet AnkipĀnu, tā slimība ir lipīga

  +5 [+] [-]

, 2020-02-25 06:58, pirms 4 gadiem
Soda metienos ja nemaldos 60 % realizācija. Par kādu uzvaru var būt runa. Treniņos jāmet sodi dienu un nakti ja nevar iemest.

  +2 [+] [-]

, 2020-02-25 07:35, pirms 4 gadiem
Dzīve nav beigusies, bet Eiropas čempin'ta finālturnīrs gan garām. Divas trenera zaudētas spēles. Kāpēc bija jāmarinē pirmajā spēlē Žagars, bet 2. spēlē minūtes pārtraukumi, ļaujot bulgāriem radīt sajūtu, ka var izglābties. Štelmahera vadībā arī ar Porrziņģi un Bertānu zaudētu. Protams, ka šajās spēlēs būtu pieticis ar Strēlnieku.
1 2 3 77 komentāri