Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Janevs: "Grieķus mājās uzvarēsim, pret Latviju mums ir labas izredzes"

Andrejs Siliņš

Janevs: "Grieķus mājās uzvarēsim, pret Latviju mums ir labas izredzes"
Foto: FIBA

Bulgārijas basketbola izlases spēlētājs Aleksandrs Janevs pirms šovakar gaidāmās "EuroBasket 2021" kvalifikācijas turnīra spēles savā laukumā pret Latvijas valstsvienību norādīja, ka uzvaras recepte ir tikai pašu bulgāru rokās.

"Pret Grieķiju nedaudz pietrūka veiksmes, nenoticējām paši sev. Lai gan viņi spēlēja bez savām zvaigznēm, varbūt Grieķijas vārds nospēlēja savu lomu. Spēle bija līdzīga, visi redzēja, ka grieķi nav nekas īpašs un esmu pārliecināts, ka mājās viņus uzvarēsim," drošs bija uzbrucējs Aleksandrs Janevs, kurš pirmajā mačā nospēlēja 17 minūtes un guva divus punktus.

"Pret Latviju mums ir labas izredzes, jo spēlējam mājās un šeit katrai komandai būs problēmas," pārliecināts bija vietējā kluba "Beroe" spēlētājs Janevs, kurš karjeras laikā uzspēlējis arī Spānijā un Horvātijā. "Latvija ir komanda ar vārdu, nopietna komanda, redzējām, ka viņi spēlēja fiziski un tādai spēlei arī gatavojamies. Nepieļaujot kļūdas pamatlietās, nenovērtējot situācijas par zemu, esot motivēti un koncentrējušies - domāju, ka tā būs mūsu recepte uzvarai."

"Iepriekšējā kvalifikācijas ciklā mums bija problēmas ar spēļu galotnēm, zaudējām ar minimālām starpībām. Ceru, ka būsim no tā mācījušies un, ja būs līdzīga galotne, šoreiz uzvarēsim," turpināja basketbolists. "Cilvēki [šī vakara spēles vietā] Botevgradā mums vienmēr palīdzējuši, uz to ceru arī šoreiz. Ceru, ka arēna būs pilna un iepriecināsim līdzjutējus ar savu sniegumu."

Uzbrūkošais aizsargs Čavdars Kostovs uzsvēra tieši fiziskās spēles nozīmi: "Spēle pret Grieķiju bija fiziska, tiesneši daudz atļāva, bet mēs tam labi pielāgojāmies. Ceru, ka šoreiz savas iespējas izmantosim labāk nekā pret grieķiem galotnē. Priekš pirmās spēles nospēlējām diezgan labi, esmu optimistisks."

"Noskatījāmies Latvijas spēli pret Bosniju un Hercegovinu, tā bija smaga, fiziska spēle un to pašu sagaidu arī šovakar. Ceru, ka būsim tam gatavi," sacīja pagājušā gada Maķedonijas kausa vērtīgākais spēlētājs. "Ceru, ka arēna būs pilna. Botevgrada ir basketbola pilsēta un ceru sagaidīt labu atbalstu no tribīnēm."

Izmantotie resursi:
https://www.bgbasket.com/

     [+] [-]

, 2020-02-24 16:55, pirms 4 gadiem
Pēdējais laiks uzlikt reāli piedāvāto koeficientu. Nu jau kantori dod priekšroku Latvijai.

     [+] [-]

, 2020-02-24 17:28, pirms 4 gadiem
Šobrīd situācija tāda, ka pret Latviju Eiropā ir visiem labas izredzes. Varbūt izņemot Vatikānu.

     [+] [-]

, 2020-02-24 17:46, pirms 4 gadiem
JiSkx rakstīja: Šobrīd situācija tāda, ka pret Latviju Eiropā ir visiem labas izredzes. Varbūt izņemot Vatikānu.
Tu par futbolu? Redzams ka no basketa neko nejēdz