Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

"Crvena Zvezda" ļauj serbu spēlētājiem pievienoties izlasei

Andrejs Siliņš

"Crvena Zvezda" ļauj serbu spēlētājiem pievienoties izlasei
Serbijas izlases galvenais treneris Saša Džordževičs
Foto: AFP / Scanpix

Adrijas līgas un Serbijas čempione Belgradas "Crvena Zvezda", neraugoties uz spēlēšanu ULEB Eirolīgā, atļāvusi saviem serbu spēlētājiem pārstāvēt Serbijas izlasi šonedēļ gaidāmajās Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlēs.

"Crvena Zvezda", kas šobrīd Eirolīgā ar divām uzvarām un sešiem zaudējumiem ieņem pēdējo 16. vietu, šonedēļ, ceturtdien, savā laukumā aizvadīs spēli pret Jāņa Timmas un Rinalda Mālmaņa pārstāvēto Vitorijas "Baskonia".

Serbijas izlasei Pasaules kausa kvalifikācija G grupā jāsāk piektdien ar spēli mājās pret Austriju, bet pirmdien savā laukumā jāuzņem Gruzija. Vēl grupā ir arī Vācija.

Serbijas galvenais treneris Aleksandrs Džordževičs, kurš pats strādā ambiciozajā Minhenes "Bayern" klubā, paplašinātajā kandidātu sarakstā bija iekļāvis trīs "Crvena Zvezda" spēlētājus - Branko Laziču, Nemaņu Dangubiču un Nikolā Jovanoviču.

Vēl vakar Džordževičs nosauca 15 spēlētāju sastāvu šim sabraukumam, kurā nebija iekļauts neviens no "Crvena Zvezda" vai citu Eirolīgas klubu spēlētājiem. Līdz ar to šobrīd nav skaidrības, vai trīs nosauktie "Zvezda" basketbolisti piedalīsies izlases spēlēs nedēļas nogalē un jaunnedēļ.

Izmantotie resursi:
KK Crvena zvezda

  +1 [+] [-]

, 2017-11-23 09:45, pirms 6 gadiem
Balkānos visi un vienmēr izrādīs cieņu savai valstij, nekad nebūs atrunas, ka mani nelaiž vai es nevaru.
ULEB turnīrā ir 30 spēles, astoņas tiek tālāk, pasaule neapstāsies ja pāris spēles komandas rotētu ar sastāvu, pietiekoši plaši rezervju "soliņi".