Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Voins par kandidēšanu uz LBS prezidenta amatu: "Šādu iespēju neizslēdzu"

Rolands Eliņš

Voins par kandidēšanu uz LBS prezidenta amatu: "Šādu iespēju neizslēdzu"
Valdis Voins. Foto: Vladislavs Proškins/F64

Latvijas Basketbola savienības prezidents Valdis Voins sarunā ar portālu Sportacentrs.com norādīja, ka šobrīd vēl nav izlēmis, vai kandidēs uz nākamo pilnvaru termiņu, taču šādu iespēju noteikti neizslēdz. Voins arī izteica pieļāvumu, ka papildus Anetei Jēkabsonei-Žogotai uz prezidenta amatu varētu pieteikties vēl spēcīgi kandidāti.

„Vai kandidēšu arī nākamajās LBS vēlēšanās? Šādu iespēju neizslēdzu. Šobrīd arī vairāk neko šajā sakarā nevēlētos piebilst,” sacīja Valdis Voins, kurš LBS prezidenta amatu ieņem kopš 2011. gada, un iepriekšējās vēlēšanās viņš saņēma vienbalsīgu atbalstu, startējot konkurentiem.

„Šodien Jēkabsones-Žogotas paziņoto neuzskatu par kādu milzīgu pavērsienu vai ārkārtas situāciju,” Voins izteicās par bijušās Latvijas valstsvienības līderes publiski izziņoto pieteikumu LBS prezidentes amatam. „Tā ir normāla basketbola sabiedrības darba daļa, normāls process pirms kārtējām vēlēšanām. Prieks, ka cilvēkus interesē basketbols un vēlas iesaistīties.”

Voins uzsvēra, ka šobrīd plašāku viedokli vai vērtējumu par Jēkabsones-Žogotas kandidatūru nevar izteikt: „Šobrīd, cik sapratu, vēl nemaz nav nosaukta viņas komanda, kā arī pilnas darba programmas laikam vēl nav. Kad tas būs, tad arī varēs vērtēt un diskutēt. Vai uzskatu Jēkabsoni-Žogotu par spēcīgu kandidāti un potenciālo konkurenti? To jau vērtēs basketbola sabiedrība un LBS biedri. Redzēsim, kādu komandu viņa izvēlēsies, jo viņas komanda un cilvēki, kas viņu atbalsta no aizmugures, tomēr ir atšķirīgas lietas. Bet kā jau minēju, tas ir viss normāls process, kurā nevēlos steigties ar vērtējumiem.”

Voins norādīja, ka viņa lēmumu par kandidēšanu uz atkārtotu termiņu LBS prezidenta amatā, Jēkabsones-Žogotas pieteikums un viņas iecerētā komanda, kas tiks nosaukta vēlāk, neietekmēs. „Manu lēmumu noteiks citi apstākļi, kurus es nevēlētos tagad minēt,” sacīja Voins.

LBS prezidents arī izteica pieņēmumu, ka iespējama arī citu spēcīgu prezidenta amata kandidātu parādīšanās, taču konkrētus uzvārdus viņš neminēja.

  +3 [+] [-]

, 2019-09-23 17:12, pirms 5 gadiem
Ja Voins izlems kandidēt (iepriekš protms visu izzondējot un sakārtojot) tad "zaķītim" nebūs nekādu variantu

  +1 [+] [-]

, 2019-09-23 17:19, pirms 5 gadiem
šitas vecais ments ar sūdainu mietu jāpadzen no LV basketbola!!!!

  +1 [+] [-]

, 2019-09-23 17:30, pirms 5 gadiem
Lūdzu, NĒ!

  +6 [+] [-]

, 2019-09-23 17:40, pirms 5 gadiem
Ir pēdējais laiks pozitīvām pārmaiņām un vecajiem kadriem jāiet pelnītā atpūtā. Izsmēluši sevi esat un iegrimuši rutīnā.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-23 17:52, pirms 5 gadiem
Lūdzu nē vecais krān, pietiekami esi gremdējis basketbolu Latvijā.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-23 18:00, pirms 5 gadiem
Lai tik kandidē. Un pēc taisnīga un viennozīmīga zaudējuma sievietei, VV kā jau virsniekam būs jābāž mutē sev stroķa gals. Bums!

  +2 [+] [-]

, 2019-09-23 18:29, pirms 5 gadiem
"...un iepriekšējās vēlēšanās viņš saņēma vienbalsīgu atbalstu, startējot konkurentiem." / 2016.gadā Voinu ievēlēja kā vienīgo kandidātu.

  -1 [+] [-]

, 2019-09-23 19:36, pirms 5 gadiem
To =žurnaļuga=
"Lai tik kandidē.Un pēc taisnīga un viennozīmīga zaudējuma sievietei... stroķa gals.
BLÜMS"
🙋

  +1 [+] [-]

, 2019-09-23 21:36, pirms 5 gadiem
Visas valstis basketbolla prezidenti ir bijushie slaveni basketbolisti, mums izbijis ments, kuram nav no basketbola nekadas sajegas, nost ar musoriem

     [+] [-]

, 2019-09-23 23:22, pirms 5 gadiem
kā voinu iebīdīja, tā arī viņu kaut kad izbīdīs. kas? šobrīd nevēlos teikt. tā mugura, komanda, kas aiz manis stāv. vai, kurai es vienkārši esmu nevainīga un ar basketbolu nesaistīta seja. bāc, izpļāpājos. nujā. vispār nav ne jausmas, ko darīt ar šito basketbola haltūru. kā jaunups teiks, tas būs. uzrakstīs man programu vēlēšanām - ja būs garantēta uzvara - būs, ja neuzrakstīs un meklēs citu marioneti - nebūs. man jau vienalga, man jau policijas pensija. un sāk aizmirsties, ko intervijās ar noviku un keiselu vispār esmu teicis. labi, ka viņi ir tādi lāga zēni. saprot. un muļķības neraksta. jā. labi zēni. vecvagars gan mūs piekāsa. apsolīja, ka tiks uz čempi, bet netika.

     [+] [-]

, 2019-09-23 23:48, pirms 5 gadiem
Voinam par ģenerāļa pensiju nospļauties. Lai gan tā varētu būt vismaz pāris štukas mēnesī, atceros, ka nelaiķim Blonskim deviņdesmito vidū bija septiņi sotaki latos, tolaik ļoti labs cipars (minimālā alga bija 28 Ls).
Valdis Vons ir Ostas policijas priekšnieks Rīgas brīvostā, tur algas ir kosmosā.

  -1 [+] [-]

, 2019-09-24 07:10, pirms 5 gadiem
Tas vecais mentu perdelis lai tinas no basketbola!

     [+] [-]

, 2019-09-24 09:46, pirms 5 gadiem
žurnaļuga rakstīja: Voinam par ģenerāļa pensiju nospļauties. Lai gan tā varētu būt vismaz pāris štukas mēnesī, atceros, ka nelaiķim Blonskim deviņdesmito vidū bija septiņi sotaki latos, tolaik ļoti labs cipars (minimālā alga bija 28 Ls).
Valdis Vons ir Ostas policijas priekšnieks Rīgas brīvostā, tur algas ir kosmosā.
ak nu jā, protams, ostas policija. kas par siltu vietiņu. nujā. ko tur velti pirkstus smērēt, kad tagad veču izlasei pat ir mērķi, nevis tikai turēt tusētājus pa gabalu no cerams, perspektīvajiem gurķiem 2011-tajā