Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Smārts un Jangs pastiprinās ASV basketbola izlases rindas

Ints Megnis
Ints Megnis

Smārts un Jangs pastiprinās ASV basketbola izlases rindas
Markuss Smārts. Foto: USA Today Sports

Uz ASV basketbola izlases treniņnometni, gatavojoties Ķīnā gaidāmajam Pasaules kausam, tiks uzaicināti Bostonas "Celtics" aizsargs Markuss Smārts un Čikāgas "Bulls" uzbrucējs Tadeuss Jangs, pavēstījis respektablais žurnālists Šems Čanarija. Tas seko pēc tam, kad daudzas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznes atsacījušās no iespējas pārstāvēt nacionālo valstsvienību.

Paredzams, ka tuvākajās dienās ASV izlases rindas papildinās vēl vairāki spēlētāji. Cits žurnālists Džo Verdons ziņo, ka tiek izskatīta iespēja uzaicināt vēl vienu "Celtics" spēlētāju Džeilenu Braunu, kā arī Goldensteitas "Warriors" aizsargu D'Andželo Raselu un Orlando "Magic" uzbrucēju Āronu Gordonu. Tāpat potenciālajā aizvietotāju sarakstā esot Maiks Konlijs (Jūtas "Jazz"), Džošs Ričardsons (Filadelfijas "76ers") un Džuliuss Rendls (Ņujorkas "Knicks").

Tāpat Verdons raksta, ka iespējama arī vairāku jauno spēlētāju uzaicināšana, piemēram, Treja Janga (Atlantas "Hawks"), De'Ārona Foksa (Sakramento "Kings"), Džo Harisa (Bruklinas "Nets"), Mičela Robinsona (Ņujorkas "Knicks") un Džereta Alena (Bruklinas "Nets").

Neilgā laikā no iespējas spēlēt Pasaules kausā atteikušies Entonijs Deiviss, Džeimss Hārdens, Eriks Gordons, Sīdžejs Makolums, Bredlijs Bīls, Zains Viljamsons un Tobiass Hariss. ASV izlases treniņnometne pirms Pasaules kausa augustā notiks Lasvegasā.

Sastāvā palikušie sākotnējie ASV kandidāti treniņnometnei

PozīcijaSpēlētājsAugumsKlubs
AizsargsDeimiens Lilards191 cmTrail Blazers
Kails Laurijs185 cmRaptors
Donovans Mičels191 cmJazz
Kemba Vokers185 cmCeltics
UzbrucējsHerisons Bārnss203 cmKings
Kails Kuzma206 cmLakers
Kevins Lavs208 cmCavaliers
Kriss Midltons203 cmBucks
Pols Milseps203 cmNuggets
Džeisons Teitums203 cmCeltics
Pīdžejs Takers198 cmRockets
CentrsAndrē Dramonds211 cmPistons
Bruks Lopess213 cmBucks
Mailzs Tērners211 cmPacers

Izmantotie resursi:
https://sports.abs-cbn.com/nba/news...

  -2 [+] [-]

, 2019-07-23 13:57, pirms 5 gadiem
nebus,protams, labaka usa izlase sogad,bet tapat uz papira parliecinosi labaka pasaule!

  -1 [+] [-]

, 2019-07-23 14:30, pirms 5 gadiem
Tad jau no tā publicētā sastāva vēl kāds krīt ārā, ja plāno Raselu aicināt un Smarta pienesums aizsradzībā būtu saprotams, bet vai tamdēļ jāmet ārā Mičels vai kāds no veterāniem? Pieļauju, ka Laurijs būtu liekais

     [+] [-]

, 2019-07-23 16:36, pirms 5 gadiem
SG pozīcijā nekrīt ārā, jo sarakstā ir tikai viens SG - Mičels. Tagad kā otrais SG tiks spēlēts Smārts. Par Janga vajadzību gan ir vērts diskutēt, pilns ar PF un Jangs ne tuvu tiem visiem nav. Gordonu arī nevajag un Raselim nav vietas, jo ir jau 3 saspēlnieki.

     [+] [-]

, 2019-07-24 12:54, pirms 5 gadiem
Kas ir Zains? Zinu Zionu nevis Zainsu.

     [+] [-]

, 2019-07-24 20:54, pirms 5 gadiem
Konlijs tik underrated - pat uz treniņnometni nav uzaicināts...