Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Pasečņiks: ''Spēlējām ļoti mīksti''

2018.02.23 Pēcspēles preses konferencē Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Arnis Vecvagars atzina, ka komanda mačā pret Ukrainu (68:82) nav izpildījusi spēles plānu un zaudējusi pārliecību par saviem spēkiem uzbrukumā, kamēr Anžejs Pasečņiks nekautrējās norādīt, ka šoreiz komanda nospēlējusi pārāk mīksti.
SPORTACENTRS.COM piedāvā pēcspēles intervijas un preses konferenci pēc mača ar Ukrainas basketbola izlasi.

, 2018-02-24 00:13, pirms 6 gadiem
To mēs redzējām! Labāk būtu iemeslus teikt nevis acīm redzamo.
, 2018-02-24 00:57, pirms 6 gadiem
Aizvāc savus piesarkušos (visus 4) no izlases, mērgli! Tik ātri visu sapist pēc gana lieliskās vasaras ir jāmāk. UN TEV TAS IZDEVĀS, ĀKST!!
, 2018-02-24 01:00, pirms 6 gadiem
Diemžēl šī bija tā reize, kad TU spēli papisi pirmajās divās minūtēs. Atkāpies, 2!
, 2018-02-24 07:47, pirms 6 gadiem
Domāju, ka Arnim ir jāaiziet, kamēr vēl toerijā var lietas vērst par labu. Nu neiet Arnim galvenā trenera amatā! Žēl, bet neiet. Jāmaina treneri
, 2018-02-24 17:39, pirms 6 gadiem
Padomju laiku loģika. Tiklīdz komanda zaudē, tā vainīgs treneris, bet ja vinnē, tad treneri bieži vien aizmirst, bet atceras cik un kurš guvis punktus. Nez kur Vecvagars ir vainīgs, ka Pasečņiks met sodus kā Biedriņš, uzbrukumā raustās no pretspēlētāju garajām rokām un mūk no groza apakšas!
Ja nebūtu Blūma, tad veči sory, būtu mīnusi oi, oi, oi! Neredzēju kas spētu iemest. Žanim šķiet sliktākā spēle viņa basketbolista karjerā. Ir dienas kad nekrīt un mačs ar Ukrainu bija viens no tiem. Psihopātiem vēlams atlaisties uz dīvāna un iedzert ko iemidzinošu pirmdienas spēles laikā. Arī zaudējums turkiem vēl neko neizteiks, jo nav jau kam patreizējo spēli vilkt. Tas nu ir fakts. Uz atlikušajām spēlēm būs klāt pavisam citi spēki, un kopā viss būs ok.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
40

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Petijs Milzs. Foto: FIBA
6

Joprojām bez Simonsa, ar desmit NBA vīriem: Austrālija paziņo OS kandidātu loku

Austrālijas basketbola izlases galvenais treneris Braiens Gurdžians nosaucis 22 spēlētāju loku, no kuriem tiks izraudzīts divpadsmitnieks dalībai vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Ierindā joprojām nav Bena Simonsa, bet ir desmit citi NBA spēlējoši basketbolisti.
Luka Banki. Foto: FIBA
9

Latvijas izlase pirms OS kvalifikācijas aizvadīs divas pārbaudes spēles

Latvijas Basketbola savienība (LBS) informē, ka Latvijas vīriešu basketbola izlase 2024. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram sāks gatavoties 17. jūnijā, un divu nedēļu garumā gaidāmas divas pārbaudes spēles. Publiski ziņots par pārbaudes maču savā laukumā pret Ēģipti, taču gaidāma arī viesošanās pie Somijas.