Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Serbi pārbaudes spēlē uzveic Pārkeru un Franciju

Andrejs Siliņš

Serbi pārbaudes spēlē uzveic Pārkeru un Franciju
Bogdans Bogdanovičs trīs minūtes pirms beigām bija guvis jau 22 punktus
Foto: AP/Scanpix

Serbijas basketbola valstsvienība, gatavojoties olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram, otrdienas vakarā Parīzē ar rezultātu 79:77 apspēlēja spēcīgo Francijas valstsvienību.

Serbiem šī bija pirmā pārbaudes spēle, bet francūžiem jau trešā, jo iepriekš mainīgām sekmēm divas reizes spēlēts pret Latviju. Lai gan lielāko spēles daļu vadībā atradās mājinieki, serbi pēdējā ceturtdaļā veica izrāvienu 10:2 un trīs minūtes līdz beigām jau bija vadībā ar piecu punktu pārsvaru (73:68). Serbi uzvaru nosargāja, svinot pirmo panākumu pārbaudes mačos - 79:77.

Spēle 12 tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē neiztika bez asumiem, un kādā epizodē diskvalificējošās piezīmes saņēma pa vienam NBA spēlētājam no katras komandas - Nikolā Jokičs un Aleksis Ažensā.

Diemžēl raksta publicēšanas brīdī nav pieejama pilna statistika par spēli, bet zināms, ka abas komandas bija iespējami labākajos sastāvos. Francijai pirmo pārbaudes maču spēlēja arī Tonijs Pārketrs un Nando De Kolo, bet pirmo reizi ar komandu pārbaudes mačā bija galvenais treneris Vensāns Kolē.

Ažensā un Jokiča saķeršanās

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-22 16:45, pirms 8 gadiem
visu spēli iedzinējos, bet beigās pēc nelielas pagrūstīšanās, kuru serbs uzsāka, bet prom no laukuma aizgāja Ažinsā, serbi pievilka un aizgāja visai pārliecinoši priekšā. Pārkers nevar trīni iemest, uz vecumu sāk drebēt roka,