Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Latvijas 3x3 basketbolisti triumfē Nandzjinas "Challenger" turnīrā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Latvijas 3x3 basketbolisti triumfē Nandzjinas "Challenger" turnīrā
Latvijas 3x3 basketbola izlase "Riga Ghetto Basket"

Latvijas 3x3 basketbola izlases komanda "Riga Ghetto Basket" lieliski noslēgusi Ķīnas pilsētā Nandzijinā notiekošo "Challenger" turnīru. Nezaudējot ne spēli, Nauris Miezis, Agnis Čavars, Kārlis Pauls Lasmanis un Mārtiņš Šteinbergs finālā ar 21:12 pārspēja Krievijas komandu "Moscow Inanomo".

Latvijas izlases komanda "Riga Ghetto Basket" Nandzjinā notiekošo "Challenger" turnīru vakar sāka ar divām pārliecinošām uzvarām grupu turnīrā, bet šodien spēja izcīnīt vēl divas uzvaras ne tajās vieglākajās spēlēs, iekļūstot finālā. Pusfinālā latvieši vien mača izskaņā izrāva uzvaru pret "Split Statist" vienību no Horvātijas ar rezultātu 21:17.

Latviešu pretinieki finālā bija kvalifikāciju pārvarējusī "Moscow Inanomo" vienība no Krievijas, ko izdevās pieveikt turnīra pirmajā spēlē ar rezultātu 22:10. Nākamajos mačos krievi spējuši sevi parādīt no labākās puses, ceturtdaļfinālā izslēdzot arī turnīra galvenos favorītus, "Novi Sad" basketbolistus no Serbijas. Krievi ar iekļūšanu finālā garantēja debiju Čengdu "Masters" turnīrā, kamēr "Riga Ghetto Basket" par šādu iespēju nebija jācīnās, jo vieta tajā jau bija garantēta līdzīgi kā Saskatonas "Masters". Tikmēr 10 tūkstoši ASV dolāru vēl joprojām bija uz galda.

Spēli komandas sāka līdzīgi, bet ar Mieža rezultatīvajiem caurgājieniem un elegantajām piespēlēm pēc divām spēlētām minūtēm latvieši izvirzījās vadībā ar 9:6. Krievi atkal tika apspēlēti pārliecinoši, rezultāta starpībai pieaugot līdz pieciem punktiem (11:6). Maskavas komanda divus punktus atspēlēja, bet tad Miezis bez pretestības realizēja caurgājienu un vēl brīdi vēlāk trāpīja tālmetienu - 14:8.

Krieviem nesekmējās metieni no distances, kas bija ierocis iepriekšējās spēlēs. Šī spēle varbūt neatgādināja pirmo abu komandu tikšanos, bet Miezis turpināja iznīcināt pretiniekus no tālās distances. Latviešiem bija visi priekšnoteikumi, lai piecās minūtēs noslēgtu šo maču. Krievi trāpīja no tālās distances, bet Čavars nerealizēja pilnīgi brīvu metienu groza apakšā (17:10).

Turpinājumā komandas apmainījās ar rezultatīviem uzbrukumiem, bet galu galā "Riga Ghetto Basket" nepieļāva spēles saasināšanos un sakāva "Moscow Inanomo" ar rezultātu 21:12, kļūstot par Nandzjinas "Challenger" turnīra uzvarētājiem. Par turnīra vērtīgāko spēlētāju atzina nevienu citu kā finālspēles galveno varoni Nauri Miezi.

  +3 [+] [-]

, 2018-04-22 14:21, pirms 6 gadiem
Super! OS tāpat nokapāt vajadzētu!

  -1 [+] [-]

, 2018-04-22 14:44, pirms 6 gadiem
Viņiem kāds ceļu apmaksā uz turieni? Savādāk visas 2,5 štukas biļetēs aiziet...

     [+] [-]

, 2018-04-22 16:34, pirms 6 gadiem
2.5k par biļetēm? Kurā laikmetā Tu atrodies?

     [+] [-]

, 2018-04-22 16:48, pirms 6 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: 2.5k par biļetēm? Kurā laikmetā Tu atrodies?
Apskatījos. Pa 1k var turp un atpakalj aizlidot. Plus veel novelk no balvas nodokļus un tā vien sanāk. Stroikā i to vairāk dabūtu.

  -1 [+] [-]

, 2018-04-22 17:35, pirms 6 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Apskatījos. Pa 1k var turp un atpakalj aizlidot. Plus veel novelk no balvas nodokļus un tā vien sanāk. Stroikā i to vairāk dabūtu.
Nu ja, un stroikā vismaz jūties, ka dzīvē esi kaut ko sasniedzis

  +1 [+] [-]

, 2018-04-22 18:20, pirms 6 gadiem
yankeezulu rakstīja: Nu ja, un stroikā vismaz jūties, ka dzīvē esi kaut ko sasniedzis
Vismaz strādā cēlāka mērķa labā - radi iedzīvotājiem jaunas darbavietas, mājokļus, ģimenēm un bērniem mājas un tu esi daļa no viņu dzīves.
Šo pat nevar salīdzināt ar trulu bumbas sišanu savm priekam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja