Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Māris Noviks

Janičenoks: "Basketbols Latvijā ir sporta veids numur viens, 100%"

Janičenoks: "Basketbols Latvijā ir sporta veids numur viens, 100%"
Kristaps Janičenoks
Foto: AFP/Scanpix

"Ja jūs pirms 3-4 gadiem man jautātu, kurš ir vadošais sporta veids Latvijā, teiktu, ka hokejs. Jā, šeit snieg un cilvēki spēlē hokeju, taču mēs varam spēlēt arī basketbolu," intervijā FIBA apskatniekam Dimitrim Kontos stāsta Latvijas valstsvienības un BK “Ventspils” uzbrucējs Kristaps Janičenoks.

Otrdien, 19. janvārī, kļuva zināms, ka Latvijas vīriešu valstsvienība pēc 24 gadu pārtraukuma piedalīsies Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā. Inteliģentais Janičenoks vasarā vēlas pārstāvēt izlasi un dot savu ieguldījumu Latvijas basketbola labā.

“Olimpiskais kvalifikācijas turnīrs mums ir ļoti nozīmīgs. Tas bija mūsu mērķis – mēģināt tikt uz Rio. Zinu, kā tas izklausās, taču tagad radusies iespēja to pārbaudīt. Godīgi, domāju, ka mums ir labas izredzes.

Basketbolistus atbalsta visa valsts. “Latvijā sacelts liels troksnis, visi runā par to. Mēs 80 gadus neesam sacentušies Olimpiskajās spēlēs un varam ierakstīt savu vārdu vēsturē. Katrs vēlas ierakstīt savu vārdu vēsturē.”

Janičenokam pārstāvēt Latvijas valstsvienību Olimpiskajās spēlēs būtu liels gods. "Pat, ja netiktu laukumā, bet komanda brauktu uz Rio, es izbaudītu to pa īstam un justos daļa no tā. Iespējams, kļūstu sentimentāls, taču man tas būtu liels gods. Vēlos, lai mēs paturētu basketbolu pirmajā vietā, kur tas pieder. Tad mēs varētu uzticēt to jaunajiem puišiem, piemēram, Porziņģim."

Spēlētājs uzsver, ka vietējo klubu piedalīšanās Eirokausos rada pozitīvus ieguvumus Latvijas basketbolam. “Tas ir labi arī pilsētai un klubam. Nav noslēpums, ka vairākums cilvēku, izdzirdot vārdu “Latvija”, jautā “kur tas ir?” un “kāda līga tur ir?” Spēlējot Eiropā, parādām savu basketbolu, cilvēki redz, ka mums ir labi treneri, labi spēlētāji.”

Latvijā nav vajadzības komandas būvēt ap leģionāriem, jo ir daudz labu vietējo spēlētāju. “Ja skaties uz itāliešu vai čehu komandām, var redzēt, ka tur galvenās lomas ir ārzemniekiem, turpretī Latvijā vadošajās lomās ir vietējie spēlētaji.”

"Latvija ir basketbola zeme. Šobrīd basketbols Latvijā ir sporta veids numur viens, 100%. Mūsu valstsvienība, mūsu spēlētāji Eirolīgā un Eirokausā to pierādījuši ar saviem darbiem, savukārt Kristapam Porziņģim uzticēta liela atbildība NBA."

Janičenoks nekad nav nodarbojies ar prognozēšanu, tai skaitā par Ventspils spēlēm. “Tas domāts žurnālistiem. Zinu, ka visi to saka, varbūt tā ir klišeja, taču domāju tikai par nākamo spēli. Domāju tikai par nākamo pretinieku. Neskatos uz citām komandām, nevērtēju citas grupas. Ikviens saprot, ka nākamais solis būs grūtāks un priekšā gaida dažas ļoti labas komandas.”

Uzbrucējs cer, ka Ventspils sezonas turpinājumā spēlēs arvien labāk. “Jo labāk tu spēlē, jo labākas kļūst tavas izredzes. Mēs esam vieni no favorītiem uzvarai Latvijas līgā. Tā bijis vienmēr un, iespējams, būs arī nākamos 10 gadus. Taču nezinu, ko sagaidīt FIBA Eiropas kausā. Esmu agrāk spēlējis Eirokausā, taču nezinu, kādu līmeni sagaidīt šeit, jo tās ir jaunas sacensības.”

Izmantotie resursi:
'Old Man' Janicenoks Aims To Leave Hefty Legacy...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: objektiivais
Slēpts komentārs: FUNS
, 2016-01-22 21:19, pirms 8 gadiem
Pirms Porziņģa ap basketbolu nebija ne tuvu tik liels tracis. Kad Girgensons spēlēja 2. sezonu rezultatīvi Buffalo, tad visos galos tikai par hokeju vien varēja lasīt. EURO 2004 - futbols.
Es neatdotu basim 100% pirmo vietu. Nesaku, ka nav populārs, bet nav arī tā, ka pārējie traki iepaliek, tikai šobrīd ir mazliet ēnā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-22 21:22, pirms 8 gadiem
Hokejs par sporta veidu Nr. 1 ir tikai divas nedēļas gadā... Un drīz pat tā vairs nebūs, jo daļa ir klibi, daļa atkopjas no garās sezonas, daļa arī dzemdē, bet daži pazūd Ziemeļamerikas stepēs...
Man domāt, ka nākamais PČ izspēlēs ar Kiru kādu triku - tik rūpīgi meklē treneri, ka mēs izlidosim no A grupas. Bet ari tajā var saskatīt kādu saulstariņu - A2 grupā noteiktti būs pāris uzvaras, kuras varēs apskalot ar bairīti, ko es ar prieku arī darīšu. Prozit!
, 2016-01-22 21:22, pirms 8 gadiem
Kad Novickis vai Suveizda izprovocēs kādu latviešu futbolistu ar tik kliedzošiem virsrakstiem?
Nesen kāds hokejists teica ka hokejs ir nr1, tagad Janičenoks ar saviem 100%
Protams novēlu veiksmi basketbolistiem, bet šādi kliedzoši virsraksti piemīt tikai sportacentra skribelētājiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: objektiivais
Slēpts komentārs: WestRuthless
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-22 21:33, pirms 8 gadiem
objektiivais rakstīja: Jā baskets ir tik ļoti numur viens Latvijā, ka pat televīzijā nevar redzēt ne VTB, ne ventiļu cīņas eiropā. Ja sc nebūtu rakstu, tad nemaz nebūtu nojausmas, ka basketā kaut kas notiek.
Pagaidiet kamēr KP drudzis norims, tad sc pie populārākajiem notikumiem baskets vispār neparadīsies
VTB speeles raada TV Riga 24, bet BKV speeles FIBA kausaa - Best4sport TV, taapeec nemelo, ja nezini.
, 2016-01-22 21:33, pirms 8 gadiem
objektiivais rakstīja: hahaha varat tā turpināt domāt bbolisti Latvijā sports nr.1 nr.2 nr..... ir hokejs. Lai cik populārs būtu KP vai izlase, bet hokis ir pāri visam, pat uz nevarīgu dinamiešu spēlēm nāk tik pat daudz cilvēku kā uz dažām izlases spēlēm eč Rīgā, par klubiem nemaz nerunājot. Jā, baskets ir vismasveidīgākās , bet tas ne tuvu nav vispopulārākais un nr.1.
Sākās vecā dziesma uz dinamo 30% nāk krievu. 20% izdala brīvbiļetes, 5 % vinnē konkursos. 20 % ir abonementi, kam jānāk vienalga kā komanda spēlē, jo ir samaksāts. Pārējie aiziet modes pēc. Uz izlasi gan nez kāpēc neviens neraujās skatīties. Spēlēs pret Krieviju pirms pasaules čempja pat otro stāvu never vaļā Tas, ka hokeju SKATĀS vairāk, par to nav šaubu. Tas ka, ja Latvijā būtu eirolīgas klubs basketbolā un uz to ietu tik pat cik uz Dinamo, arī ir pats par sevi skaidrs, ja te brauktu Barcelona, Real, Panathinaikos utml. Tas, ka mediji uztaisīja un noraka Latvijas basketbolu arī ir skaidrs, jo līdz 2009. gadam uz ASK, Barons utml spēlēm nāca pilna arēna, kur nu vēl uz savstarpējiem mačiem. Tas ka mediji ar savām bildītēm, ka Šķēle un Valteri dzer , nomelnoja un noraka par visām varītēm Latvijas basketbolu, tur jau grūti ko darīt. Tad, kad arī bija līmenis ASK , Baronam, Ventspilij, tad arī bija ļoti daudz skatītāju. 2007,. 2009., g eirobasketā aizbrauca vairāki tūkstoši līdzjutēju, vairāk kā šobrīd brauc uz hokeja čempionātiem, jo visiem ir sazombēts, cik labs ir dinamo, jo to bāž priekšā pakaļā un propogandē mūsu smadzenēm uz ko arī liela daļa pavelkās. Ar tādu borēšanu arī uz kērlingu sāktu staigāt cilvēki. uz hokeja čempi aizbrauc vairs vien pāris simti un uz izlases pirms čempja turnīriem nāk knapi 2-3 tūkstoši....par kādu baigo HOKEJA (nevis dinamo) popularitāti varam runāt? Cik nāk uz LAČ čempionātu? Un cik nāk uz LBL ? Jēkabpilī, halle vienmēr pilna, ok ir tur 700 vietas, bet viņa ir pilna, tas pats Valmierā, LU, Ogrē, Vef kad spēlē laukos halle ir pilna. Cik nāk uz Lač? tu atbildēsi, ka nenāk jo nav līmenis, nu tieši tā. Spēlētu mums kāds klubs eirolīgā, tad tur arī tūkstoši nāktu. 2006. gadā uz PČ hokejā Rīgā pat nebija izpārdotas visas LV spēles, par ko ta te runāt? Uz Olimpisko kvalifikāciju Rīgā arēna tika izpārdota tikai uz vienu maču, laikam pat arī neizpārdeva visu, bet gandrīz. Pret Britiem vispār 4 tūkstoši un tas viss ar Sandi Ozoliņu sastāvā cīņā par Olimpisko ceļa zīmi. Kā Latvijā hokeja zemē kas tāds ir iespējams vispār? Par masveidību un pilnām sporta zālēm, kur veči, bērni, skolēni un pusaudži spēlē katru vakaru, un vasarās uz ielām, vispār nerunāsim. Un nestāsti tikai par dārdzības atšķirībām. Bročos ledushalli noīrēt uz stundu maksāja 80 eiro. Novācot divas komandas ar divām maiņām vismaz katrā, tas ir izsmiekls. Basītī pat maskačkā kur grīda izlūzusi maksā 40 eiro stundā basīša zāle un tāpat katru dienu ir pilna un jāpiemetas svešajiem klāt, lai uzspēlētu. Basītis ir ļoti populārs!
, 2016-01-22 21:33, pirms 8 gadiem
Eu, kā ir ar to apmeklētību LAČ? Tiešām vairāk nāk kā LBL? Manuprāt tur pušu sit kādas 100x basketbols

Atceraties, viens Dinamo nerada priekšstatu par to, kas ir populārs. Daudzi tur iet tīri aiz neko darīt ...
, 2016-01-22 21:33, pirms 8 gadiem
objektiivais rakstīja: Jā baskets ir tik ļoti numur viens Latvijā, ka pat televīzijā nevar redzēt ne VTB, ne ventiļu cīņas eiropā. Ja sc nebūtu rakstu, tad nemaz nebūtu nojausmas, ka basketā kaut kas notiek.
Pagaidiet kamēr KP drudzis norims, tad sc pie populārākajiem notikumiem baskets vispār neparadīsies
Bet no hokeja tikai Krievijas čempionāts aktuāls, tāds iespaids paliek.
, 2016-01-22 21:33, pirms 8 gadiem
Tribīnes un tv reitingi rāda pretējo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-22 21:36, pirms 8 gadiem
RESNAIS PUTNIŅŠ VASARĀ PIKOJAS rakstīja: Sākās vecā dziesma uz dinamo 30% nāk krievu. 20% izdala brīvbiļetes, 5 % vinnē konkursos. 20 % ir abonementi, kam jānāk vienalga kā komanda spēlē, jo ir samaksāts. Pārējie aiziet modes pēc. Uz izlasi gan nez kāpēc neviens neraujās skatīties. Spēlēs pret Krieviju pirms pasaules čempja pat otro stāvu never vaļā Tas, ka hokeju SKATĀS vairāk, par to nav šaubu. Tas ka, ja Latvijā būtu eirolīgas klubs basketbolā un uz to ietu tik pat cik uz Dinamo, arī ir pats par sevi skaidrs, ja te brauktu Barcelona, Real, Panathinaikos utml. Tas, ka mediji uztaisīja un noraka Latvijas basketbolu arī ir skaidrs, jo līdz 2009. gadam uz ASK, Barons utml spēlēm nāca pilna arēna, kur nu vēl uz savstarpējiem mačiem. Tas ka mediji ar savām bildītēm, ka Šķēle un Valteri dzer , nomelnoja un noraka par visām varītēm Latvijas basketbolu, tur jau grūti ko darīt. Tad, kad arī bija līmenis ASK , Baronam, Ventspilij, tad arī bija ļoti daudz skatītāju. 2007,. 2009., g eirobasketā aizbrauca vairāki tūkstoši līdzjutēju, vairāk kā šobrīd brauc uz hokeja čempionātiem, jo visiem ir sazombēts, cik labs ir dinamo, jo to bāž priekšā pakaļā un propogandē mūsu smadzenēm uz ko arī liela daļa pavelkās. Ar tādu borēšanu arī uz kērlingu sāktu staigāt cilvēki. uz hokeja čempi aizbrauc vairs vien pāris simti un uz izlases pirms čempja turnīriem nāk knapi 2-3 tūkstoši....par kādu baigo HOKEJA (nevis dinamo) popularitāti varam runāt? Cik nāk uz LAČ čempionātu? Un cik nāk uz LBL ? Jēkabpilī, halle vienmēr pilna, ok ir tur 700 vietas, bet viņa ir pilna, tas pats Valmierā, LU, Ogrē, Vef kad spēlē laukos halle ir pilna. Cik nāk uz Lač? tu atbildēsi, ka nenāk jo nav līmenis, nu tieši tā. Spēlētu mums kāds klubs eirolīgā, tad tur arī tūkstoši nāktu. 2006. gadā uz PČ hokejā Rīgā pat nebija izpārdotas visas LV spēles, par ko ta te runāt? Uz Olimpisko kvalifikāciju Rīgā arēna tika izpārdota tikai uz vienu maču, laikam pat arī neizpārdeva visu, bet gandrīz. Pret Britiem vispār 4 tūkstoši un tas viss ar Sandi Ozoliņu sastāvā cīņā par Olimpisko ceļa zīmi. Kā Latvijā hokeja zemē kas tāds ir iespējams vispār? Par masveidību un pilnām sporta zālēm, kur veči, bērni, skolēni un pusaudži spēlē katru vakaru, un vasarās uz ielām, vispār nerunāsim. Un nestāsti tikai par dārdzības atšķirībām. Bročos ledushalli noīrēt uz stundu maksāja 80 eiro. Novācot divas komandas ar divām maiņām vismaz katrā, tas ir izsmiekls. Basītī pat maskačkā kur grīda izlūzusi maksā 40 eiro stundā basīša zāle un tāpat katru dienu ir pilna un jāpiemetas svešajiem klāt, lai uzspēlētu. Basītis ir ļoti populārs!
, 2016-01-22 21:37, pirms 8 gadiem
Redneck rakstīja: var redzēt abus
man mājās nav tv24 un sportacentrs.tv . neko nevaru redzēt, kamēr vēl ltv7 rādīja bija ok, bija reklāmas utt., tagad nekā nav, stulbais vef nemācās no dinamo, ka aizejot no ltv7 popularitātē, kas vef tā jau maza, krīt vēl vairāk. Ja baskets grib kļūt populārāks, lai sāk darīt kaut ko cilvēku piesaistei, pat ja gribētu uz kādu spēli aiziet, to nedarītu, jo tukšā arēnā sēdēt nav nekāda prikola, kad dinamo spēlē ja ir normāls pretinieks ir cilvēki arēnā un ir atmosfēra, kas pievelk, bet iet uz arēnu klausīties kurpju čīkstoņu, nē paldies.
, 2016-01-22 21:37, pirms 8 gadiem
Pajautaatu sho pashu kaadam hokejistam, shis teiktu to pashu par hokeju.
, 2016-01-22 21:38, pirms 8 gadiem
RESNAIS PUTNIŅŠ VASARĀ PIKOJAS rakstīja: Sākās vecā dziesma uz dinamo 30% nāk krievu. 20% izdala brīvbiļetes, 5 % vinnē konkursos. 20 % ir abonementi, kam jānāk vienalga kā komanda spēlē, jo ir samaksāts. Pārējie aiziet modes pēc. Uz izlasi gan nez kāpēc neviens neraujās skatīties. Spēlēs pret Krieviju pirms pasaules čempja pat otro stāvu never vaļā Tas, ka hokeju SKATĀS vairāk, par to nav šaubu. Tas ka, ja Latvijā būtu eirolīgas klubs basketbolā un uz to ietu tik pat cik uz Dinamo, arī ir pats par sevi skaidrs, ja te brauktu Barcelona, Real, Panathinaikos utml. Tas, ka mediji uztaisīja un noraka Latvijas basketbolu arī ir skaidrs, jo līdz 2009. gadam uz ASK, Barons utml spēlēm nāca pilna arēna, kur nu vēl uz savstarpējiem mačiem. Tas ka mediji ar savām bildītēm, ka Šķēle un Valteri dzer , nomelnoja un noraka par visām varītēm Latvijas basketbolu, tur jau grūti ko darīt. Tad, kad arī bija līmenis ASK , Baronam, Ventspilij, tad arī bija ļoti daudz skatītāju. 2007,. 2009., g eirobasketā aizbrauca vairāki tūkstoši līdzjutēju, vairāk kā šobrīd brauc uz hokeja čempionātiem, jo visiem ir sazombēts, cik labs ir dinamo, jo to bāž priekšā pakaļā un propogandē mūsu smadzenēm uz ko arī liela daļa pavelkās. Ar tādu borēšanu arī uz kērlingu sāktu staigāt cilvēki. uz hokeja čempi aizbrauc vairs vien pāris simti un uz izlases pirms čempja turnīriem nāk knapi 2-3 tūkstoši....par kādu baigo HOKEJA (nevis dinamo) popularitāti varam runāt? Cik nāk uz LAČ čempionātu? Un cik nāk uz LBL ? Jēkabpilī, halle vienmēr pilna, ok ir tur 700 vietas, bet viņa ir pilna, tas pats Valmierā, LU, Ogrē, Vef kad spēlē laukos halle ir pilna. Cik nāk uz Lač? tu atbildēsi, ka nenāk jo nav līmenis, nu tieši tā. Spēlētu mums kāds klubs eirolīgā, tad tur arī tūkstoši nāktu. 2006. gadā uz PČ hokejā Rīgā pat nebija izpārdotas visas LV spēles, par ko ta te runāt? Uz Olimpisko kvalifikāciju Rīgā arēna tika izpārdota tikai uz vienu maču, laikam pat arī neizpārdeva visu, bet gandrīz. Pret Britiem vispār 4 tūkstoši un tas viss ar Sandi Ozoliņu sastāvā cīņā par Olimpisko ceļa zīmi. Kā Latvijā hokeja zemē kas tāds ir iespējams vispār? Par masveidību un pilnām sporta zālēm, kur veči, bērni, skolēni un pusaudži spēlē katru vakaru, un vasarās uz ielām, vispār nerunāsim. Un nestāsti tikai par dārdzības atšķirībām. Bročos ledushalli noīrēt uz stundu maksāja 80 eiro. Novācot divas komandas ar divām maiņām vismaz katrā, tas ir izsmiekls. Basītī pat maskačkā kur grīda izlūzusi maksā 40 eiro stundā basīša zāle un tāpat katru dienu ir pilna un jāpiemetas svešajiem klāt, lai uzspēlētu. Basītis ir ļoti populārs!
Reizēm tik daudz māki sarakstīt !
, 2016-01-22 21:38, pirms 8 gadiem
objektiivais rakstīja: Jā baskets ir tik ļoti numur viens Latvijā, ka pat televīzijā nevar redzēt ne VTB, ne ventiļu cīņas eiropā. Ja sc nebūtu rakstu, tad nemaz nebūtu nojausmas, ka basketā kaut kas notiek.
Pagaidiet kamēr KP drudzis norims, tad sc pie populārākajiem notikumiem baskets vispār neparadīsies
Nu šiem klubiem ar 1.5 milj budžetu nav tādas naudas kā dināmiķim, kas tikai pasvilpj putinam un kremlim, ka vajag pārsimts štukas tv translācijas līgumam un to saņem bez stresa. Tad protams, var atļauties laist savas dinamo reklāmas katrā raidījumu, filmu starplaikā pār reizes. Loģiski, ja tev visu laiku priekšā ir kāds produkts, tad tu izvēlēsies viņu. Kāpēc civlēki pērk Colgate un Blendadent zobu pastas, nevis kaut kādas krievu , kas arī ir pilni veikalu plaukti? Loģiski, jo Colgate un citas zināmās grūž neskaitāmas naudas summas reklāmai un rezultātā ir atdeve. krievu pastas tā nereklamējas un loģiski, ka viņas pērk mazāk. Tāpat ar dinamo un basketbolu. nav jau māksla ar na haļavu iegūtu naudu mētāties un zīmēties, cik mēs kruti.
, 2016-01-22 21:39, pirms 8 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Tribīnes un tv reitingi rāda pretējo.
Šim es nepiekrītu. ja skatītos pēc tevis nosauktā, tad tie nr.1. sporta veidi mainītos ik pa laikam. Piem. Treknie gadi. ASK, Barons, BKV, spēļu apmeklējumi un tv reitingi bija debesīs.
, 2016-01-22 21:40, pirms 8 gadiem
Ja skatāmies pēc vietējā čempionāta basketbolā un hokejā, ja skatāmies to kur spēlē basketbola un hokeja izlases spēlētāji, ja skatāmies pēc jaunatnes sistēmas sakārtotības hokejā un basketbolā - tur nav jautājumu - basketbols ir sporta veids numurs viens!

Basketbolā sistēma ir sakārtota no mazajiem kas tikko spēruši pirmos soļus basketbolā līdz izlases līmenim!

Hokejā valda bardaks no augšas līdz apakšai, par to liecina kaut vai tas ka LHF māžojās ar nacionālās izlases galvenā trenera nosaukšanu!

Dinamo kādreiz bija vārds ar kuru lepojās hokeja pasaule, tagad tas ir kļuvis par lamuvārdu un ar to nelepojas vairs praktiski neviens!

LBS uzticēja Bagatskim veidot Latvijas nacionālo basketbola izlasi 2010 gadā, neraustīja viņu, ļāva strādāt un ir rezultāts!

Hokejā tik rausta trenerus vienu pēc otra - BARDAKS!

100% piekrītu K Janičenokam un es neesmu iespaidojies no K Porziņģa spožuma! Vienkārši jāpaskatās uz lietām un jāpaskatās kā kuram ir gājis pēdējos 10 gadus! Vieni no kļūdām mācās (basketbols un baigā vasara), citi no tām nemācās un neizskatās ka kkas varētu mainīties tuvākajā laikā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-22 21:41, pirms 8 gadiem
objektiivais rakstīja: man mājās nav tv24 un sportacentrs.tv . neko nevaru redzēt, kamēr vēl ltv7 rādīja bija ok, bija reklāmas utt., tagad nekā nav, stulbais vef nemācās no dinamo, ka aizejot no ltv7 popularitātē, kas vef tā jau maza, krīt vēl vairāk. Ja baskets grib kļūt populārāks, lai sāk darīt kaut ko cilvēku piesaistei, pat ja gribētu uz kādu spēli aiziet, to nedarītu, jo tukšā arēnā sēdēt nav nekāda prikola, kad dinamo spēlē ja ir normāls pretinieks ir cilvēki arēnā un ir atmosfēra, kas pievelk, bet iet uz arēnu klausīties kurpju čīkstoņu, nē paldies.
Tad tev jāvēršas pie sava televīzijas operatora. Abi tevis nosaukti kanāli ir pieejami bezmaksas apraidē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-22 21:42, pirms 8 gadiem
RESNAIS PUTNIŅŠ VASARĀ PIKOJAS rakstīja: Nu šiem klubiem ar 1.5 milj budžetu nav tādas naudas kā dināmiķim, kas tikai pasvilpj putinam un kremlim, ka vajag pārsimts štukas tv translācijas līgumam un to saņem bez stresa. Tad protams, var atļauties laist savas dinamo reklāmas katrā raidījumu, filmu starplaikā pār reizes. Loģiski, ja tev visu laiku priekšā ir kāds produkts, tad tu izvēlēsies viņu. Kāpēc civlēki pērk Colgate un Blendadent zobu pastas, nevis kaut kādas krievu , kas arī ir pilni veikalu plaukti? Loģiski, jo Colgate un citas zināmās grūž neskaitāmas naudas summas reklāmai un rezultātā ir atdeve. krievu pastas tā nereklamējas un loģiski, ka viņas pērk mazāk. Tāpat ar dinamo un basketbolu. nav jau māksla ar na haļavu iegūtu naudu mētāties un zīmēties, cik mēs kruti.
Domā šogad Ventspilij jāuzvar?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-22 21:43, pirms 8 gadiem
Redneck rakstīja: par to sakārtotību nav tik labi, mums trūkst pārejas uz pieaugušo basketbolu....
Jā tā ir, bet te ar hokeju basketbols ir vienā līmenī.

Tā nav sakartotības problēma, tā ir mūsu raksturu problēma!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-22 21:44, pirms 8 gadiem
Redneck rakstīja: kas tev ir ar šitajiem jautājumiem un neskaitāmajiem profiliem?
ignoree sho beernu.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
40

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Petijs Milzs. Foto: FIBA
6

Joprojām bez Simonsa, ar desmit NBA vīriem: Austrālija paziņo OS kandidātu loku

Austrālijas basketbola izlases galvenais treneris Braiens Gurdžians nosaucis 22 spēlētāju loku, no kuriem tiks izraudzīts divpadsmitnieks dalībai vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Ierindā joprojām nav Bena Simonsa, bet ir desmit citi NBA spēlējoši basketbolisti.
Luka Banki. Foto: FIBA
9

Latvijas izlase pirms OS kvalifikācijas aizvadīs divas pārbaudes spēles

Latvijas Basketbola savienība (LBS) informē, ka Latvijas vīriešu basketbola izlase 2024. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram sāks gatavoties 17. jūnijā, un divu nedēļu garumā gaidāmas divas pārbaudes spēles. Publiski ziņots par pārbaudes maču savā laukumā pret Ēģipti, taču gaidāma arī viesošanās pie Somijas.