Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

"FIBA Europe" prezidents apmeklēs Latvijas basketbola izlases spēli Ukrainā

Ints Megnis
Ints Megnis

"FIBA Europe" prezidents apmeklēs Latvijas basketbola izlases spēli Ukrainā
Turgajs Demirels
Foto: fbu.ua

FIBA Eiropas nodaļas ("FIBA Europe") prezidents Turgajs Demirels 1. jūlijā Kijevā apmeklēs 2019. gada Pasaules kausa izcīņas basketbolā kvalifikācijas turnīra spēli starp Ukrainu un Latviju.

Kā vēsta Ukrainas Basketbola federācija, paredzams, ka ļoti svarīgā spēle būs izpārdota, turklāt to apmeklēs Demirels, kurš Ukrainā viesosies pirmoreiz četru gadu laikā.

Nākamajā nedēļā notiks izšķirošās divas kārtas pirmajā Pasaules kausa kvalifikācijas posmā. Latvijas izlase aizvadīs svarīgus izbraukuma mačus Zviedrijā un Ukrainā. Tikmēr Ukraina pirms spēles ar Latviju viesosies Turcijā.

Pašlaik apakšgrupā trīs uzvaras četros mačos ir Ukrainai, pa divām uzvarām ir Latvijai un Turcijai, bet vienā spēlē uzvarējusi Zviedrija. Nākamo posmu sasniegs trīs labākās grupas komandas. Zīmīgi, ka Demirelam mačā būs arī savtīgas intereses, jo viņš ir turks un iepriekš vadījis Turcijas Basketbola federāciju.

Pirms tam Latvijas izlase 25. jūnijā "Arēnā Rīga" pārbaudes spēlē uzņems Krieviju.

Izmantotie resursi:
Президент ФІБА Європа відвідає матч Україна -...