Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Francija gatavošanos turpina ar Itālijas sagraušanu

Krišs Upenieks

Francija gatavošanos turpina ar Itālijas sagraušanu
Boriss Diavs
Foto: AFP/Scanpix

Eiropas spēcīgākās basketbola izlases turpina gatavošanos Eiropas čempionāta finālturnīram, un Francija šovakar savās mājas ar graujošu rezultātu 88:63 apspēlēja Itālijas valstsvienību.

Mača pirmajā ceturtdaļas abas komandas spēlēja atbrīvoti, ar labu precizitāti uzbruka no distances un kopā sameta 54 punktus, rezultāta uz tablo esot neizšķirtam (27:27). Otrajā ceturtdaļā francūži krietni uzlaboja spēli aizsardzībā, kā rezultātā puslaika pārtraukumā devās pie 47:41 handikapa.

Kā jau nereti basketbolā notiek, izšķirošā bija spēles trešā ceturtdaļa, kad itāļiem nevedās spēlē uzbrukumā, un Francija desmit minūtes uzvarēja ar 12 punktu pārsvaru (24:12). Pēdējā ceturtdaļā Itālija guva tikai desmit punktus, un Francija galarezultātā uzvarēja ar graujošu 88:63.

Žofrijs Loverņs bija rezultatīvākais spēlētājs Francijas izlases sastāvā ar 20 gūtiem punktiem. 17 punkti un četras rezultatīvas piespēles Nando de Kolo rēķinā. Itālijas valstsvienības rindās labākais ar 15 punktiem bija Marko Belinelli.

Francija Eiropas čempionātā spēlē A grupā kopā ar Grieķiju, Poliju, Somiju, Islandi un Slovēniju. Savukārt Itālija ielozēta B grupā ar Lietuvu, Vāciju, Izraēlu, Gruziju un Ukrainu.

Izmantotie resursi:
FIBA LiveStats

     [+] [-]

, 2017-08-21 00:07, pirms 7 gadiem
Kāpēc ne vārda par pārējām pārbaudenēm, tādu šajā vakarā bija daudz

  +1 [+] [-]

, 2017-08-21 01:17, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Kāpēc ne vārda par pārējām pārbaudenēm, tādu šajā vakarā bija daudz
tāpēc, ka Māris Noviks prasīja autogrāfu uz krūtīm no KP, un vēl nav paspējis tikt līdz ofisam.

     [+] [-]

, 2017-08-21 19:57, pirms 7 gadiem
evenks rakstīja: tāpēc, ka Māris Noviks prasīja autogrāfu uz krūtīm no KP, un vēl nav paspējis tikt līdz ofisam.
Tas nebija Noviks