Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Video: Zībarts: "Galotnē spēlējām bez saspēles vadītājas"

Latvijas sieviešu basketbola valstvienība šodien piedzīvoja zaudējumu spēlē ar Beļģijas izlasi. Piedāvājam komandas kapteines Guntas Baško-Melnbārdes un galvenā trenera Mārtiņa Zībarta komentārus par aizvadīto dueli.

, 2017-06-19 17:14, pirms 7 gadiem
un trenera...
, 2017-06-19 17:20, pirms 7 gadiem
intervētājs cirvis
, 2017-06-19 17:44, pirms 7 gadiem
Nu, bet bez Babkinas mums nekà nav.... Krēsliņa pie baptistiem Amerikà spiesta spēlēt par nr.5...nu, nevar viņa atbraukt un sàkt spēlēt kà saspēles vadītāja
Slēpts komentārs: Alpaville
, 2017-06-19 19:48, pirms 7 gadiem
Laiks nodot izlasi Gundara Vetras rokas vismaz bus kartiba
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-06-20 00:21, pirms 7 gadiem
intervētājs izklausās bik iemalkojis
, 2017-06-20 00:44, pirms 7 gadiem
Obelix rakstīja: un trenera...
tieši manas domas...kad 4as piezīmes bija voutersai pārstāja spēlēt uz to, saspēles nekāda, žēl, ne gluži uzvarētu spēli zaudēja bet bezsakarīgi nospēlēta pēdējā ceturtdaļa.
, 2017-06-20 01:23, pirms 7 gadiem
Tieši tā,
treneris visu ir izdarījis, izņemot Guntas džokeri limitējis uz 15 min.

Vītolai un Putniņai rīt pa 10+5 jānospēlē un SRB vārtīsies pa zemi.
Jāsāk ar Dreimani. Lai iemet 1/4 4 -5 ačus un pārsteidz vecās, kas izies taisnās kājās pret jaunajo!
, 2017-06-20 09:00, pirms 7 gadiem
Trenerim nav ne vainas, tikai atsevišķām meitenēm pietrūkst viltības, pacietības, gudrības, lai uzvarētu spēli novestu līdz uzvarai, nevis muļķīgu, neabdomīgu kļūdu dēļ, izlaistu no rokām...
Ja n-tās reizes nesanāk metiens, ejot zem groza no otrās puses, tad varbūt nevajag riskēt un spītīgi mēģināt iemest tieši tā - Baško...?
Atsevišķām spēlētājām fiziskais ir zem katras kritikas, ko Fiziskās sagatavotības treneris par To var teikt - Putniņa aizsardzībā stāv uz taisnām kājām un fiziski nav gatava pāris soļu, perimetra kustībām aizsardzībā - ļoti lēnīga, bez jebkāda asumiņa!!!
Nav jau viss nemaz tik traki, jo Šteinberga piemēram ir vienkārši Monstrs - skrien, lec, kustās, met, bloķē - komandas MOTORS...
Aleksandrs Petrovičs (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
1

Petrovičs atgriežas Latvijas kvalifikācijā ielozētās Brazīlijas trenera amatā

Brazīlijas Basketbola federācija pavēstījusi par izmaiņām vīriešu basketbola izlases trenera amatā. Tajā atgriezies horvātu speciālists Aleksandrs Petrovičs, kurš tajā nomainījis līdzšinējo speciālistu Gustavo Konti. Brazīlija šajā vasarā Rīgā cīnīsies par vietu 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu turnīrā.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
40

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Petijs Milzs. Foto: FIBA
6

Joprojām bez Simonsa, ar desmit NBA vīriem: Austrālija paziņo OS kandidātu loku

Austrālijas basketbola izlases galvenais treneris Braiens Gurdžians nosaucis 22 spēlētāju loku, no kuriem tiks izraudzīts divpadsmitnieks dalībai vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Ierindā joprojām nav Bena Simonsa, bet ir desmit citi NBA spēlējoši basketbolisti.