Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Latvijas vīriešu basketbola izlasei jauns oficiālais atbalstītājs

Agris Suveizda

Latvijas vīriešu basketbola izlasei jauns oficiālais atbalstītājs
LBS jaunais prezidents Raimonds Vējonis kopā ar jauno izlases atbalstītāju. Foto: Latvijas Basketbola savienība

Par Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības oficiālo atbalstītāju kļuvusi SIA "Knauf", sacīts Latvijas Basketbola savienības paziņojumā. Sadarbības partnerus vieno vēlme būt līderiem savās darbības jomās, tiecoties pēc visaugstākajiem mērķiem un vairojot labas emocijas.

Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība gatavojas svarīgajām Eiropas kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlēm ar Bosnijas un Hercegovinas (piektdien, 21. februārī, plkst.19:30 “Arēnā Rīga”) un Bulgārijas (pirmdien, 24. septembrī, plkst.19:00 Botevgradā) izlasēm.

Svarīgo cīņu priekšvakarā piektdien, 14. februārī, Latvijas Basketbola savienības prezidents Raimonds Vējonis un SIA Knauf parakstīja sadarbības līgumu.

Latvijas Basketbola savienības prezidents Raimonds Vējonis:
“Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība jau pēc dažām dienām spers pirmos soļus ceļā uz nākamo lielo mērķi – Eiropas čempionāta finālturnīru. Lai komanda varētu kvalitatīvi sagatavoties un veiksmīgi startēt atbildīgajās sacensībās, viens no Latvijas Basketbola savienības pamatuzdevumiem ir sadarbība ar atbalstītājiem, kas novērtē mūsu komandas lielo potenciālu. Efektīva sadarbība ar uzņēmumiem atbalsta jomā samazina atkarību no valsts dotācijām un sponsoru ziedojumiem. Ceru, ka sadarbība ar SIA Knauf palīdzēs sasniegt mūsu pirmo kopīgo mērķi – kvalificēties Eiropas čempionātam.”

SIA "Knauf" rūpnīcas direktors Arnis Ivanovs:
“Tāpat kā māju nevar uzcelt vienā dienā, arī lai kļūtu par izcilu basketbolistu, ir jātrenējas gadiem. Mēs, SIA Knauf, ar lielu interesi vienmēr sekojam līdzi mūsu basketbolistu panākumiem, tāpēc šobrīd esam priecīgi paziņot, ka esam ieņēmuši vīriešu basketbola izlases atbalstītāja lomu. Vīru mērķi uzstādīti īpaši augsti, tādēļ ceram, ka kopā ar līdzjutējiem spēsim nodrošināt uzvarām nepieciešamo enerģiju. Vēlam mūsējiem cīņassparu, neatlaidību un, protams, veiksmi – tad neizpaliks arī uzvaras!”

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Basketbola savienība

  +8 [+] [-]

, 2020-02-17 12:50, pirms 4 gadiem
Kā tur palika ar LBS jauno valdi un jauno ģenseku?

  +5 [+] [-]

, 2020-02-17 13:09, pirms 4 gadiem
Vējonis sāk strādāt! Pirmais solis labs.

  +2 [+] [-]

, 2020-02-17 13:11, pirms 4 gadiem
Kās šobrīd tad ir Šneps? Vai arī šī saruna jau tika iesākta ar viņu un šīs vairāk, ka respekts! Nekas personīgs Edgaram, bet pa gabalu no LBS, pa gabalu lūdzu

     [+] [-]

, 2020-02-17 13:38, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Kā tur palika ar LBS jauno valdi un jauno ģenseku?
Jā, gandrīz 4 nedēļas pagājušas, kaut bija solījis pirmajās trīs nedēļās...

  +1 [+] [-]

, 2020-02-17 14:11, pirms 4 gadiem
Edža tagad ražo reģipsi.

  -1 [+] [-]

, 2020-02-17 15:25, pirms 4 gadiem
sapnis rakstīja: Vējonis sāk strādāt! Pirmais solis labs.
Ne jau Vējonis piesaista sponsorus!

     [+] [-]

, 2020-02-17 21:10, pirms 4 gadiem
Priecē, ka sponsors ir reāls ražotājs nevis augļotāju kantoris!