Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Sabonis uzsāk "EuroBasket 2011" reklāmas kampaņu; viesosies arī Latvijā

Andrejs Siliņš

Sabonis uzsāk "EuroBasket 2011" reklāmas kampaņu; viesosies arī Latvijā
Arvīds Sabonis "EuroBasket 2011" izlozē
Foto: AFP/Scanpix

Lietuviešu basketbola leģenda Arvīds Sabonis kā oficiālais "EuroBasket 2011" sūtnis uzsācis rudenī gaidāmā Eiropas čempionāta reklāmas kampaņu ar viesošanos Slovēnijā, bet savā turnejā paredzējis viesoties arī Latvijā.

Kampaņas mērķis skaidrs - piesaistīt pēc iespējas vairāk līdzjutējus, kuri savām basketbola valstsvienībām sekotu līdzi ne tikai mājās, bet arī brauktu uz Lietuvu atbalstīt savējos klātienē. "Simboliski, ka tūri uzsākam tieši Slovēnijā, jo tur notiks nākamais Eiropas čempionāts 2013. gadā," sacīja "EuroBasket 2011" organizēšanas komitejas vadītājs Mindaugs Spoks. Slovēnijā Sabonim paredzēta viesošanās bērnu nometnē, kā arī Eirolīgas mača Ļubļanas "Olimpija" - Telavivas "Maccabi" apmeklējums.

Nākamās valstis, ko Sabonis apmeklēs, būs Vācija, Krievija, Latvija, Polija, Grieķija, Spānija un Izraēla. "Eiropā neesmu bijis vien divās valstīs - Luksemburgā un Monako. Tur ar basketbolu ir nedaudz sarežģītāk. Domāju, ka Slovēnijā satikšu daudzus cilvēkus, ar kuriem vai pret kuriem esmu pats spēlējis," sacīja pats Sabonis.

Izmantotie resursi:
Basketball in Lithuania, lithuanians in...

  +1 [+] [-]

, 2011-02-17 14:04, pirms 13 gadiem
Stilīgs galds viņiem bildē redzamais