Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Video: Latvija nespēj uzvarēt Beļģiju un brauc mājās

Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība (4-4) svētdien, 15. septembrī, zaudēja Beļģijas izlasei ar rezultātu 56:60, finišēja sestajā vietā E grupā un izstājās no cīņas par ceturtdaļfinālu. Latvijas neveiksme nozīmē, ka labāko astoņniekā iekļuvusi Ukraina, kuru latvieši pirms četrām dienām sagrāva ar 34 punktu pārsvaru. Video: TV3 Play.

, 2013-09-15 20:25, pirms 11 gadiem
"paldies par video"
, 2013-09-15 20:34, pirms 11 gadiem
Varēja jau nelikt šito pretīgo video šeit...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-15 21:59, pirms 11 gadiem
Paldies komandai par cempionatu. Ir ielikts labs pamats. grandi netika pat Play-off, tas ir sports.
, 2013-09-15 22:06, pirms 11 gadiem
Обидно очень, ведь был хороший шанс выиграть у Бельгии... С фанами Латвии весь матч с трибуны активно поддерживали ребят скандированием "Латвия", "Латвия,усприекшу", "Латвия-мастеркласс" и т.д. Но не надо сильно нервничать-Латвия на Евробаскете показала солидную игру, программа-минимум была выполнена отлично, но максимум не удалось-НИЧЕГО, в 2015 году будет успех у Латвии..
, 2013-09-15 22:06, pirms 11 gadiem
Nezinu kā jums, bet man visu čempi likās, ka izlases racējs ir Blūms. Pārāk daudz neapdomātu darbību, metienu... ai pat nezinu. Rezumējot, varu pateikt vien to, ka Freimanim vajadzēja pagaidīt vēl ar līguma slēgšanu. Šis čempis pierādīja, ka viņam ir jāspēlē Eirolīgā.
, 2013-09-15 22:11, pirms 11 gadiem
kāpēc virsrakstā nav vārdu spēcīgajai beļģijai un cienīgi zaudēja?
, 2013-09-15 22:14, pirms 11 gadiem
bubba rakstīja: Šis čempis pierādīja, ka viņam ir jāspēlē Eirolīgā.
Nu, nu, nu nevajag jau pārspīlēt. Uz bkv fona tev drošvien tas likās WOW.
, 2013-09-15 23:19, pirms 11 gadiem
AlexUSA rakstīja: Komandai kauns par parádíto spéli. Trískárshs kauns treneriem par nespéju dot sakarígus padomus minútes pártraukumos. Kauns kapteinim, ka neuznjémás lídera lomu, kad nevienam negája. Slikta pédéjá spéle - slikts viss turnírs. Belgijai otrádák - uzvara slikti aizvadítá pédéjá spélé - labs turnírs.
Kur tādi rodās????
, 2013-09-16 01:06, pirms 11 gadiem
Var jau but, ka sis komentars bus emociju vara, bet izskatijas, ka musu izlase nebija gatava tam, lai tiktu ceturtdalfinala. vajadzeja nakt laukumaa kaa uz svetkiem, noskanotiem sisties taa, ka belgjus samaltu lupataas, jo cena bija CETURTDALFINAALS!!! Bet degsmes un motivacijas likas, ka nav vispaar. Bagatskis nekontroleeja speli. Taa vietaa, lai puisus sapurinaatu, uzkliegtu, minutes partraukumu praktiski nebija un izskatijas, ka trenerim nav nekadu iebildumu pret speles norisi.

Shis chempionats bija ljoti labs, neparprotiet! Visu cienu speletajiem. Tomer pedeja spele paradija, ka mums nav uzvaretaju mentalitates, ka neesam gatavi buut uzvareetaaji, kaut pelniijushi to esam.

Ceram, ka kadreiz tam nobriediisim.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-16 09:37, pirms 11 gadiem
Treneris tikai mierināja,ka būs jau labi! Nožēlojama spēle!
, 2013-09-16 13:17, pirms 11 gadiem
resnais putns rakstīja: Tieši tā, Tu nebiji tāds vienīgais. Tas bija redzams visiem. Radās sajūta, ka spēlētāji grib mājās, es neredzēju uguntiņu neviena acīs, neviena! Pat Janičenoks, kas parasti uzkurina komandu izskatījās tukšām acīm, bez degsmes..Kā jau teicu, var nekrist metieni, bet to var kompensēt ar dzelžainu aizsardzību, atdot sevi visu aizsardzībā ! Bet nebija pat tas, spēlētāji vienkārši lenu garu izskraidīja līdzi sedzamajiem, nebija nekādas aktivitātes, spiediena uz pretinieku. izskatījās pēc treniņspēles, lai gan tā nedrīkstēja būt. Par minūtes partraukumiem piekrītu, tajos nebija nekādas dzirksteles, Bagatskis pats nebija par sevi pārliecināts, jo visu laiku kko sajauca, pārteicās, teica, nē šito nē, tas ir jā, nē vispār labāk kreisais lejā, nē augšā...un, protams, ka tas viss pārnesas uz spēlētājiem. Vispirms jātic ir trenerim, ja netic viņš, netic neviens. Neredzēju neko no tā ka mvajadzēja būt- tieši emociju ziņā. Tādu nebija vispār. Ietriec no augšas, panāk niču, bet neviens pat neuzkurinās, visi mierīgi aiziet taimoutā...milzīga vilšanās.
pilnīgi piekrītu! pilnīga treniņspēle. Labi, beļģi tik slikti var spēlēt, bet ja mēs spēlējam līdzi un nolaižamies līdz viņu līmenim, tad nekas nevar sanākt. Man šķiet, ka jau pašā sākumā vajadzēja ņemt spēli savās rokās, nevis vienkārši gaidīt, kad viss pats kaut kad sakārtosies.
Trenera relaksētā attieksme reizēm var derēt pret stiprām komandām, bet pret vājām vajag citu pieeju. Kādu psihologu vajadzētu piesaistīt, nopietni.
Aleksandrs Petrovičs (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
1

Petrovičs atgriežas Latvijas kvalifikācijā ielozētās Brazīlijas trenera amatā

Brazīlijas Basketbola federācija pavēstījusi par izmaiņām vīriešu basketbola izlases trenera amatā. Tajā atgriezies horvātu speciālists Aleksandrs Petrovičs, kurš tajā nomainījis līdzšinējo speciālistu Gustavo Konti. Brazīlija šajā vasarā Rīgā cīnīsies par vietu 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu turnīrā.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
40

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Petijs Milzs. Foto: FIBA
6

Joprojām bez Simonsa, ar desmit NBA vīriem: Austrālija paziņo OS kandidātu loku

Austrālijas basketbola izlases galvenais treneris Braiens Gurdžians nosaucis 22 spēlētāju loku, no kuriem tiks izraudzīts divpadsmitnieks dalībai vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Ierindā joprojām nav Bena Simonsa, bet ir desmit citi NBA spēlējoši basketbolisti.