Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Gruda nespēlēs pasaules čempionātā

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Gruda nespēlēs pasaules čempionātā
Sandrine Gruda
Foto: ffbb.com

Jekaterinburgas UGMK un "Connecticut Sun" centra spēlētāja Sandrine Gruda ceļgala savainojuma dēļ pasaules čempionātā nevarēs palīdzēt Francijas sieviešu basketbola valstsvienībai, informē Francijas basketbola federācija.

Gruda ir viena no „Les Bleus” līderēm un 2009. gada vasarā Francijas izlases sastāvā Rīgā izcīnīja 32. Eiropas čempionāta zelta medaļas. Ziemas sezonā centra spēlētāja Gundara Vētras trenētā UGMK kluba sastāvā kļuva par Krievijas čempioni un Krievijas kausa ieguvēju, bet vasarā trešo gadu pārstāvēja WNBA komandu „Connecticut Sun”.

WNBA sezonā Gruda vidēji guva 11,5 punktus un izcīnīja 4,5 bumbas zem groziem. Krievijā un ASV uzkrātais nogurums licis atteikties no dalības pasaules čempionātā, kas pēc nedēļas startēs Čehijas pilsētās Brno un Ostravā. Grudas vietā izlasē iekļauta 20 gadus vecā Meriela Amāna (190cm).

Francijas izlase grupu turnīrā sacentīsies ar ASV, Senegālu un Grieķiju.

Izmantotie resursi:
Fédération Franēaise de Basketball

     [+] [-]

, 2010-09-16 14:03, pirms 14 gadiem
Grudai labs grudoks !