Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Arī Venecuēlas izlases basketbolisti īsi pirms Pasaules kausa piesaka streiku

Rolands Eliņš

Arī Venecuēlas izlases basketbolisti īsi pirms Pasaules kausa piesaka streiku
Foto: canchalatina.com

Venecuēlas basketbola izlasei gatavošanās Pasaules kausa izcīņai Ķīnā sanākusi saraustīta, un, vairākām problēmām sakrājoties, vairāki izlases spēlētāji pieteikuši streiku un pārtraukuši treniņus kopā ar izlasi.

Kā vēsta Venecuēlas medijs „La Canche Latina”, attiecības starp izlases spēlētājiem un galveno treneri Duro bijušas saspringtas jau ilgāku laiku, bet šobrīd konflikts sasniedzis jaunu līmeni. Tāpat Venecuēlas izlases spēlētāji nav saņēmuši solīto naudu no federācijas, kā arī pārmet nepieciešamo apstākļu nenodrošināšanu, piemēram, treniņos nav pieejami pirmās aptieciņas komplekti.

Izlases basketbolisti kopīgi nolēmuši, ka no šodienas vairs neturpinās treniņus Duro vadībā. Tiek vēstīts, ka spēlētāji nepiekrīt trenera lēmumiem ne laukumā, ne ārpus tā, turklāt tiek uzsvērts, ka liela nozīme konfliktā ir tiem strīdiem, kas izvērsušies par ne-basketbola lietām.

Šobrīd spēlētāji ir atteikušies no dalības treniņos, bet par Pasaules kausa boikotēšanu netiek ziņots. Pasaules kauss sāksies jau pēc divām nedēļām, un Venecuēla tajā spēlēs A grupā pret Kotdivuāru, Poliju un Ķīnu. Jāatgādina, ka pirms pāris dienām streiku pieteica cita šīs apakšgrupas pārstāve – Kotdivuāras spēlētāji protestē par federācijas neizpildītajiem solījumiem un neizmaksātajām prēmijām.

Izmantotie resursi:
https://canchalatina.com/2019/08/15...