Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Entonijs Deiviss tomēr nespēlēs Pasaules kausā

Andris Liepa
Andris Liepa

Entonijs Deiviss tomēr nespēlēs Pasaules kausā
Entonijs Deiviss. Foto: AFP/Scanpix

Izšķiroties par labu tam, lai koncentrētos gaidāmajai NBA sezonai ar Losandželosas "Lakers" komandu, Entonijs Deiviss nolēmis nepiedalīties ASV valstsvienības treniņnometnē un Pasaules kausa finālturnīrā, liecina ESPN rīcībā esošā informācija.

Situāciju labi pārzinoši avoti ESPN apliecinājuši, ka Deiviss neizslēdz iespēju piedalīties 2020. gada Tokijas olimpiskajās spēlēs, taču šajā starpsezonā vēlas koncentrēties 2019./2020. gada NBA sezonai savas jaunās komandas rindās, lai "Lakers" būtu spējīgi pretendēt uz čempionu titulu. Pirmie par Deivisa nespēlēšanu Pasaules kausā rakstīja "Yahoo! Sports".

Deiviss pārstāvēja ASV valstsvienību 2012. gada Londonas olimpiskajās spēlēs un 2014. gada Pasaules kausa finālturnīrā, palīdzot amerikāņiem izcīnīt zelta godalgas.

Oficiāli kā "Lakers" komandas spēlētājs Deiviss tika prezentēts sestdien. Centra spēlētājs uz Losandželosu pārcēlās darījuma rezultātā, pēc kura uz Ņūroleānas "Pelicans" devās Lonzo Bols, Brendons Ingrems un Džošs Hārts. Tāpat "Pelicans" ieguva tiesības uz drafta ceturto numuru Diandrē Hanteru un trīs pirmās kārtas izvēles tiesības. Darījuma rezultātā "Lakers" uz Vašingtonas "Wizards" aizmainīja Moricu Vāgneru, Izāku Bongu, Džemerio Džounsu un otrās kārtas izvēles tiesības NBA draftā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2019-07-15 12:50, pirms 5 gadiem
Top 4 komandu (FIL, LAL, LAC, MIL) spēlētāji izlasēs nespēlēs bet trennēsies, lai izcīnītu titulu. Gan Simonss, gan Deiviss. Bet kāpēc Frīks spēlēs?

  +1 [+] [-]

, 2019-07-15 12:54, pirms 5 gadiem
Bons Reikers rakstīja: Top 4 komandu (FIL, LAL, LAC, MIL) spēlētāji izlasēs nespēlēs bet trennēsies, lai izcīnītu titulu. Gan Simonss, gan Deiviss. Bet kāpēc Frīks spēlēs?
Tāpēc, ka Gianim ir normāls ağents nevis, tas pamuļķis Rich Paul

     [+] [-]

, 2019-07-15 13:49, pirms 5 gadiem
Nepareizi. Tādēļ, ka gan Embīdam, gan Kavai ir ļoti bēdīga pagātne ar traumām. Jā, AD gadījumā ir mazliet Ričs Pols, bet vairāk jau viņa marionetes raustītājs Lebrons.

Savukārt Jannis ir pilnīgākais valsts patriots.

  -2 [+] [-]

, 2019-07-15 14:15, pirms 5 gadiem
Pediks

  +1 [+] [-]

, 2019-07-15 15:42, pirms 5 gadiem
asinsdesa rakstīja: Nepareizi. Tādēļ, ka gan Embīdam, gan Kavai ir ļoti bēdīga pagātne ar traumām. Jā, AD gadījumā ir mazliet Ričs Pols, bet vairāk jau viņa marionetes raustītājs Lebrons.

Savukārt Jannis ir pilnīgākais valsts patriots.
Gan simonsam gan AD gan jau Pols pateica, lai nespēlē. Redzēsim kā atkal simonss kačās savu jumpshotu visu off-seasonu un beigās izpildīs 3 metienus pa sezonu.