Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Galvanovskis: "Arī šodien vajadzēja parādīt raksturu"

Andrejs Siliņš

Galvanovskis: "Arī šodien vajadzēja parādīt raksturu"
Agris Galvanovskis
Foto: FIBA

"Slodzi sadalījām vienmērīgi, nedzenoties pēc individuālajiem rekordiem. Ļāvām visiem iespēlēties, sajust metienu garšu," pēc pārliecinošās uzvaras pār Azerbaidžānu FIBA Eiropas U20 čempionātā B divīzijā sacīja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Agris Galvanovskis.

Pēdējo spēli grupu turnīrā Latvija aizvadīs otrdien, tiekoties ar Baltkrieviju, kam pagaidām viena uzvara un viens zaudējums, kas dod trešo vietu grupā.

"Arī šodien vajadzēja parādīt raksturu, jo tādai spēlei grūti koncentrēties. Bet – "nesavāksies" šodien, varbūt "nesavāksies" arī tad, kad tas būs vajadzīgs par 110 procentiem," pēc spēles basket.lv citēts galvenais treneris Galvanovskis.

"Slodzi sadalījām vienmērīgi, nedzenoties pēc individuālajiem rekordiem. Ļāvām visiem iespēlēties, sajust metienu garšu. Rīt brīvdiena, kurā gatavosimies otrdienas spēlei ar Baltkrieviju. Uzvara garantēs pirmo vietu, zaudējums ar mīnus 6 var izstumt ārpus ceturtdaļfināla, tātad jānoskaņojas nopietni. Informācijas par pretiniekiem pietiek," treneris saglabāja kaujiniecisku garu.

Šīs dienas mačā nepiedalījās centrs Dāvids Leopolds Ozoliņš, kurš pirmajās divās spēlēs devā slaukumā pamata pieciniekā, bet pret beļģiem guva savainojumu un šodien nespēlēja. "Pirmdien arī būs skaidrs, vai Ozoliņš varēs palīdzēt," atklāja Galvanovskis.

Izmantotie resursi:
| Latvijas Basketbola savienība

     [+] [-]

, 2018-07-16 11:23, pirms 6 gadiem
Gan jau viegli pluss 10 pret Baltkrieviju.