Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Slovēnijas treneris: "Latvija spēlē ļoti līdzīgi mums"

Andrejs Siliņš

Slovēnijas treneris: "Latvija spēlē ļoti līdzīgi mums"
Radovans Trifunovičs, Foto: FIBA

"Šai spēlei būs īpaša nozīme. Pēdējo gadu laikā pret Latviju izveidojies īpašs duelis, kas dos papildu pozitīvu enerģiju," pirms mača Arēnā Rīga pret Latviju Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra otrās kārtas pirmajā spēlē sacīja Eiropas čempiones Slovēnijas galvenais treneris Radovans Trifunovičs.

"Spēlei pret Latviju esam gatavojušies divas dienas. Latvijai ir ļoti spēcīga komanda, kas spēlē ļoti līdzīgu basketbolu mums. Viņi spēlē ātri, ar daudz trīspunktniekiem. Apzināmies, cik spēcīgs ir viņu sastāvs un ka viņi ir trenējušies ilgu laiku. Mums bijušas tikai dažas dienas, lai sagatavotos, taču nemeklējam attaisnojumus," komentēja Slovēnijas izlases galvenais treneris Rado Trifunovičs.

"Komanda nevar sagaidīt, kad sāksies spēle. Šai spēlei būs īpaša nozīme. Pēdējo gadu laikā pret Latviju izveidojies īpašs duelis, kas dos papildu pozitīvu enerģiju. Negribu uzlikt saviem spēlētājiem spiedienu, vienkārši vēlos, lai visi puiši dzīvotu šai spēlei un atstāj laukumā visu enerģiju," Trifunovičs atceras Latvijas un Slovēnijas nozīmīgās tikšanās 2015. un 2017. gada Eiropas čempionātos.

"Latvija ir ļoti spēcīgs pretinieks, mēs apzināmies viņu kvalitāti, pat neraugoties uz [Kristapa] Porziņģa nespēlēšanu. Latvija izveidojusi ļoti spēcīgu komandu," sacīja Edo Muričs - viens no sešiem šī sabraukuma izlases spēlētājiem, kas piedalījās Eiropas čempionātā pagājušogad. "[Jānis] Timma ir galvenais spēks, viņiem ir teicami spēlētāji groza tuvumā un ļoti labs saspēles vadītājs."

"Mums galvenokārt jākoncentrējas uz savu spēli, jāparāda kārtīga cīņa un jāspēlē tādā ātrumā, kādā spēlējām [pārbaudes spēlēs] pret Horvātiju," turpināja basketbolists. "Ja nospēlēsim tādā līmenī, kādā abos pārbaudes mačos, domāju, ka varam cīnīties ar Latviju. Spēle būs līdzīga līdz pat beigām un ceru, ka veiksme stāvēs mūsu pusē."

Izmantotie resursi:
KZS

  -1 [+] [-]

, 2018-09-14 14:15, pirms 6 gadiem
Pagaidām bezbagija izlase spēlē līdzīgi kā Etiopijas komanda. Rupji runājot, šodien ir pēdējā iespēja laboties, pirms nomirst Latvijas basketbola gods

  +1 [+] [-]

, 2018-09-14 14:21, pirms 6 gadiem
KaprīzaisVienradzis rakstīja: Pagaidām bezbagija izlase spēlē līdzīgi kā Etiopijas komanda. Rupji runājot, šodien ir pēdējā iespēja laboties, pirms nomirst Latvijas basketbola gods
Ko??

  +5 [+] [-]

, 2018-09-14 14:40, pirms 6 gadiem
Kautkā nepatīk tā gaisotne- Slovēņiem neko nevajag, viņiem ir "vājāks" sastāvs, mums noteikti viņi ir jāņem utt. Tādos brīžos pretinieks ir MEGA bīstams!
Dodamies uz Arēnu atbalstīt un ceram, ka Arnis par visu ir padomājis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-09-14 15:03, pirms 6 gadiem
Kautkā satrauc groza apakša.

  +1 [+] [-]

, 2018-09-14 15:30, pirms 6 gadiem
Heilijs rakstīja: Kautkā nepatīk tā gaisotne- Slovēņiem neko nevajag, viņiem ir "vājāks" sastāvs, mums noteikti viņi ir jāņem utt. Tādos brīžos pretinieks ir MEGA bīstams!
Dodamies uz Arēnu atbalstīt un ceram, ka Arnis par visu ir padomājis!
Neko nevajag? Pedejais salmins, aiz ka piekerties!

     [+] [-]

, 2018-09-14 17:29, pirms 6 gadiem
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Neko nevajag? Pedejais salmins, aiz ka piekerties!
Viņi paši sevi ir nolikuši otrajā lomā, lai mazāks stress viņiem