Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Čukste: "No pirmā četrinieka komandām atpaliekam tehnikā un atlētismā"

Andrejs Siliņš

Čukste: "No pirmā četrinieka komandām atpaliekam tehnikā un atlētismā"
Ainārs Čukste. Foto: FIBA

"Kopumā šajā turnīrā paņēmām, ko varējām, izcīnot piecas uzvaras. Abi zaudējumi piedzīvoti pret komandām, kurām objektīvi trumpju bija vairāk," pēc Latvijas U18 meiteņu izlases izcīnītās septītās vietas Eiropas junioru čempionātā sacīja komandas galvenais treneris Ainārs Čukste.

"Šodien izcīnījām raksturu uzvaru. Čehietes agresīvas un spēcīgas, fiziski šī cīņa bija pat grūtāka, nekā ar Krievijas izlasi, tiesa, šodien pretiniecēm nebija tik trāpīgas metējas. Prieks, ka meitenes izturēja un parādīja cīnītāju raksturu, čempionātu pabeidzot ar uzvaru," spēli basket.lv komentēja Čukste.

"Kopumā šajā turnīrā paņēmām, ko varējām, izcīnot piecas uzvaras. Abi zaudējumi piedzīvoti pret komandām, kurām objektīvi trumpju bija vairāk. No otras puses – arī otrajā astoņniekā bija respektējamas pretinieces un visas uzvaras mums nāca grūtā cīņā."

"No pirmā četrinieka komandām atpaliekam individuālajā tehnikā un atlētismā. Tās ir cieši saistītas lietas. Piemēram, treniņos mūsu meitenes met palēcienā, bet spēlēs to nedara. Precīzāk – nespēj izdarīt atlētiskāku pretinieču pretdarbības apstākļos. Šī atpalicība no labākajiem standartiem nav neglābjama, taču, lai to mazinātu un likvidētu, vispirms pašām spēlētājām jābūt vēlmei kļūt atlētiskām. Bet tā jau ir tēma garākai sarunai,

Četras spēlētājas – Laura Meldere, Jete Nulle, Paula Kļeščova un Eva Indriķe no Sarajevas dodas uz Stambulu, kur pievienosies U19 izlasei un spēlēs Pasaules kausa izcīņā."

Izmantotie resursi:
U18 sievietes: finišs ar uzvaru un 7. vietu;...

  -1 [+] [-]

, 2019-07-14 21:41, pirms 5 gadiem
NULLE
Ko tad vińa Stambulā darīs??
Par Kleščovu un Indriki pat nav jautājumu
Meldere ir zvērs

  +1 [+] [-]

, 2019-07-14 22:09, pirms 5 gadiem
Ainārs Čukste: - "No pirmā četrinieka komandām atpaliekam individuālajā tehnikā un atlētismā. Tās ir cieši saistītas lietas. Piemēram, treniņos mūsu meitenes met palēcienā, bet spēlēs to nedara. Precīzāk – nespēj izdarīt atlētiskāku pretinieču pretdarbības apstākļos. Šī atpalicība no labākajiem standartiem nav neglābjama, taču, lai to mazinātu un likvidētu, vispirms pašām spēlētājām jābūt vēlmei kļūt atlētiskām. Bet tā jau ir tēma garākai sarunai."

Ļoti gribētos dzirdēt šo garāku sarunu. @sc.com vai sarīkosiet?

  +2 [+] [-]

, 2019-07-15 01:50, pirms 5 gadiem
Tumanovs rakstīja: NULLE
Ko tad vińa Stambulā darīs??
Par Kleščovu un Indriki pat nav jautājumu
Meldere ir zvērs
Stambulā viņi tikai pievienosies pārējai komandai. Čempionāts notiks Taizemē. Tur galvenā saspēles vadītāja būs Nikola Ozola, bet ar vienu saspēlnieci tādu turnīru tāpat neizvilkt. Jete var būt pietiekami laba palīdze. Ja skatījies šodienas spēli, tad viņa tur bija viena no labākām laukumā.