Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

P.Gazols nespēlēs Pasaules kausā, Jokičs vēl domā

P.Gazols nespēlēs Pasaules kausā, Jokičs vēl domā
Nikola Jokičs. Foto: Reuters / Scanpix

Spānijas basketbola izlasei rudenī gaidāmajā Pasaules kausa izcīņā nevarēs palīdzēt pieredzējušais centrs Pau Gazols, savukārt pasaules vicečempionei Serbijai varētu nepalīdzēt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Denveras "Nuggets" centrs Nikola Jokičs.

"Pau mūsu komandai būtu ļoti nozīmīgs, viņa iztrūkums būs ļoti jūtams. Viņš ir līderis, leģendārs spēlētājs. Pirmo reizi spēlēsim starptautiskā turnīrā bez Huana Karlosa Navarro un Pau Gazola," atklāja Spānijas izlases galvenais treneris Serdžio Skariolo.

Šo sezonu Gazols sāka Sanantonio "Spurs" rindās, bet martā vienojas par līguma izpirkšanu. Pāris dienas vēlāk Gazols pievienojās Milvoki "Bucks", kas šobrīd turpina cīņu par NBA čempiontitulu. Tiesa, Gazols potītes savainojuma dēļ laukumā šosezon vairs nedosies.

Gazols, kurš vasarā svinēs 39. dzimšanas dienu, Spānijas izlases rindās spēlējis kopš 2001. gada, šajā laikā trīs Eiropas zeltus, divus sudrabus un divas bronzas, kā arī divus olimpiskos sudrabus un vienu olimpisko bronzu. 2006. gadā Gazols palīdzēja Spānijai triumfēt Pasaules kausa izcīņā.

Savukārt aktuālajai pasaules vicečempionei Serbijai varētu nepalīdzēt Nikola Jokičs. 24 gadus vecais "Nuggets" centrs nule kā noslēdzis savu ceturto sezonu NBA. Jokičs norādīja, ka lēmumu par spēlēšanu izlasē pieņems pēc sarunām ar ģimeni un aģentu. Jokičs izlasē spēlējis 2016. gadā olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, bet pēc tam palīdzēja serbiem tikt līdz finālam.

Izmantotie resursi:
https://as.com/


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-05-14 15:12, pirms 5 gadiem
Pipec,Jokičam ir vispar muskuļi?Nekas personigs bet izskatas pec gliemja,vaitad fiziskās utt normas nav nba japilda.Labi spēks un tā ganjau kad ir ,bet paskatoties spēles tā neizskatās!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-05-14 16:03, pirms 5 gadiem
HMB - PC 2019!!! rakstīja: Sobrid labakais Eiropas shpiileris, vismaz Baltais noteikti
Triple mashiina!!!!
es jau nesaku ka nespēlē labi ...kautvai man vina spēles stils vispar nepatīk bet denverā iederās labi.
, 2019-05-14 16:10, pirms 5 gadiem
salming18 rakstīja: Pipec,Jokičam ir vispar muskuļi?Nekas personigs bet izskatas pec gliemja,vaitad fiziskās utt normas nav nba japilda.Labi spēks un tā ganjau kad ir ,bet paskatoties spēles tā neizskatās!
Plastmasas līga
, 2019-05-14 17:32, pirms 5 gadiem
salming18 rakstīja: Pipec,Jokičam ir vispar muskuļi?Nekas personigs bet izskatas pec gliemja,vaitad fiziskās utt normas nav nba japilda.Labi spēks un tā ganjau kad ir ,bet paskatoties spēles tā neizskatās!
Ikvienam cilvēkam ir muskuļi, bet muskuļi ir paslēpušies zem taukiem un es neteiktu kā Jokičs ir kaut kāds pelmenis. Neviens nevar viņu ar svaru noturēt + viņš var kačāties, bet tad viņam var zust metiens. Ar svariem jādarbojas, bet pratīgi, jo tad jau viņš būs buff.
Aleksandrs Petrovičs (vidū). Foto: SIPA/Scanpix
1

Petrovičs atgriežas Latvijas kvalifikācijā ielozētās Brazīlijas trenera amatā

Brazīlijas Basketbola federācija pavēstījusi par izmaiņām vīriešu basketbola izlases trenera amatā. Tajā atgriezies horvātu speciālists Aleksandrs Petrovičs, kurš tajā nomainījis līdzšinējo speciālistu Gustavo Konti. Brazīlija šajā vasarā Rīgā cīnīsies par vietu 2024. gada Parīzes olimpisko spēļu turnīrā.
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
40

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Petijs Milzs. Foto: FIBA
6

Joprojām bez Simonsa, ar desmit NBA vīriem: Austrālija paziņo OS kandidātu loku

Austrālijas basketbola izlases galvenais treneris Braiens Gurdžians nosaucis 22 spēlētāju loku, no kuriem tiks izraudzīts divpadsmitnieks dalībai vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Ierindā joprojām nav Bena Simonsa, bet ir desmit citi NBA spēlējoši basketbolisti.