Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Singapūriešu aviosabiedrība sāk demonstrēt filmu "Sapņu komanda 1935"

"Singapore Airlines" šajā mēnesī sākusi demonstrēt latviešu režisora Aigara Graubas mākslas filmu "Sapņu komanda 1935", informē singaporeair.com. Līdz ar to šī filma pirmoreiz tiek piedāvāta tik lielai ārzemju auditorijai.

Sapnukomanda1935.lv anotācija
1935. gadā Ženēvā tiek rīkots pirmais Eiropas čempionāts basketbolā. Basketbols ir jauna un ne īpaši populāra spēle, komandas iepriekš nav tikušās starptautiskās sacīkstēs. Visi grib būt pirmie, ierakstīt savas valsts vārdu sporta vēsturē. Čempionātam gatavojas arī Latvijas valstsvienība. Jaunais treneris Baumanis ir pārliecināts, ka viss ir iespējams, viņš tic, ka basketbols var kļūt par populāru spēli, ka var apvienot cilvēkus ar dažādām interesēm un ambīcijām vienotam mērķim, ka visas valstis Eiropā ir vienlīdz svarīgas un līdzvērtīgas un uzvarēs labākais. Intrigas un sīkas nebūšanas, pārpratumi un raksturu cīņas, ceļš uz čempionātu, cīņa un... Uzvarēt var tikai vispirms uzvarot sevi.

Treileris:
filmas producents Andrejs Ēķis, youtube.com.

, 2013-12-16 15:51, pirms 10 gadiem
Labrīt SC!
, 2013-12-16 15:52, pirms 10 gadiem
Filma taču vēl nav ierunāta angliski? Vai tomēr ir? Klīda runas tikai par subtitriem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
40

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Petijs Milzs. Foto: FIBA
6

Joprojām bez Simonsa, ar desmit NBA vīriem: Austrālija paziņo OS kandidātu loku

Austrālijas basketbola izlases galvenais treneris Braiens Gurdžians nosaucis 22 spēlētāju loku, no kuriem tiks izraudzīts divpadsmitnieks dalībai vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Ierindā joprojām nav Bena Simonsa, bet ir desmit citi NBA spēlējoši basketbolisti.
Luka Banki. Foto: FIBA
9

Latvijas izlase pirms OS kvalifikācijas aizvadīs divas pārbaudes spēles

Latvijas Basketbola savienība (LBS) informē, ka Latvijas vīriešu basketbola izlase 2024. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram sāks gatavoties 17. jūnijā, un divu nedēļu garumā gaidāmas divas pārbaudes spēles. Publiski ziņots par pārbaudes maču savā laukumā pret Ēģipti, taču gaidāma arī viesošanās pie Somijas.