Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Teodosičs: "Man ar Džordževiču ir lieliskas attiecības"

Teodosičs: "Man ar Džordževiču ir lieliskas attiecības"
Milošs Teodosičs
Foto: AP/Scanpix

Pēc Pasaules kausa finālturnīra pusfināla mača starp Serbiju un Franciju (90:85) savus komentārus par aizvadīto maču sniedza abu komandu treneri un spēlētāji.

"Milošs Teodosičs ir unikāls spēlētājs, es pat nesalīdzināšu viņu ar sevi. Viņu atcerēsies vēl ilgi. Viņš ir turnīra vērtīgākais spēlētājs," Serbijas izlases galvenais treneris Aleksandrs Džordževičs slavē komandas līderi, kurš pusfinālā guva 24 punktus.

Pats Milošs Teodosičs atzīst, ka jaunībā regulāri aizdomājies par kritiku, bet tagad viņam rūp vienīgi kritika, kuru veltī komandas galvenais treneris un cilvēki, kurus es mīlu. "Ja vēlaties uzzināt, vai man ar Sašu Džordževiču tiešām ir lieliskas savstarpējās attiecības, tad jā, tas tā ir. Kas attiecas uz komandas biedriem, tad šovakar mēs kopā nodemonstrējām, ka esam izcila komanda. Es ar to lepojos."

"Mums bija lielisks vakars. Mēs guvām 90 punktus un tas ir mūsu labākais rādītājs šajā turnīrā," atgādina Serbijas izlases basketbolists Bogdans Bogdanovičs. "Spēles sākums izvērtās ļoti grūts, bet mača beigās mēs zaudējām koncentrēšanos un pēdējā ceturtdaļā ielaidām 39 punktus."

Francijas izlases galvenais treneris Vensāns Kolē uzskata, ka viņa vadītajai komandai pēc neveiksmīgām trim ceturtdaļām bija iespēja atspēlēties un uzvarēt. "Apsveicu Serbijas izlasi, tā parādīja lielisku basketbolu, ko nevarētu teikt par mūsu komandu. Mača otrajā daļā mums bija izredzes atspēlēties. Serbija nekontrolēja cīņas gaitu visas spēles garumā."

"Mēs bijām tuvu tam, lai atspēlētos, taču mums tas neizdevās," secina Francijas izlases basketbolists Florāns Pjetruss. "Taču mums nevajadzētu pārāk daudz domāt par zaudējumu, jo mums ir cerības izcīnīt godalgas mačā pret Lietuvu."

Izmantotie resursi:
sport-express.ru