Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Kotdivuāras izlase divarpus nedēļas pirms Pasaules kausa parādu dēļ piesaka streiku

Agris Suveizda

Kotdivuāras izlase divarpus nedēļas pirms Pasaules kausa parādu dēļ piesaka streiku
Šarls Abuo pārbaudes spēlē pret Spāniju (62:79). Foto: EPA/Scanpix

Kotdivuāras basketbola izlase pieņēmusi lēmumu uzsākt streiku, jo Kotdivuāras Basketbola federācija mēneša laikā nav izpildījusi dotos solījumus, ziņo portāls sport-ivoire.ci.

"Varu apstiprināt, ka kopš pirmdienas rīta esam uzsākuši streiku," portālam sacīja Kotdivuāras izlases kapteinis Gijs Edī. "Kopš gatavošanās sākuma neko neesam saņēmuši. Apritējis jau mēnesis. Mums tika apsolīta puse prēmiju naudas. Izlases menedžeris pat devās uz Madridi – un tas nav lēts prieks - , lai beigās tāpat neiedotu pilnīgi neko."

"Mēs pieprasām pilnas prēmijas par gatavošanās posmu un arī Pasaules kausa finālturnīru," turpināja Edī, kurš sacīja, ka komanda neatsāks treniņus, kamēr tās prasības netiks apmierinātas. Turklāt problēma nav tikai neizmaksātās prēmijas, bet arī izlases gatavošanās procesa kvalitāte – netiek nodrošināti pat medikamenti savainojumu ārstēšanai.

"Mēs to nodrošinām paši no savas kabatas. Abidžanu pametām bez medikamentiem, lai arī gatavošanās posms ir pilnā plaukumā. Cerams, ka medikamenti ieradīsies laikā, jo šobrīd ir trīs spēlētāji [Sulemans Diabatē, Šarls Abuo un Frežs Zerbo] ar nelieliem savainojumiem. Iedomājieties, kas būtu, ja šie savainojumi būtu nopietnāki. Tas parāda, cik amatieriskos apstākļos mums nākas gatavoties," piebilda izlases ārsts Gijoms Ulē.

Kotdivuārai pirmā spēle Pasaules kausa finālturnīrā jāaizvada 31. augustā pret mājinieci Ķīnu. Vēl šajā apakšgrupā spēlēs Polija un Venecuēla.

Izmantotie resursi:
CdM 2019-Préparation : Les Eléphants entament...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2019-08-13 20:25, pirms 5 gadiem
Varbūt nedaudz prom no tēmas - bet pats savām acim (2012 vai 2013) redzēju kādos apstakļos gatavojas Kamerūnas futbola izlase Dualā. 😲 Šausmas. Protams, gan jau tagad viss mainījies, bet nu 7 gadi atpakaļ tas bija traki!
Aa, un pliks melnais ar banāniem rokās skraidīja - galvaspilsētā 🤦‍♂️😀

  +1 [+] [-]

, 2019-08-13 20:49, pirms 5 gadiem
Trīs spēlētāji sirgst ar holeru, diviem ir mēris, pārējiem dzeltenais drudzis. Jau trešo nedēļu nav nekā, ko ēst vai dzert, antibiotiku nav, visus moka moskīti... Prēmijas par sagatavošanās posmu. Tja.

     [+] [-]

, 2019-08-13 21:00, pirms 5 gadiem
Impērija rakstīja: Varbūt nedaudz prom no tēmas - bet pats savām acim (2012 vai 2013) redzēju kādos apstakļos gatavojas Kamerūnas futbola izlase Dualā. 😲 Šausmas. Protams, gan jau tagad viss mainījies, bet nu 7 gadi atpakaļ tas bija traki!
Aa, un pliks melnais ar banāniem rokās skraidīja - galvaspilsētā 🤦‍♂️😀
Nu, kādos tad viņi trenējās?

     [+] [-]

, 2019-08-13 21:28, pirms 5 gadiem
Sāksim jau ar laukumu- pilns ar kurmju rakumiem, velenām. Lai apsistu apkārt mūrim, standarteni- mūrim izmantoja parvietojamus koka stabus utt. Sākumā domāju ka tie kaut kādi jaunieši, bet nu 400m attālumā bija viesnīca, kurā dzīvoju un šie arī ieradās. Nu kaut kā tā.

  -3 [+] [-]

, 2019-08-13 21:29, pirms 5 gadiem
Lai iet dir.... Kauna nav par spēlēšanu izlasē prasīt naudu.

  -2 [+] [-]

, 2019-08-13 21:39, pirms 5 gadiem
Es par šitādiem saku KONKRĒTI, latviešu vārdā - dir*ēji!

     [+] [-]

, 2019-08-13 22:07, pirms 5 gadiem
Kotdivuāra var spēlēt pasaules kausā a Latvija nē....

     [+] [-]

, 2019-08-14 00:03, pirms 5 gadiem
Nav pirmā reize, kad Āfrikas komanda kādā sporta veidā sāk streikot... Acīmredzot federācija kaut ko muhļī un/vai spēlētāji vizdegunīgi.