Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Kitija Laksa: "Pasaules kausā mūsu izredzes ir pietiekami lielas"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kitija Laksa: "Pasaules kausā mūsu izredzes ir pietiekami lielas"
Kitija Laksa
Foto: USF

Latvijas sieviešu basketbola izlases uzbrucēja Kitija Laksa aizvadīja iespaidīgu sezonu NCAA un pirmdien viesojās LTV1 raidījumā "Sporta Studija". Latviete ar nepacietību gaida Pasaules kausu, izbauda būšanu dzimtenē un pagaidām neiespringst pa nākamā gada notikumiem.

Latvijas izlase septembrī debitēs Pasaules kausā, kas notiks Tenerifē. "Gaidu ar nepacietību. Vēl pāris mēnešu līdz augustam, kad sāksies sagatavošanās cikls. Man trīc rokas jau tagad. Domāju iet uz zāli trenēties, individuāli kaut kas jādara, bet nevaru sagaidīt to augustu,"
atklāj mūsu valstsvienības potenciālā līdere.

Pasaules kausā pretī stāsies varenā ASV izlase, vēl mūsu grupā ir Ķīna un Senegāla. "Kopš dienas, kad uzzināju mūsu grupu, esmu galvā jau izspēlējusi tās spēles n-tās reizes. Jau zinu, kas notiks, ko darīšu. Tas tā pa jokam. Bet man liekas, ka mūsu izredzes tajā Pasaules kausā ir pietiekami lielas - viss būs atkarīgs no mūsu sagatavošanās un noskaņošanās,"
norāda latviete.

NCAA aizvadītājā sezonā Dienvidfloridas Universitātes (USF) uzbrukuma līderes sniegums un statistika bija augstā līmenī, iemeta ne tikai 30 punktus mačā, bet arī 40. Tādējādi tika piesaistīta WNBA skautu uzmanība. Vēl palikusi pēdējā sezona ASV studenšu līgā. Ja mūsu basketboliste pēc tam nonāks WNBA klubā un spēlēs arī kādā Eiropas līgā, tad to visu būs ļoti grūti savienot ar Latvijas izlasi.

"Tās ir trīs lietas, kuras noteikti nāksies plānot un par kurām vajadzēs domāt. Bet pagaidām es izbaudu būšanu Latvijā, izbaudu, ka brauksim uz Tenerifi. Tad vēl viens gads koledžā. Par nākamo gadu baigi neplānoju. Nezinu, nākamgad pastāstīšu, kā man būs izdevies [ar WNBA]," saka Kitija Laksa.


Izmantotie resursi:
LTV1 raidījums "Sporta Studija"

     [+] [-]

, 2018-06-12 01:37, pirms 6 gadiem
1. Latvija
2. ASV
3. Ķīna
4. Senegala

     [+] [-]

, 2018-06-12 08:15, pirms 6 gadiem
oxa rakstīja: 1. Latvija
2. ASV
3. Ķīna
4. Senegala
Labāk lai pēc grupu turnīra ir tā:
ASV
Latvija
Ķīna
Senegāla
tas lai pēc fināla ir
Latvija
ASV
....
....

  -2 [+] [-]

, 2018-06-12 10:21, pirms 6 gadiem
ASV sieviešu basketbolā nav tas pats, kas vīriešu. Šī izlase var uzvarēt jebkuru un arī pakāst tieši tāpat. Vsp jau ir tā, kā ir tajā sieviešu sportā... Ja vairumam meiču mēnešreizes, tad zāģis teorijā jau ieplānots, tikai nez vai par to kādi sporta portāli rakstīs.

  +1 [+] [-]

, 2018-06-12 11:23, pirms 6 gadiem
Elmers rakstīja: ASV sieviešu basketbolā nav tas pats, kas vīriešu. Šī izlase var uzvarēt jebkuru un arī pakāst tieši tāpat. Vsp jau ir tā, kā ir tajā sieviešu sportā... Ja vairumam meiču mēnešreizes, tad zāģis teorijā jau ieplānots, tikai nez vai par to kādi sporta portāli rakstīs.
Tieši otrādāk, mēnešreižu laikā sievietēm parādās baigais spēks un viņas grauj visus!

  +1 [+] [-]

, 2018-06-12 13:07, pirms 6 gadiem
Hahaha! Salasījušies ginekologi, mēnešreižu speciālisti!😵