Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Šeļakovam operācija un mēnesi ilga rehabilitācija

Andrejs Siliņš

Šeļakovam operācija un mēnesi ilga rehabilitācija
Andrejs Šeļakovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas basketbola valstsvienības centra spēlētājs Andrejs Šeļakovs otrdien gulsies uz operāciju galda, lai veiktu kreisās kājas potītes operāciju, portālam Sportacentrs.com atklāja pats basketbolists. Sagaidāms, ka rehabilitācijas process ilgs aptuveni mēnesi.

Debitējis Eiropas čempionāta finālturnīrā pirms gada Šauļos, šovasar Šeļakovs palīdzēja Latvijas izlasei kvalificēties nākamā gada finālturnīram, kas risināsies Slovēnijā. Andrejs septiņos mačos vidēji spēlēja 12,3 minūtes, guva 2,9 punktus un izcīnīja 3,9 atlēkušās bumbas. Tomēr ik pa laikam par sevi atgādināja iepriekš savainotā potīte, un šobrīd tas novedis līdz tam, ka jāveic operācija.

"Otrdien man tiks veikta operācija un pēc tās noteikts aptuveni mēnesi garš rehabilitācijas process," jaunumus atklāja Šeļakovs. 208 centimetrus garais centrs palicis vienīgais no izlases spēlētājiem, kuram nav jauna līguma šai sezonai. "Šādu mani arī neviens neņems," Andrejs norāda, ka vispirms jāsaved kārtībā veselība un tad varēs konkrētāk domāt par darba meklēšanu.

Dobelē dzimušais Šeļakovs, kurš novembrī kļūs 24 gadus vecs, karjeras laikā simboliski pārstāvējis Rīgas ASK, bet nopietni profesionāļa karjeru Andrejs sāka Rīgas VEF vienībā, tiekot pie Latvijas čempiontitula 2011. gadā. Aizvadītajā sezonā Šeļakovs pirmo reizi devās peļņā uz ārzemēm, kļūstot par Spānijas otrās līgas kluba "Tarragona" centru. Tur 32 maču laikā Šeļakovam vidēji 6,5 punkti un 5,1 atlēkusī bumba.

  +2 [+] [-]

, 2012-10-11 17:49, pirms 12 gadiem
ganjau kāds Lv klubs paņems..pēc op.protams.

     [+] [-]

, 2012-10-12 09:54, pirms 12 gadiem
Liepaja paņems, viņiem trūkst spēcīgs 5. Nr.