Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Rudlaps

Meiers: ''Mums bija jābūt astotniekā''

Meiers: ''Mums bija jābūt astotniekā''
Mārtiņš Meiers
Foto:liepajniekiem.lv

''Pats pirmo reizi biju tādā pasākumā,ļoti daudz ieguvu no šī turnīra,pieredzes ziņā. Runājot par komandu, visi ļoti draudzīgi un saliedēti, pēc manām domām, mums bija jābūt astotniekā, bet tā sanāca.'' nelielā intervijā portālam eSports.lv, pastāstīja viens no U-18 izlases līderiem Mārtiņš Meiers.

Sveiks, Mārtiņ, vai vari pastāstīt, kā sākās tavas gaitas basketbolā?
Sveiks! Ar basketbolu sāku nodarboties apmēram desmit gadus atpakaļ Jūrmalā,pēc tā,kādu laiku nospēlēju Tukumā,bet tad atgriezos atpakaļ,šogad sezonu sāku Jūrmalas komandā un pabeidzu ''Ķeizermežā''!

Kāds bija iemesls, ka sezonas otro daļu nācās nospēlēt Ķeizermežā?
Par jaunatnes sezonu bija tā, ka pirmo apli nospēlēju pie Jūrmalas, bet tad treners Butāns izdomāja, ka mani vajag piespēlēt Ķeizermežam, tā lūk, tur arī pabeidzu šo sezonu, un ieguvu jaunatnes līgas zelta medaļu.

Kā pašam ar veselību? - kā ar traumām?
Ar veselību pašlaik viss kārtībā,Paldies. Protams, nevar iztikt bez traumām, tās man ir bijušas daudz, bet smagākā bija pirms diviem gadiem, kad satraumēju celi un izkritu uz visu sezonu. Bet tagad viss kārtībā, un kārtīgi trenējos.

Kā vērtē pagājušo Eiropas čempionātu, kāds pašam iespaids par komandu un sasniegto rezultātu?
Ir Ok, pats pirmo reizi biju tādā pasākumā,ļoti daudz ieguvu no šī turnīra,pieredzes ziņā. Runājot par komandu, visi ļoti draudzīgi un saliedēti, pēc manām domām, mums bija jābūt astotniekā, bet tā sanāca.

Pats laikam nevari sūdzēties par spēles laiku? Kā vērtē savu sniegumu ?
Jā, par spēles laiku tiešām nevaru sūdzēties (smejas), bet domāju, ka varēju tikt nomainīts biežāk, ar savu sniegumu diezko neesu apmierināts, varēju būt krietni labāks, bet ko padarīs!

Daudzviet izskanēja bažas, par trenera izvēlētajiem spēlētājiem, kā pašam likās, vai kāds, kurš palika ārpus divpadsmit labākajiem, bija pelnījis tomēr doties uz Eiropas čempionātu ?
Pārsvarā nē. Bet pāris čaļi varēja būt līdzi, piemēram, Haralds (Kārlis) un Andis (Malahovskis), bet tā jau ir trenera izvēle.

Vai pēc čempionāta, ir kādi piedāvājumi no ārzemēm, vai domā turpināt spēlēt Latvijā ?
Nē, nav bijuši. Diemžēl uz ārzemēm nebraukšu, bet palikšu Latvijā un turpināšu cītīgi trenēties, un gatavoties All-star nometnei Polijā.

Vai vari pastāstīt nedaudz par nometni?
All-star nometne, šogad notiek Polijā,Katovicā no 16-19 septembrim. Piedalīsies 24 dalībnieki no Eiropas, to skaitā arī es (smejas). Pirmajās divās dienās būs treniņi, bet trešajā uzspēlēsim arī kārtīgi basi.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-08-10 20:33, pirms 15 gadiem
pareizrakstiiba, pareizrakstiiba....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kevins Durents ar olimpisko zeltu. Foto: AP/Scanpix
40

Lebrons, Durents, Karijs, Embīds un citi – ASV uz Parīzi vedīs superzvaigžņu sastāvu

Olimpisko spēļu vīriešu basketbola turnīrā četras reizes pēc kārtas uzvarējusi ASV izlase, un šovasar Parīzē tā visdrīzāk spēlēs zvaigžņotā sastāvā – kā ziņo ESPN, jau izvēlēti vienpadsmit no divpadsmit spēlētājiem, vienu vietu vēl paturot brīvu.
Petijs Milzs. Foto: FIBA
6

Joprojām bez Simonsa, ar desmit NBA vīriem: Austrālija paziņo OS kandidātu loku

Austrālijas basketbola izlases galvenais treneris Braiens Gurdžians nosaucis 22 spēlētāju loku, no kuriem tiks izraudzīts divpadsmitnieks dalībai vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā. Ierindā joprojām nav Bena Simonsa, bet ir desmit citi NBA spēlējoši basketbolisti.
Luka Banki. Foto: FIBA
9

Latvijas izlase pirms OS kvalifikācijas aizvadīs divas pārbaudes spēles

Latvijas Basketbola savienība (LBS) informē, ka Latvijas vīriešu basketbola izlase 2024. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram sāks gatavoties 17. jūnijā, un divu nedēļu garumā gaidāmas divas pārbaudes spēles. Publiski ziņots par pārbaudes maču savā laukumā pret Ēģipti, taču gaidāma arī viesošanās pie Somijas.