Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Pārkers, par spīti sievas grūtniecībai, spēlēs OS kvalifikācijā

Agris Suveizda

Pārkers, par spīti sievas grūtniecībai, spēlēs OS kvalifikācijā
Tonijs Pārkers
Foto: AFP/Scanpix

Francijas basketbola izlases līderis Tonijs Pārkers sarunā ar laikrakstu L'Equipe paziņoja, ka piedalīsies olimpiskajā kvalifikācijā un arī pašās olimpiskajās spēlēs, ja izlase tām kvalificēsies.

Pārkeru ģimenē jūlija sākumā gaidāms pieaugums, tāpēc bija šaubas par Sanantonio "Spurs" saspēles vadītāja dalību olimpiskajā kvalifikācijā, kas Filipīnās notiks no 5. līdz 10. jūlijam. Tomēr 33 gadus vecais basketbolists nu intervijā paziņojis, ka būs gatavs palīdzēt valstsvienībai.

"Daudz runājām ar sievu un vienojāmies. Viņa zina, cik man tas ir svarīgi," sacīja Tonijs Pārkers. "Tāpēc jā – es būšu klāt uz olimpisko kvalifikāciju un būšu arī olimpiskajās spēlēs, ja tajās iekļūsim. Gribu spēlēt Francijas izlasē. Izvērtējām visus situācijas aspektus, un pieņēmu savu lēmumu."

Pārkers gan piebilda, ka šaubās, vai izlasē būs arī citi franču galvenie spēki no NBA: "Ja runājam par apdrošināšanu, tad tā prasīs milzīgas summas un nevaru iedomāties, ka federācija spēs to nodrošināt pilnīgi visiem. Tāpēc domāju, ka ne visi no šiem četriem spēlētājiem - Batums, Gobērs, Furnjē un Mainmī – būs izlasē."

Eiropas čempionātā Francija savās mājās izcīnīja bronzas godalgas, cīņā par trešo vietu apspēlējot serbus (81:68). Kvalifikācijā Francija spēles vienā apakšgrupā ar mājinieci Filipīnām un Jaunzēlandi, bet miniturnīra otrā grupā spēlēs Turcija, Senegāla un Kanāda.

Izmantotie resursi:
TQO -

Tony Parker sera bien avec les...

1 2 64 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2016-02-08 22:42, pirms 8 gadiem
Ists vecis, ko lai te piebilst. Dziivaa FRA basketbola legenda

     [+] [-]

, 2016-02-08 22:47, pirms 8 gadiem
Noā ar nespēlēšanu EČ ieberzās. Izlasē vieta liegta, pat ja izārstēs savainojumu. Būtu pacēlis ciparu nākamajam līgumam.

  +3 [+] [-]

, 2016-02-08 22:48, pirms 8 gadiem
KP gan izliekas, ka vēl domā ...

  +4 [+] [-]

, 2016-02-08 22:50, pirms 8 gadiem
visu cieņu sievietēm, kas laiž pasaulē mūs visus! Viņa tiks ar to galā bez Pārkera. Francija jau šajā posmā bez Pārkera gan iztiktu, bet viņa patriotisms dotu stimulu visai izlasei

     [+] [-]

, 2016-02-08 22:51, pirms 8 gadiem
Palasot to visu pilnīgi gribās teikt..Jā <Porziņģim vel jāpierāda,pirmā smagā sezona karjerā,bet ja pat sievas grūtniecība nav iemesls atteikt izlasei,tad varbūt ir vērts ,tomēr, atbraukt.. Pašcieņai un kā apliecinājumu faniem,ka ciena Latviju. Ja viņs izgāzīsies un dēļ garās sezonas neko dižu neparādīs neviens par to nepārmetīs..

  +2 [+] [-]

, 2016-02-08 22:54, pirms 8 gadiem
WKS rakstīja: KP gan izliekas, ka vēl domā ...
viņš NBA ir iesācējs ar lielu potenciālu, ļausim viņam attīstīties un dot vēlāk lielāku labumu, kā arī nodrošināt sev finansiālu labklājību līdz mūža beigām, nevis šajā posma riskēt pārvilkt visam krustu

  +2 [+] [-]

, 2016-02-08 22:55, pirms 8 gadiem
ka tik visur kristapu iepīt.. viņam ar pārkeru nav pilnīgi nekāda sakara un līdzības. nav un viss.

apsveicams lēmums un veiksmi bagešēdājiem

  -1 [+] [-]

, 2016-02-08 22:56, pirms 8 gadiem
Un cik federācijai izmaksās Porziņģa apdrošināšana?

     [+] [-]

, 2016-02-08 23:05, pirms 8 gadiem
neziniitis51 rakstīja: Un cik federācijai izmaksās Porziņģa apdrošināšana?
viņi sēdēs ar kaulkulatoru un rēķinās vai maz vērts KP izsaukt uz izlasi, jo KP savu vērtību ir krietni pacēlis.

  -1 [+] [-]

, 2016-02-08 23:06, pirms 8 gadiem
pūce rakstīja: viņš NBA ir iesācējs ar lielu potenciālu, ļausim viņam attīstīties un dot vēlāk lielāku labumu, kā arī nodrošināt sev finansiālu labklājību līdz mūža beigām, nevis šajā posma riskēt pārvilkt visam krustu
A,varbūt jābūt Patriotam? Jo īpaši pēc ne sevišķi smukiem izteikumiem. To ,kam uzmeta Pārkers sportisti bieži zimanto kā ieganstu lai nebrauktu uz izlasēm un pat no klubu mačiem ņemtu pauzes. Vai tiešām Porziņgim radītu milzu problēmas nospēlēt 2-4 mačus? Realitātē ,ja viņs nebūs izlasē viņš trennēsies.Labākais treniņš ir spēle. Viņām nebūš jāaizvada 2 mēnešu sagatavošanās posms un vēl nez kas. Turklāt,ja viņs atbrauks,parādīs labu sniegumu ,tad viņām saprotošs fans piedos ja turpmākos 5 gadus izlasē neparādīsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-02-08 23:30, pirms 8 gadiem
dueto rakstīja: A,varbūt jābūt Patriotam? Jo īpaši pēc ne sevišķi smukiem izteikumiem. To ,kam uzmeta Pārkers sportisti bieži zimanto kā ieganstu lai nebrauktu uz izlasēm un pat no klubu mačiem ņemtu pauzes. Vai tiešām Porziņgim radītu milzu problēmas nospēlēt 2-4 mačus? Realitātē ,ja viņs nebūs izlasē viņš trennēsies.Labākais treniņš ir spēle. Viņām nebūš jāaizvada 2 mēnešu sagatavošanās posms un vēl nez kas. Turklāt,ja viņs atbrauks,parādīs labu sniegumu ,tad viņām saprotošs fans piedos ja turpmākos 5 gadus izlasē neparādīsies.
nezīlēsim, bet pagaidīsim kad pienāks tas brīdis

  +1 [+] [-]

, 2016-02-08 23:42, pirms 8 gadiem
WKS rakstīja: KP gan izliekas, ka vēl domā ...
Tu esi garīgi slims?

  -1 [+] [-]

, 2016-02-09 00:37, pirms 8 gadiem
diezgan skaidri redzams, ka drosmīgie par sevi pārliecinātie patriotiskie džeki kam prioritāte sports zina kāda izvēle jāizdara un rezultātā ir tituli gan klubos, gan izlasē .. bet tie bailīgie kam karjera ir tikai biznesa projekts un danco pēc darba devēja stabules pelnīti paliek tukšā ..

kādā sakarā KP esot jāziedo visa vasara izlasei? reāli tās ir pāris spēles jūlija sākumā. pēc tam ir pāris mēneši kad var darīt pilnīgi visu ko vēlās

  +2 [+] [-]

, 2016-02-09 00:52, pirms 8 gadiem
zigiss rakstīja: diezgan skaidri redzams, ka drosmīgie par sevi pārliecinātie patriotiskie džeki kam prioritāte sports zina kāda izvēle jāizdara un rezultātā ir tituli gan klubos, gan izlasē .. bet tie bailīgie kam karjera ir tikai biznesa projekts un danco pēc darba devēja stabules pelnīti paliek tukšā ..

kādā sakarā KP esot jāziedo visa vasara izlasei? reāli tās ir pāris spēles jūlija sākumā. pēc tam ir pāris mēneši kad var darīt pilnīgi visu ko vēlās
Nav, protams, jāziedo visa vasara. Bet nav tā, ka viņš atbrauc tikai uz spēlēm. Izlasei arī ir treniņnometne, būs arī tur jāpasvīst. Neviens viņu automātiski sastāvā neliks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-02-09 03:15, pirms 8 gadiem
Kaut kāds sviests... "Par spīti sievas grūtniecībai "... Ķipa, ja man sieva stāvoklī, tad es varu neiet uz darbu? Klauni...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-09 10:01, pirms 8 gadiem
Diezgan rēcīgi ir skaitīt spēļu skaitu - tur 82, tur 2 vai 3. Tā varētu, ja viņš pa taisno no nba sezonas pieslēgtos uz tām pāris spēlēm. Bet te tas ir jūlijs, atpūtas pašā vidū, tam ir jāgatavojas, jābūt formā. Jāpiedalās komandas treniņos.

  +2 [+] [-]

, 2016-02-09 10:29, pirms 8 gadiem
KP vispār nav teikšana par vasaru. Visu izlems Džeksons + federācijai vēl būs jānoskaita normāls cipars par viņa apdrošināšanu. Un, vai KP būs formā, pēc šādas grūtas sezonas. Nekad viņš sezonā nav aizvadījis 82 spēlēs.

  -2 [+] [-]

, 2016-02-09 10:35, pirms 8 gadiem
Jack Daniel`s rakstīja: KP vispār nav teikšana par vasaru. Visu izlems Džeksons + federācijai vēl būs jānoskaita normāls cipars par viņa apdrošināšanu. Un, vai KP būs formā, pēc šādas grūtas sezonas. Nekad viņš sezonā nav aizvadījis 82 spēlēs.
1. Nevajag jau muldēt, ka KP nav nekāda teikšana.
2. Pēdējā spēle 12. aprīli, turnīrs jūlijā, tur var paspēt 2x atpūsties un vēl ar sevi pastrādāt.
3. Apdrošināšanas cipars pagaidām nebūs liels, to jau Šneps teica vienā pārraidē.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-09 10:41, pirms 8 gadiem
2. NBA ir viss pakārtots, kad ir jāsāk gatavoties sezonas un, kas ir jādara. KP nav 30 gadīgs NBA spēlētājs ar 10 gadu pieredzi, kurš varētu mierīgi nogriezt pāris spēles izlasē un tad kaut kad uzsākt treniņus, kad viņš vēl nav atguvies pēc sezonas.

  -2 [+] [-]

, 2016-02-09 10:58, pirms 8 gadiem
Jack Daniel`s rakstīja: 2. NBA ir viss pakārtots, kad ir jāsāk gatavoties sezonas un, kas ir jādara. KP nav 30 gadīgs NBA spēlētājs ar 10 gadu pieredzi, kurš varētu mierīgi nogriezt pāris spēles izlasē un tad kaut kad uzsākt treniņus, kad viņš vēl nav atguvies pēc sezonas.
Cik tad viņam jāatgūstas pēc sezonas?
Mēnesis, divi? Līdz jūlijam viņš jau būs 2x atguvies pēc sezonas.
Tad jau vispār nafig mums tās OS kvalifikācija, lai visi spēlētāji, kas spēlē Eiropā normālos klubos arī atpūšas un gatavojas nākamajai sezonai. Laižam LBL izlasi un miers.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-09 11:03, pirms 8 gadiem
WKS rakstīja: 1. Nevajag jau muldēt, ka KP nav nekāda teikšana.
2. Pēdējā spēle 12. aprīli, turnīrs jūlijā, tur var paspēt 2x atpūsties un vēl ar sevi pastrādāt.
3. Apdrošināšanas cipars pagaidām nebūs liels, to jau Šneps teica vienā pārraidē.
Viņam pirmo gadu tādas slodzes. Turnīrs jūlijā - tas nozīmē, jābūt formā atpūtas pašā vidū.
Nezinu, kā tu, bet es daudz vairāk gribu, lai viņam ir laba NBA sezona un karjera, nekā, lai viņš tajā turnīrā spēlē. Daudz mums tādu latviešu, potenciālu superstāru?

  +1 [+] [-]

, 2016-02-09 11:07, pirms 8 gadiem
WKS rakstīja: Cik tad viņam jāatgūstas pēc sezonas?
Mēnesis, divi? Līdz jūlijam viņš jau būs 2x atguvies pēc sezonas.
Tad jau vispār nafig mums tās OS kvalifikācija, lai visi spēlētāji, kas spēlē Eiropā normālos klubos arī atpūšas un gatavojas nākamajai sezonai. Laižam LBL izlasi un miers.
Salīdzināji Eiropas līgas ar NBA Pie tam, pirmgadnieku, kurš vēl nav pie slodzēm pieradis. Nav vērts ar tevi runāt, ja tik absurdi tev argumenti.

  -1 [+] [-]

, 2016-02-09 11:11, pirms 8 gadiem
AllBlacks rakstīja: Viņam pirmo gadu tādas slodzes. Turnīrs jūlijā - tas nozīmē, jābūt formā atpūtas pašā vidū.
Nezinu, kā tu, bet es daudz vairāk gribu, lai viņam ir laba NBA sezona un karjera, nekā, lai viņš tajā turnīrā spēlē. Daudz mums tādu latviešu, potenciālu superstāru?
Kad Latvijas izlasei ir bijusi tāda iespēja tikt uz OS?
Kopš neatkarības atjaunošanas nekad. Un grupu izloze arī ir tuvu ideālajam, vienīgi, ka pret Serbiju bez Porziņģa izredzes ir tuvu nullei.
NBA viņš paspēs izspēlēties vēl n-tās seoznas.

Daudzi sportisti skrien uz savām izlasēm pustraumēti, pusklibi, pēc grūtām sezonām utt., bet mums vienīgajiem Porziņģis tāds siltumnīcas augs, kuram nedod dievs uzpūtīs vēsmiņa.

     [+] [-]

, 2016-02-09 11:13, pirms 8 gadiem
Un vispār tur tērētam jābūt, lai jau februārī sāktu braukt virsū KP, ka viņš nespēlēs, kā tu vispār to vēl vari zināt. Viņš jau teicis, ka noteikti nebūs? Neesmu manījis.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-09 11:19, pirms 8 gadiem
WKS rakstīja: Daudzi sportisti skrien uz savām izlasēm pustraumēti, pusklibi, pēc grūtām sezonām utt., bet mums vienīgajiem Porziņģis tāds siltumnīcas augs, kuram nedod dievs uzpūtīs vēsmiņa.
Piedod, bet tu jau sāc izskatīties pēc pēc apmāta psihopāta. Ir februāris, bet tu jau par visu komandu sastāviem, ieskaitot Porziņģi, runā kā par notikušu faktu.

     [+] [-]

, 2016-02-09 11:36, pirms 8 gadiem
AllBlacks rakstīja: Piedod, bet tu jau sāc izskatīties pēc pēc apmāta psihopāta. Ir februāris, bet tu jau par visu komandu sastāviem, ieskaitot Porziņģi, runā kā par notikušu faktu.
Es oponēju SC lietotājiem, kas uzskata, ka Porziņģim nav jābūt izlasē.
Vairāk tu un citi izskatās pēc biksēs pārslapinājušiem faniem, kam liekas, ka Porziņgis ir jātur siltumnīcā. Īsts vecis var uzspēlēt gan 4 spēles jūlijā, gan sagatavoties NBA sezonai. Augustā viņam būs 21 gads, īstais vecums, kad kalnus gāzt.

     [+] [-]

, 2016-02-09 11:41, pirms 8 gadiem
pūce rakstīja: viņš NBA ir iesācējs ar lielu potenciālu, ļausim viņam attīstīties un dot vēlāk lielāku labumu, kā arī nodrošināt sev finansiālu labklājību līdz mūža beigām, nevis šajā posma riskēt pārvilkt visam krustu
Viņš ir otrs rezultatīvākais komandas spēlētājs ar lielāko potenciālu izaugsmei no visiem, kas tur spēlē. Un jautājums- ar ko viņš riskē? Ar to, ka var dabūt savainojumu? To pašu viņš katrā NBA spēlē var dabūt, spēlējot tās pašas 30-35 minūtes pa spēli... Tie ir muļķīgi argumenti, kurus mums daudziem ir iemācījuši mūsu brašie hokejisti ar savām atpūtām pēc sezonām...
Man gan ir vienalga vai viņš brauks vai nē, tas ir viņa lēmums. Bet šie argumenti ir muļķīgi

     [+] [-]

, 2016-02-09 11:54, pirms 8 gadiem
WKS rakstīja: Es oponēju SC lietotājiem, kas uzskata, ka Porziņģim nav jābūt izlasē.
kā tad oponē
Ienāci, iekomentēji "KP gan izliekas, ka vēl domā".
Pie daudziem citiem rakstiem - tieši tas pats. Ienāc, iekomentē, cik ļoti KP nepatīk izlase. Pat pie vienas spēles raksta vispār bezjēgā iekopēji rakstu par Barea ar piebildi, ka KP jau nu gan izlase neko nenozīmē

Citi vispār nav sākuši par to runāt, Tu visur bāzies ar to, cik maz keipijam nozīmējot izlase. Oponētājs, bļin

Nez, tu vispār kādu basīša rakstu vai nba spēles rakstu esi iekomentējis, nepieminot, kā KP neies uz izlasi? Varu derēt, ka pat vasarā, ja KP nebūs, tu par spēlēm vispār neko nerakstīsi, tikai visu laiku KP pieminēsi.
Tak skaidrs, ka to dari ar speciālu nolūku.

     [+] [-]

, 2016-02-09 12:02, pirms 8 gadiem
AllBlacks rakstīja: Un vispār tur tērētam jābūt, lai jau februārī sāktu braukt virsū KP, ka viņš nespēlēs, kā tu vispār to vēl vari zināt. Viņš jau teicis, ka noteikti nebūs? Neesmu manījis.
Tak šitam WKS vnk ir uzdevums noskaņot tautu pret KP. Protams, ka viņš nekur vēl nav teicis, ka nebūs.
Jautājums, kāpēc šis trollis jau janvārī tik droši apgalvo, ka KP nebūs? Atbilde - jo viņš īstenībā pats labi saprot, ka tas būtu tikai normāli un loģiski, ja KP nebūtu. Tātad, ir liela varbūtība. Tātad, var droši sākt tirst
Bet šeit viņš izliekas, ka nesaprot.

     [+] [-]

, 2016-02-09 12:07, pirms 8 gadiem
WKS rakstīja: KP gan izliekas, ka vēl domā ...
Tas nav KP lēmums,bet Fila, Jāņa Porziņģa lēmums.

  -1 [+] [-]

, 2016-02-09 12:10, pirms 8 gadiem
Swordsman rakstīja: kā tad oponē
Ienāci, iekomentēji "KP gan izliekas, ka vēl domā".
Pie daudziem citiem rakstiem - tieši tas pats. Ienāc, iekomentē, cik ļoti KP nepatīk izlase. Pat pie vienas spēles raksta vispār bezjēgā iekopēji rakstu par Barea ar piebildi, ka KP jau nu gan izlase neko nenozīmē

Citi vispār nav sākuši par to runāt, Tu visur bāzies ar to, cik maz keipijam nozīmējot izlase. Oponētājs, bļin

Nez, tu vispār kādu basīša rakstu vai nba spēles rakstu esi iekomentējis, nepieminot, kā KP neies uz izlasi? Varu derēt, ka pat vasarā, ja KP nebūs, tu par spēlēm vispār neko nerakstīsi, tikai visu laiku KP pieminēsi.
Tak skaidrs, ka to dari ar speciālu nolūku.
Čalīt, neesi mazliet galvu saspiedis? . "Speciālu nolūku" . Pastāsti vēl, ka es esmu kremļa aģents, kas speciāli rada negatīvu auru KP. .

Vienkārši manā uztverē pirmā iespēja pēc neatkarības atjaunošanas LV izlasei tikt OS un OS kvalifikācijas spēles ir daudz svarīgākas par NYK, kuri tāpat nav spējīgi tikt šogad PO, spēlēm. NYK ir amerikāņu komanda, kas nekad nav simpatizējusi un tikai tapēc, ka tur spēlē KP es nebūšu NYK fans, NBA ir citas, simpātiskākaks komandas.
1 2 64 komentāri