Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Vecvagars: "Centāmies apspēlēt pārāk maigi"

Andrejs Siliņš

Vecvagars: "Centāmies apspēlēt pārāk maigi"
Arnis Vecvagars
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Sākot no trešās ceturtdaļas beigām, ieslēdzām vajadzīgos apgriezienus, tad arī parādījās viegli punkti, spēle līdzsvarojās, uzreiz redzējām mūsu potenciālu," pēc zaudējum Somijai pārbaudes spēlē sacīja Latvijas basketbola valstsvienības galvenais treneris Arnis Vecvagars.

Arnis Vecvagars, Latvijas valstsvienības galvenais treneris:

"Nav patīkami mājās zaudēt. Galvenie iemesli meklējami tajā, ka trīs ceturtdaļas nevarējām atrast vajadzīgo agresivitāti, kas tālāk turpinājās arī uzbrukumā - centāmies apspēlēt pārāk maigi. Zinājām, ka viņi spēlēs agresīvi un tādējādi izjauca mūsu izspēles un plānus. Sākot no trešās ceturtdaļas beigām, ieslēdzām vajadzīgos apgriezienus, tad arī parādījās viegli punkti, spēle līdzsvarojās, uzreiz redzējām mūsu potenciālu.

No veselības viedokļa esam 15 cilvēki, vismaz divi no tiem trim, kuri šodien negāja laukumā, spēlēs jau Lietuvā, viņi visi paliek izlases rīcībā un gatavojas ar mums.

Ja šodien būtu oficiālais mačs, rotācija būtu citādāka. Šodien devām iespēju visiem un tieši tāpat būs spēlē Lietuvā. Kad spēles rezultāts ir svarīgs, rotācijas ierasti ir šaurākas. Pie pretinieku izpētes lēnām notiek darbs, arī viņiem sastāvi ir mainīgi. Visi spēlētāji vairāk vai mazāk ir zināmi. Sekojam līdzi, analizējam, pēc spēles ar Lietuvu sāksim mērķtiecīgi gatavoties tieši Slovēnijai."

Ronalds Zaķis, Latvijas valstsvienības centrs:

"Uzbrukums bija labs, bumba kustējās, vienīgi netrāpījām metienus, bet aizsardzībā bija jābūt daudz aktīvākiem. Trešajā ceturtdaļā, kad uzbrukums aizgāja, kļuva labāka arī aizsardzība. Domāju, ka nākamajās spēlēs viss būs kārtībā. Agresivitātes trūkums nav negribēšana, bet kaut kas katram personīgi. Latvijas izlases kreklā motivācija nav jāmeklē."

  -1 [+] [-]

, 2018-09-07 22:12, pirms 6 gadiem
Varbūt tomēr vajadzētu kaujas sastāvu iespēlēt, lai nav saspēlētības problēmas, nevis visus laist?

  +4 [+] [-]

, 2018-09-07 23:14, pirms 6 gadiem
"Zinājām, ka viņi spēlēs agresīvi un tādējādi izjauca mūsu izspēles un plānus."

Kā to saprast?? Zinājāt, kā viņi spēlēs, bet tas vienalga bija pārsteigums?

  +2 [+] [-]

, 2018-09-07 23:35, pirms 6 gadiem
Kamēr Vecvagars būs par treneri, arī izlasei neies!!! Žēl, ka viņš pats to nesaprot!

  -1 [+] [-]

, 2018-09-08 00:31, pirms 6 gadiem
SUPER ŠIS SUPER TRENERIS MŪS VADĪS PASAULES ČEMPĪ

     [+] [-]

, 2018-09-08 00:33, pirms 6 gadiem
Paldies, TU pierādīji, ka ari sis sastāvs nav labs

  +1 [+] [-]

, 2018-09-08 00:51, pirms 6 gadiem
Skaidrs ir tas, ka pilno LV sastāvu šajā atlasē uz PČ varētu aizvest pat Vējonis vai Artuss Kaimiņš... Lai kā es nenoliktu Bagatski, dēļ kura LV, manuprāt, netika pie medaļām pagājušajā EČ, pašlaik es ilgojos, kaut viņš būtu treneris mūsu komandai!

     [+] [-]

, 2018-09-08 09:13, pirms 6 gadiem
#Vecvagaratkāpies

  +1 [+] [-]

, 2018-09-08 10:12, pirms 6 gadiem
Pēc šādām spēlēm nepamet doma, ka izlases vājākais posms pašlaik ir treneris.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-09-08 13:06, pirms 6 gadiem
tufijs1984 rakstīja: Skaidrs ir tas, ka pilno LV sastāvu šajā atlasē uz PČ varētu aizvest pat Vējonis vai Artuss Kaimiņš... Lai kā es nenoliktu Bagatski, dēļ kura LV, manuprāt, netika pie medaļām pagājušajā EČ, pašlaik es ilgojos, kaut viņš būtu treneris mūsu komandai!
Bagatskis bija vainīgs pie tā, ka mums pretī bija nākamie Eiropas čempioni ar Dragiču, Dončiču, Prepeliču un Vidmaru sastāvā? Tur bija spraiga cīņa līdz pēdējai sekundei, varēja mazliet paveikties un iekrist kāds trīnis vairāk, bet kopumā Slovēņiem bija pelnīnjuši uzvarēt

  +1 [+] [-]

, 2018-09-08 13:07, pirms 6 gadiem
Vecvagars nav gatavs izlases trenēšanai.

  +2 [+] [-]

, 2018-09-08 15:24, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Bagatskis bija vainīgs pie tā, ka mums pretī bija nākamie Eiropas čempioni ar Dragiču, Dončiču, Prepeliču un Vidmaru sastāvā? Tur bija spraiga cīņa līdz pēdējai sekundei, varēja mazliet paveikties un iekrist kāds trīnis vairāk, bet kopumā Slovēņiem bija pelnīnjuši uzvarēt
Slovēņiem piemirsi pieminēt Rendolfu.Un daudz ka īd ka mums vajadzēja būt medaļām aizmirst ka Slovēniem vēl ir Blazīčš,Čančars un vēl nesspēlēja Omičš un otrs Dragičš.

     [+] [-]

, 2018-09-08 15:33, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Bagatskis bija vainīgs pie tā, ka mums pretī bija nākamie Eiropas čempioni ar Dragiču, Dončiču, Prepeliču un Vidmaru sastāvā? Tur bija spraiga cīņa līdz pēdējai sekundei, varēja mazliet paveikties un iekrist kāds trīnis vairāk, bet kopumā Slovēņiem bija pelnīnjuši uzvarēt
ko tu tur muldi

     [+] [-]

, 2018-09-08 17:47, pirms 6 gadiem
Aizņemieties līdz 450 eiro 15 minūšu laikā arī ar sabojātu kredītvēsturi un/vai bez oficiālas darba vietas.
Naudu ir iespējams saņemt Jūsu kontā vai izņemt skaidrā naudā pasta nodaļā.

---> rigensis.ga <---

     [+] [-]

, 2018-09-08 18:24, pirms 6 gadiem
Piekrītu Zaķim un ceru ka viņš būs lielajā sastāvā! Pret Lietuvu motivācija arī nebūs jāmeklē, būs super spēle!

     [+] [-]

, 2018-09-08 18:38, pirms 6 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Slovēņiem piemirsi pieminēt Rendolfu.Un daudz ka īd ka mums vajadzēja būt medaļām aizmirst ka Slovēniem vēl ir Blazīčš,Čančars un vēl nesspēlēja Omičš un otrs Dragičš.
Tur jau tā lieta, ka nesaprotams, no kurienes te skan jokaini pārmetumi no sērijas- Bagija dēļ mēs netikām pie medaļas. Pateicoties Bagijam mums bija viens no labākajiem un skatāmākajiem uzbrukumiem visā čemionāta garumā. Beigās visu izšķīra neliels pieredzes un meistarības trūkums. Mazliet nepaveicās, kādu pievīla nervi.

     [+] [-]

, 2018-09-08 20:08, pirms 6 gadiem
tādsnesportists rakstīja: Tur jau tā lieta, ka nesaprotams, no kurienes te skan jokaini pārmetumi no sērijas- Bagija dēļ mēs netikām pie medaļas. Pateicoties Bagijam mums bija viens no labākajiem un skatāmākajiem uzbrukumiem visā čemionāta garumā. Beigās visu izšķīra neliels pieredzes un meistarības trūkums. Mazliet nepaveicās, kādu pievīla nervi.
Nevis kādu, bet tieši Timmu ar Porziņģi