Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Visockis-Rubenis: "Gribējām pēc iespējas ilgāk pret Ķīnu spēlēt ar "mazo" sastāvu"

Rolands Eliņš

Visockis-Rubenis: "Gribējām pēc iespējas ilgāk pret Ķīnu spēlēt ar "mazo" sastāvu"
Artūrs Visockis-Rubenis. Foto: Renārs Koris

Latvijas U19 basketbola izlases galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis pēc uzvaras izslēgšanas turnīra spēlē pār Ķīnu izteica atvieglojumu, ka beidzot izcīnīta pirmā uzvara Pasaules kausa izcīņā.

"Ilgi un smagi nākusi tik ļoti vajadzīgā pirmā uzvara. Paldies kuplajam atbalstītāju pulkam, kas mūs atbalstījuši gan veiksmīgās, gan neveiksmīgās dienās un šodien palīdzēja to izcīnīt," sacīja U19 izlases galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis.

"Ojāram Bērziņam sakrājušās mikrotraumas, vēl priekšā U18 čempionāts, tāpēc viņu pasaudzējām. Citādi sastāva rotāciju ietekmēja taktika – gribējām pēc iespējas ilgāk spēlēt ar “mazo” sastāvu, savukārt aizsardzībā pret Ķīnas komandas līderi labu darbu paveica Dāvids Vīksne," skaidroja treneris.

"Bija veiksmīgas epizodes, bija neveiksmīgas, kuras lielākoties sev sagādājām paši. Paldies puišiem, kuri ar pretiniekiem un sevi cīnījās līdz galam un šoreiz tika atalgoti. Gatavosimies nākamajai cīņai!" apliecināja Visockis-Rubenis.

Par labāko desmitnieku Latvijas izlasei rītdien būs jācīnās ar Austrālijas izlasi, kas šodien ar krietnām pūlēm pieveica Filipīnas un kurai Latvijas izlase jau zaudēja grupu turnīrā.

Izmantotie resursi:
U19 Pasaules kauss: uzvara pār Ķīnu, sestdien...

     [+] [-]

, 2019-07-05 17:47, pirms 5 gadiem
Nu,nu

  +1 [+] [-]

, 2019-07-05 21:53, pirms 5 gadiem
Nu nezinu, grupā AUS zaudējām visai smagi 52:81. Bet skatīšos un turēšu īkšķi. Mali gan tālu tikuši.