Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

U18 izlase 3x3 Eiropas čempionāta kvalifikāciju sāk ar graujošu uzvaru

Krišs Upenieks

U18 izlase 3x3 Eiropas čempionāta kvalifikāciju sāk ar graujošu uzvaru
Foto: basket.lv

Latvijas U18 meiteņu un puišu izlases nedēļas nogalē Eiropas kausa izcīņas kvalifikācijas turnīros cīnās par ceļazīmēm uz finālturnīru, kas no 31. augusta līdz 2. septembrim notiks Ungārijas pilsētā Debrecenā.

Puišu konkurencē Itālijas pilsētā Bari Latviju pārstāv Rodrigo Būmeisters, Aivars Dambis, Roberts Kāpostiņš un Niks Artūrs Līnis.

B grupas turnīrā Latvijas komanda piektdien pirmajā spēlē ar 21:3 sagrāva Slovākijas komandu. Otrā spēle plkst.21.:50 – ar Itāliju. Sestdien plkst.19:10 – ar Lietuvu, plkst.20:30 – ar Poliju.

Grupas uzvarētāji iegūst ceļazīmi uz finālturnīru, bet 2. un 3. vietas ieguvēji sestdien vēlu vakarā cīnīsies pārspēlēs ar A grupas attiecīgi 3. un 2. vietas ieguvējiem (Andora, Īrija, Šveice, Ukraina, Vācija).

Meiteņu konkurencē Francijas pilsētā Latviju pārstāvēs Ligita Golovko, Laura Okuņeva, Felicita Liepiņa-Liepa un Anete Blūma.

A grupas turnīrā Latvijas vienība sestdien plkst.12:20 spēlēs ar Šveices vienību un 18:20 ar Franciju. Svētdien plkst.17:30 spēle ar Grieķijas komandu.

Grupas uzvarētājas iegūst ceļazīmi uz finālturnīru, bet 2. un 3. vietas ieguvējas svētdien vakarā cīnīsies pārspēlēs ar B grupas attiecīgi 3. un 2. vietas ieguvējām (Beļģija, Īrija, Nīderlande, Rumānija).

Izmantotie resursi:
U18 Eiropas kauss 3x3 basketbolā:...