Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Riga Ghetto" Pasaules tūres finālu sāk ar divām pārliecinošām uzvarām

"Riga Ghetto" Pasaules tūres finālu sāk ar divām pārliecinošām uzvarām
Artūrs Strēlnieks. Foto: FIBA

FIBA Pasaules tūres finālu 3x3 basketbolā ar divām pārliecinošām uzvarām sākusi "Riga Ghetto" komanda. Tādējādi nodrošināta vieta ceturtdaļfinālā, kas norisināsies rīt.

Atklāšanas spēlē mūsējie neatstāja nekādus variantus Edmontonas vienībai no Kanādas – 21:8. Rezultatīvākais ar astoņiem punktiem bija Nauris Miezis, bet tikai par vienu punktu atpalika Artūrs Strēlnieks, kurš realizēja trīs no četriem viena punkta un divus no četriem divpunktu metieniem.

Otrajā mačā pretī stājās Amsterdamas komanda no Nīderlandes, un tā parūpējās par mazliet lielāku pretestību, tomēr apturēt latviešus nespēja – 21:13. Atkal lielisks bija Strēlnieks, kurš ieņēmis savainotā Kārļa Lasmaņa (3. vieta pasaules individuālajā rangā) vietu, – viņš uzvaru kaldināja ar deviņiem punktiem, no spēles netrāpot tikai vienu no astoņiem metieniem.

Miezis iemeta septiņus punktus, Agnis Čavars izcēlās ar četriem, bet Edgara Krūmiņa kontā viens punkts. Viņam neveicās tālmetienos – 0/4.

Pateicoties divām pārliecinošajām uzvarām, "Riga Ghetto" komanda nodrošinājusi pirmo vietu apakšgrupā un dalību ceturtdaļfinālā. Tas norisināsies rīt pulksten 6:00 pēc Latvijas laika, un pretī stāsies C grupas otrās vietas īpašniece. Tā būs ar trešo numuru izliktā serbu "Liman", kas uzvarēja tikai vienu no divām spēlēm. Mūsējie izlikti ar pirmo numuru.


, 2019-11-02 11:02, pirms 4 gadiem
Latvijā uz to vairumam acīmredzot ir pajāt, bet interesanti būtu uzzināt, ko ārzemnieki domā par šādu nosaukumu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Riga_...
, 2019-11-02 13:03, pirms 4 gadiem
Baraks Osama rakstīja: Latvijā uz to vairumam acīmredzot ir pajāt, bet interesanti būtu uzzināt, ko ārzemnieki domā par šādu nosaukumu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Riga_Ghetto
Viņi neko nedomā! Viņiem ir pajāt par baraku un osamu arī!
, 2019-11-02 13:57, pirms 4 gadiem
Vīri zvēri, pārbrauca pāri trešā ātrumā 💪
Gintare Petronīte: 158 spēles Lietuvas valstsvienībā. Foto: FIBA
1

Lietuvas leģenda Petronīte paziņo par karjeras beigām

Gintare Petronīte nedēļas vidū Turcijā aizvadīja pēdējo spēli karjerā. Viena no visu laiku labākajām Lietuvas basketbolistēm nolēma beigt spēlētājas gaitas, ceturtdien, 21. martā, vēstīja kaimiņvalsts mediji.
Rihards Lomažs, Rodions Kurucs un Kristers Zoriks 2024. gada 25. februārī. Foto: Mārtiņš Goldbergs
29

Entonijs ielozē Rīgas turnīra uzvarētāju pret Vāciju, Franciju un Japānu

Otrdien, 19. martā, FIBA mītnē Ženēvā notika Parīzes Olimpisko spēļu izloze basketbolā. Rīgas kvalifikācijas turnīra uzvarētāja tika ielozēta B grupā pret Vāciju, Franciju un Japānu. Vīriešu turnīrs notiks no 27. jūlija līdz 10. augustam.
Beļģijas saspēles vadītāja Žulī Alemāna. Foto: EuroBasket Women

Eiropas čempione Beļģija nonāk Parīzes "nāves grupā" sievietēm

Otrdien, 19. martā, FIBA mītnē Ženēvā notika Parīzes Olimpisko spēļu izloze basketbolā sievietēm. Tokijas spēļu čempione ASV tika ielozēta C grupā pret vicečempioni Japānu, Eiropas čempioni Beļģiju un strauji progresējošo Vāciju.