Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Gobērs un Furnjē vēlas spēlēt Pasaules kausā un sarūpēt Francijai zeltu

Rolands Eliņš

Gobērs un Furnjē vēlas spēlēt Pasaules kausā un sarūpēt Francijai zeltu
Rudī Gobērs. Foto: AFP/Scanpix

īFrancijas NBA basketbolisti Rudi Gobērs un Evans Furnjē savas valsts medijam „L`Equipe” apliecinājuši savu vēlmi pārstāvēt izlasi Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā šoruden Ķīnā.

„Ja būšu vesels, ceru spēlēt izlasē,” pastāstīja Jūtas „Jazz” centra spēlētājs, viens no NBA labākais aizsardzības basketbolistiem Rudī Gobērs. „Tagad gan koncentrējos uz NBA sezonas izskaņu kopā ar savu komandu. Kad sezona beigsies, tad arī pieņemšu savu galīgo lēmumu.”

„Taču es patiešām vēlētos palīdzēt Francijai kvalificēties olimpiskajām spēlēm,” turpināja Gobērs. ”Svarīgākā lieta šobrīd ir, lai koncentrējamies paši uz sevi un aizvadām labu treniņnometni. Uz Pasaules kausu mums jādodas ar mērķi izcīnīt zelta medaļas. Zinām, ka tas nebūs viegli.”

Gatavību palīdzēt Francijas izlasei Pasaules kausā izteica arī cits NBA basketbolists – Evans Furnjē no Orlando „Magic”. „Mans mērķis? Uzvarēt! Kuram gan patīk palikt otrajā vietā?” sacīja Furņjē. „ASV izlase ir vistalantīgākā no PK dalībniecēm, viņi ir labākie. Jā, nestrīdos. Taču vai tiešām varat garantēt, ka vienā atsevišķā spēlē nav iespējams viņus pieveikt?”

Francija Pasaules kausā spēlēs vienā grupā ar Dominikānu, Vāciju un Jordāniju. Francija pirms pieciem gadiem pasaules čempionātā ieguva bronzas medaļas, kas ir tās visu laiku labākais sasniegums, taču 2017. gada Eiropas čempionātā tika piedzīvota nosacīta izgāšanās, pirmoreiz kopš 1997. gada paliekot ārpus labāko astotnieka (12. vietā).

Ieskaitot Furņjē un Gobēru, Francijai šosezon ir deviņi NBA spēlētāji.n
Izmantotie resursi:
https://www.lequipe.fr/Basket/Actua...

  -2 [+] [-]

, 2019-04-02 19:40, pirms 5 gadiem
Embīds gribēja pārstāvāt Franciju vai tur kautkas virzās vai ne?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-04-02 21:03, pirms 5 gadiem
Francijai zeltu neredzēt, jo usa būs zelts

  +2 [+] [-]

, 2019-04-02 21:28, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Embīds gribēja pārstāvāt Franciju vai tur kautkas virzās vai ne?
Daudzi Francijas speletaji Furnje ieskaitot pret to visu attiecas negativi, tā kā domāju, ka tur neka nebus.Personīgi, arī es neatbalstu to ideju, Kamerūnas nodošana..
PS Šos rakstus par PK lasit klust arvien sapigak...

  +1 [+] [-]

, 2019-04-02 22:12, pirms 5 gadiem
Ja serbi ir optimala sastava, tad ta ir labaka Eiropas komanda ar lielu atravienu

     [+] [-]

, 2019-04-09 16:37, pirms 5 gadiem
Tas tik būtu vareni...
Gan futbolā gan basī...