Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

ASV pēdējā ceturtdaļā aizbēg no Turcijas

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

ASV pēdējā ceturtdaļā aizbēg no Turcijas
Kairijs Īrvings un ASV izlase PK izcīņu sākusi ar divām uzvarām pēc kārtas. Foto: AP/Scanpix.

Otro uzvaru Pasaules kausa izcīņā šodien izcīnīja ASV vīriešu basketbola izlase, kas Spānijas pilsētā Bilbao 2010. gada PČ fināla atkārtojumā ar rezultātu 98:77 apspēlēja Turcijas valstsvienību, kas nopietnu pretestību spēja izrādīt pirmajās trīs ceturtdaļās. Uzvarētājiem produktīvākais un enerģiskākais vīrs laukumā bija Kenets Farīds, kurš 22 punktiem pievienoja astoņas atlēkušās bumbas un trīs pārķertas piespēles.

Pasaules kausa izcīņu amerikāņi vakar sāka, pārbraucot pāri Somijas valstsvienībai (114:55), bet svētdienas vakarā Maika Kžiževska vadītos NBA basketbolistus gaidīja krietni nopietnāks pārbaudījums Turcijas nacionālās komandas izskatā. Abas komandas 2010. gada pasaules čempionātā cīnījās par zeltu, un toreiz finālmačā ar 81:64 panākumu izcīnīja ASV.

Turki jau no pirmajām minūtēm aizsardzībā spēlēja zonu un kopumā maču iesāka nedaudz labāk (6:2, 9:5), taču ASV basketbolistus tas nesamulsināja. Pieturoties pie sev ierasti ciešās cilvēks-cilvēku aizsardzības, amerikāņi atrada iespējas ātrajiem un pusātrajiem uzbrukumiem, kuru noslēgumā veiksmīgi darbojās spēka uzbrucējs Farīds, atjaunodams pārsvaru savai komandai (14:10). Laukumā iesaistoties rezervistiem, abu valstsvienību rezultativitāte noplaka, un pēc desmit minūtēm uz tablo 16:16. Mača turpinājumā Turcija veiksmīgi bremzēja spēles gaitu, cenšoties noslēgt groza apakšu un ar gudrām piezīmēm apturot amerikāņu ātros uzbrukumus. Rezultātam augot līdzīgi, ASV nometnē pieauga nervozitāte - treneris Kžiževskis kājās stāvēja biežāk, nekā ierasts, bet allaž nosvērtais aizsargs Rouzs pēc apšaubāmas piezīmes pacēla balsi pret tiesnesi un brīdi vēlāk devās pie turku aizsarga Arslana izteikt komplimentus. Puslaika beigās turki realizēja divus trejačus un panāca līdz šim lielāko handikapu cīņas gaitā (38:32), bet, ejot lielajā pārtraukumā, tablo vēstīja 40:35 par labu eiropiešiem.

Pēc lielā pārtraukuma turki nepilnās trīs minūtēs sakrāja piezīmju normu, kas viņu aizsardzībai atņēma tik svarīgo opciju sist piezīmes ātro uzbrukumu ievados. Amerikāņi to izmantoja un, kāpinot apgriezienus aizsardzībā (sevišķi aktīvi bumbu pārtveršanā bija Karijs un Farīds), lēnām sāka pārņemt iniciatīvu savās rokās. Pirms izšķirošā ceturkšņa 66:60, vadībā jau ASV. Pēdējo periodu pašreizējie pasaules čempioni sāka ar astoņiem bezatbildes punktiem un ieguva līdz šim pārliecinošāko handikapu uz tablo (74:60). Turki centās atbildēt ar metieniem no distances un double-team pielietošanu, taču amerikāņi prasmīgi kustināja bumbu un demoralizēja pretinieku centienus ar efektīgiem dankiem Deivisa un Farīda izpildījumā. 20+ punktu pārsvars trenerim Kžiževskim cīņas beigās ļāva laukumā sūtīt arī tālākos rezervistus Derouzanu un Plamlī, taču otro maču pēc kārtas pārsniegt 100 gūto punktu gan neizdevās - 98:77.

Uzvarētāju rindās produktīvāko sniegumu demonstrēja garo spēlētāju tandēms Kenets Farīds-Entonijs Deiviss. Pirmajam 22 punkti (2p. - 11/14), astoņas bumbas zem groziem, trīs nozagtas bumbas un divi bloķēti metieni (efektivitāte 33). Tikmēr Deivisa rēķinā bez 19 punktiem arī sešas atlēkušās bumbas, divi bloki, divas pārtvertas piespēles un vairāki efektīgi bumbas triecieni grozā no augšas. Turcijas labā vienīgais, kas punktu ailītē sakrāja divciparu skaitli, bija uzbrucējs Senks Akjols (12).

Nākamā cīņa abām valstsvienībām paredzēta 2. septembrī, kad turki mērosies spēkiem ar Ukrainu, bet ASV eksaminēs Jaunzēlandi.

PK izcīņa basketbolā. 1. septembris. Bilbao

Turcija - ASV 77:98 (16:16, 24:19, 20:31, 17:32)
Turcija: Akjols 12, Preldžičs 9 (5 rez.piesp.), Savašs 9, Gulers 9, Arslans 8, Herseks 8, Ašiks 6 (8 atl.b., 3 bl.), Ermis 5, Gonlums 4, Aldemirs 4, Tunčeri 3, Osmans.
ASV: Farīds 22 (8 atl.b., 3 pārķ.b.), Deiviss 19, Hārdens 14 (7 rez.piesp.), Īrvings 13, Kazinss 11, Karijs 9 (5 pārķ.b.), Tomsons 6, Rouzs 2, Derouzans 2, Gejs, Plamlī.

C apakšgrupa

VKomandaUZ
1.ASV20
2.Ukraina11
3.Dominikāna11
4.Turcija11
5.Somija11
6.Jaunzēlande02

Izmantotie resursi:
International Basketball Federation (FIBA) -...

 +11 [+] [-]

, 2014-09-01 00:29, pirms 10 gadiem
Rezultāts īsti neatspoguļo spēli, vismaz tās sākumu, jo turki ļoti labi turējās līdz 3. ceturtdaļas beigām ar savu zonas aizsardzību un pick and roll uzbrukumu vazāja ASV, taču pēc tam salūza, un tad ASV jau „aizskrēja” prom.
Vispār par šo uzvaru jāpasakās Farīdam, kurš lielā mērā pavilka ASV, kad tas bija vajadzīgs. Deiviss arī bija ļoti labs, man šķiet, jau no sākuma vajadzēja vairāk uz viņiem spēlēt nevis mest ātrus trīspunktniekus, kas arī grūda ASV bedrē, līdz ko vairāk sāka spēlēt uz groza apakšu, tā arī metieni no distances sāka krist iekšā.

Skaidrs ir viens, ka pret zonas aizsardzību un pick and roll uzbrukumu ASV, vismaz pagaidām, ir milzīgas problēmas un pa rītdienas brīvo dienu risinājumi ir jāatrod, ja ASV negrib vairs tādu spēles ritējumu kā šodien līdz 3. ceturtdaļas vidum.

Ja runājam par nākotni (iespējamo Spānijas AV finālu) šī spēle parāda, kas jādara, lai varētu pārspēt ASV, papildus tam, spāņiem ir labāki izpildītāji – Kalderons, Rubio, Fernandezs, Gasoli, ar to gribu pateikt, ka turki vienā brīdī salūza, bet Spāņi var arī nesalūzt, un tas var pavērt viņiem iespējas uzvarēt ASV.

Būs interesanti.

  +4 [+] [-]

, 2014-09-01 00:32, pirms 10 gadiem
Katrā gadījumā pirmais puslaiks noteikti turnīra griezumā bija ļoti svarīgs, jo spēcīgākas komandas, iespējams, varēs dabūt papildu pārliecību, ka tas nav 10-galvains pūķis, ka cīnīties var.

Bet tas ir tikai mans minējums, tik pat labi var nospēlēt pretējo efektu - ASV var pielikt jebkurā mirklī, 5min laikā izraujot kājas, rokas un visu pārējo izraujamo.

     [+] [-]

, 2014-09-01 00:37, pirms 10 gadiem
Tas labi, jo domāju, ka atnāks atkal amīši visus kā mazos apspēlēs, bet izrādās, ka var cīnīties, jāgaida spēle pret Spāniju.

     [+] [-]

, 2014-09-01 00:37, pirms 10 gadiem
Pusi uzrakstīji pareizi, otru pusi galīgi garām.

Amīši tā pa lielam atrāvās, kad sākās ātri uzbrukumi.

Kazins, kad sākumā palaida laukumā izskatījās ĻOTI labi. Kāpēc viņam nedeve bez maz ne vienu minūti 3. ceturdaļā.

Kas man tagad izskatās- vajadzēja sastāvā Milsapu. Neiešu strīdēties kam vietā utt. Tagad vienīgais SF komandā ir Gejs. Lebrons, Durants, George, Carmelo nav. Un tas pats Gejs nedabū spēles laiku. Nav jau gluži Milsaps SF, bet tādu lomu spēlē iekš ATL. Bet nu nav gluži spēle ar 3 mazajiem + 2 garajiem.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-01 00:39, pirms 10 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Katrā gadījumā pirmais puslaiks noteikti turnīra griezumā bija ļoti svarīgs, jo spēcīgākas komandas, iespējams, varēs dabūt papildu pārliecību, ka tas nav 10-galvains pūķis, ka cīnīties var.

Bet tas ir tikai mans minējums, tik pat labi var nospēlēt pretējo efektu - ASV var pielikt jebkurā mirklī, 5min laikā izraujot kājas, rokas un visu pārējo izraujamo.
Nu jāņem arī vērā, ka Karijam un Tomsonam šodien negāja spēle. Un nevarētu teikt, ka Hārdenam baigi gāja. Ja vienā spēlē aizies, tad atkal pretinieki nebūs. Bet tas jau vecais stāsts par "Ja tantai būtu riteņi"

     [+] [-]

, 2014-09-01 00:40, pirms 10 gadiem
Farīds ar Deivisus pavilka amerikāņus kad to vajadzēja, turki ilgi turējās, bet tad nolūza.

     [+] [-]

, 2014-09-01 00:44, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Pusi uzrakstīji pareizi, otru pusi galīgi garām.

Amīši tā pa lielam atrāvās, kad sākās ātri uzbrukumi.

Kazins, kad sākumā palaida laukumā izskatījās ĻOTI labi. Kāpēc viņam nedeve bez maz ne vienu minūti 3. ceturdaļā.

Kas man tagad izskatās- vajadzēja sastāvā Milsapu. Neiešu strīdēties kam vietā utt. Tagad vienīgais SF komandā ir Gejs. Lebrons, Durants, George, Carmelo nav. Un tas pats Gejs nedabū spēles laiku. Nav jau gluži Milsaps SF, bet tādu lomu spēlē iekš ATL. Bet nu nav gluži spēle ar 3 mazajiem + 2 garajiem.
Milsapu tak uzaicināja, vai es kļūdos?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-01 01:00, pirms 10 gadiem
Autoram jāpaprasa kādu tieši turki pretestību izrādīja 3/4....

  +2 [+] [-]

, 2014-09-01 01:01, pirms 10 gadiem
Вежливые люди rakstīja: Nu diez gan nožēlojam uzvedība un augstprātība no ASV puses. ASV fan boys tagad līksmos.
Nožēlojama uzvedība bija tikai no Rouza.......

     [+] [-]

, 2014-09-01 02:25, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nožēlojama uzvedība bija tikai no Rouza.......
Puisis uzvilkās,sportā gadās. No Rouza negaidīti, bet es situāciju nepārspīlētu

  -3 [+] [-]

, 2014-09-01 03:02, pirms 10 gadiem
Šī spēle patiesi pierādīja ka amerikāņu komanda(paši spēlētāji, par trenneriem nezinu teikt) ir stulba..... tie čaļi kas šogad ir savākti uz izlasi parāda cik zems ir IQ līmenis līgā.. ko var gribēt no 20 gadīga puikas ar $$$ kabatā.. visu spēli pret tevi sedz zonu un tu tik brāzies ar galvu pa priekšu un attopies tikai 4 ceturtdaļā... Turki parādīja labu komandas spēli.. žēl tik ka nav kāda naturalizēta amerikāņa kurš zilonim spētu pārlēkt...

     [+] [-]

, 2014-09-01 07:08, pirms 10 gadiem
Nu Rouzs nevareeja iztureet to tiesaashanu un reali arslans vinju panjeemaa uz zobu un izprovoceeja, tadejaadi Rouzs dabuuja pa kaklu un veel pieziimi rouzam iedeva.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-09-01 08:56, pirms 10 gadiem
wow, episks koefs =]]

  +1 [+] [-]

, 2014-09-01 09:00, pirms 10 gadiem
ASV nav konkurentu, tas, ka vakar turki izturēja 20 min, tas ir tikai normāli, jo abās komandās spēlē profesionāļi, bet sākot jau no 3/4 viss bija skaidrs. Kā Coach K teica minūtē "they are tired", jo ASV tempu izturēt citas komandas var varbut 20-25 min, pēc tam spēķi beidzas, pie tam turki 3/4 iemeta 4 trīnīšus, kas viņus paglāba no -40.

     [+] [-]

, 2014-09-01 10:06, pirms 10 gadiem
Līdz 3/4 beigām turki neturējās - viņi to spēja apmēram līdz 2. minūtei 3/4daļā - to izskaidro tas, ka ASV uzvarēja 3/4daļu ar +11... -6 turkiem pēc puslaika bija tikai pateicoties 1. puslaikā iekrātajam pārsvaram... ja paņemtu atsevišķi 2. puslaiku, tad diezgan pārliecinoši ASV pārgāja pāri turkiem un varēja būt vēl vairāk, ja ASV pēdējās 3 minūtēs nebūtu apstājušies (līdz tam viņiem bija +26, bet tad paši vairs punktus neguva, bet turki gan)...

  -1 [+] [-]

, 2014-09-01 10:25, pirms 10 gadiem
petravicus rakstīja: Līdz 3/4 beigām turki neturējās - viņi to spēja apmēram līdz 2. minūtei 3/4daļā - to izskaidro tas, ka ASV uzvarēja 3/4daļu ar +11... -6 turkiem pēc puslaika bija tikai pateicoties 1. puslaikā iekrātajam pārsvaram... ja paņemtu atsevišķi 2. puslaiku, tad diezgan pārliecinoši ASV pārgāja pāri turkiem un varēja būt vēl vairāk, ja ASV pēdējās 3 minūtēs nebūtu apstājušies (līdz tam viņiem bija +26, bet tad paši vairs punktus neguva, bet turki gan)...
Rouzs apstajaas. Janem nost tadus, kas negrib spelet. Nenormalais superstars atradies. Domaju, ka Lilards butu sakarigaks vina vietaa, no arpuses noteikti met labak. Manuprat, Rouzs ir izlase tikai tapec, ka treneru kolektivaa ir Tibodo.

     [+] [-]

, 2014-09-01 10:56, pirms 10 gadiem
mens rakstīja: Milsapu tak uzaicināja, vai es kļūdos?
Atlasē uzaicināja un viņš tur arī bija. Un viņam vienam no pēdējiem atteica. Neuzskatu, ka tas bija pareizi. Bet tas jau ir treneru lauciņš, ne mans

     [+] [-]

, 2014-09-01 11:14, pirms 10 gadiem
ronaldinho10 rakstīja: ASV nav konkurentu, tas, ka vakar turki izturēja 20 min, tas ir tikai normāli, jo abās komandās spēlē profesionāļi, bet sākot jau no 3/4 viss bija skaidrs. Kā Coach K teica minūtē "they are tired", jo ASV tempu izturēt citas komandas var varbut 20-25 min, pēc tam spēķi beidzas, pie tam turki 3/4 iemeta 4 trīnīšus, kas viņus paglāba no -40.
Nāks pretī spāņi un tad redzēsim, kas ir USA. Spāņi arī domājams, ka nekur neskries. Un kā USA domā apturēt Gazolus? Tas pats jautājums arī par garo izredzēm uzbrukumā- kā tiks garām Gazoliem? Davis un Menimals pagaidām nepārliecina uzbrukumā. Paši viņi neko īsti nevar izdarīt uzbrukumā (kas it kā nav arī viņu uzdevums, bet tāpat ir jāveic).

     [+] [-]

, 2014-09-01 11:18, pirms 10 gadiem
raiversons rakstīja: Rouzs apstajaas. Janem nost tadus, kas negrib spelet. Nenormalais superstars atradies. Domaju, ka Lilards butu sakarigaks vina vietaa, no arpuses noteikti met labak. Manuprat, Rouzs ir izlase tikai tapec, ka treneru kolektivaa ir Tibodo.
Ārpuses metēji jau ir- Kairijs, Karijs, Tompsons. Ar tiem domāju, ka pietiek.

Nez vai Tibodo pie vainas. Ja sastāvā būtu Melo, Lebrons, Cp3, Durants, tu tak neteiktu, ka trenera dēļ tas ir. Rouzs ir labs. Lai gan nezinam to pēdējās 2 sezonas un tad varētu domāt, vai tāds spēlētājs ir vajadzīgs izlasē.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-01 11:48, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nāks pretī spāņi un tad redzēsim, kas ir USA. Spāņi arī domājams, ka nekur neskries. Un kā USA domā apturēt Gazolus? Tas pats jautājums arī par garo izredzēm uzbrukumā- kā tiks garām Gazoliem? Davis un Menimals pagaidām nepārliecina uzbrukumā. Paši viņi neko īsti nevar izdarīt uzbrukumā (kas it kā nav arī viņu uzdevums, bet tāpat ir jāveic).
Lai gan es jau pirms PK sākuma visiem stāstīju, ka manuprāt Spānija beidzot beigs ASV uzvaru sēriju un finālā triumfēs (ja līdz tam kāja nepaslīdēs Spāņiem), nevajadzētu tomēr skriet notikumiem pa priekšu! PK galu galā ir tikai tikko sācies un ASV vēl ir gana daudz laika, lai uzlabotu sniegumu un pierastu pie FIBA basketbola!
Man kaitina pāris lietas šobrīd:
1) Ka spēli pret Somiju salīdzina kā normu pret visām pārējām izlasēm, ka +50 ir jābūt pret visiem, jo Somija taču gluži nav tā labākā Pasaules vai pat Eiropas komanda;
2) Pēc vakardienas spēles pret Turciju, visi atkal čīkst, ka ak vai, ASV galīgi švaki, kas tad nu notiek, kur ir +50 utt. Viss līdz šim ir pilnīgi likumsakarīgi. Turcija jau nu nav tā vājākā izlase un ja kāds domāja, ka ASV ar savu esošo sastāvu brauks visiem pāri kā pret Somiju, tad nu smagi maldījās. Nezinu vai vairs grupā, bet līdz finālam būs arī domājams vēl grūtākas spēles priekš ASV kā pret Turciju! Galu galā, ja ASV ar savu pirmo sastāvu Olimpiādē dabūja pasvīst pret Spāniju, tad tagad ASV varētu teikt spēlē ar kādu 2. izlasi, kamēr Spānija ir savākusi VISUS pašus labākos spēlētājus.
3) Vēl kaitina bleacherreportā lasīt, kā amīši čīkst par tiesāšanu, ka visiem nostaigāts utt. Šobrīd varam redzēt patieso ainu, kā NBA atļauj nostaigāt, lai tikai skaistāka epizode no tā sanāk, jo šķiet, ka lielākā daļa no ASV kļūdām šobrīd nākušas pēc nostaigāta. Lai nu ko, tad par tiesāšanu man absolūti nav pagaidām pretenziju. Tāpat pēdējās epizodēs FRA-SER spēlē. Tas tak skaidrs, ka tiesnešiem tas nekad nav viegls lēmums, ja spēlētājs pēdējās sekundēs iet caurgājienā, jo kontakts ar aizsardzību ir gandrīz neizbēgams un tiesnešiem vienmēr ir grūti spriest par to robežu, cik liels kontakts ir traktējams kā pārkāpums un cik liels vairs nav! Ja uz līnijas ir spēles iznākums, tad jebkurā gadījumā kāds vienmēr čīkstēs, ka bija vai nebija tur sods (atkarībā no tiesneša lēmuma).

Pagaidām PK lielu pārsteigumu man personīgi nav. Varbūt nebiju gaidījis tādu dominanci no Spānijas, bet citādi pēc pirmajiem 2 cikliem, viss ir pareizi

  +1 [+] [-]

, 2014-09-01 12:17, pirms 10 gadiem
@Nedarbs

Nu es arī jau pirms čempja redzot USA sastāvu sapratu, ka pret ESP viņiem nekāda vieglā pastaiga nebūs. Un īsti neredzu variantus, kur paklupt spāņiem, lai netiktu finālā. Varbūt uzskries virsū kādai līdzīgai komandai un tiem uzkritīs truļi, kā vakar TUR. Brīžiem likās, ka viņi bez maz vai met ar acīm ciet. Un tas arī īstenībā viņus sākumā notrurēja amīšiem līdzi.

Par nostaigāšanu- te jau svilpj uz pirmajiem soļiem vairāk, nevis uzbrukuma nobeigumā. Man liekas vakar amīši dabūja tos nostaigātos vairāk uz to, ka pēc bumbas saņemšanas solis bija pa priekšu driblam nevis tieši uzbrukuma situācijās, kur arī kaut kas izšķīrās.

  +1 [+] [-]

, 2014-09-01 12:54, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: @Nedarbs

Nu es arī jau pirms čempja redzot USA sastāvu sapratu, ka pret ESP viņiem nekāda vieglā pastaiga nebūs. Un īsti neredzu variantus, kur paklupt spāņiem, lai netiktu finālā. Varbūt uzskries virsū kādai līdzīgai komandai un tiem uzkritīs truļi, kā vakar TUR. Brīžiem likās, ka viņi bez maz vai met ar acīm ciet. Un tas arī īstenībā viņus sākumā notrurēja amīšiem līdzi.

Par nostaigāšanu- te jau svilpj uz pirmajiem soļiem vairāk, nevis uzbrukuma nobeigumā. Man liekas vakar amīši dabūja tos nostaigātos vairāk uz to, ka pēc bumbas saņemšanas solis bija pa priekšu driblam nevis tieši uzbrukuma situācijās, kur arī kaut kas izšķīrās.
Jā, jā, bet ja sper soli pirms dribla, tad skrējiens sanāk ātrāks, nekā, ja pirms soļa vēl jāuzdriblē. 4-5 soļus jau viņi nestaigā, vienkārši pieraduši, ka NBA, lai spēle būtu ātrāka, nesvilpj to nostaigātu, ja solis ir vēl pirms dribla. Te tas neiet krastā.

     [+] [-]

, 2014-09-01 12:54, pirms 10 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Ārpuses metēji jau ir- Kairijs, Karijs, Tompsons. Ar tiem domāju, ka pietiek.

Nez vai Tibodo pie vainas. Ja sastāvā būtu Melo, Lebrons, Cp3, Durants, tu tak neteiktu, ka trenera dēļ tas ir. Rouzs ir labs. Lai gan nezinam to pēdējās 2 sezonas un tad varētu domāt, vai tāds spēlētājs ir vajadzīgs izlasē.
Nu man personigi Kairijs vairak liekas, kaa caurgaajienu meistars nevis meteejs.
Nu nez, man Rouza spele neparliecina. Iemest nevar, daudz kludu, sodi tapat. Protams, nav ilgu laiku spelejis nopietnaa liimenii un tapec ari taads sniegums. Bet tiesi tapec ari saku, ka vins izlasee atrodas vairak Tibodo del, jo kaa gan saveejam atteiksi un panemsi izlasee kaadu citu, piemeram to pasu Lilardu.

     [+] [-]

, 2014-09-01 14:22, pirms 10 gadiem
Nedarbs rakstīja: Jā, jā, bet ja sper soli pirms dribla, tad skrējiens sanāk ātrāks, nekā, ja pirms soļa vēl jāuzdriblē. 4-5 soļus jau viņi nestaigā, vienkārši pieraduši, ka NBA, lai spēle būtu ātrāka, nesvilpj to nostaigātu, ja solis ir vēl pirms dribla. Te tas neiet krastā.
Ja nemaldos, bumbai ir jābūt ārā no rokām pirms soļa. Un tad nu tiesnešiem precīzi jāredz, vai bumba ir jau atlaista uz zemi. Veselu soli jau neviens neuztaisa, kad fiksē nostaigātu. Parasti tur ir tā, ka atlaiž bumbu bik bik pa vēlu. Grūti šo izskaidrot rakstot...... (dzīvē parādītu)

     [+] [-]

, 2014-09-01 14:28, pirms 10 gadiem
raiversons rakstīja: Nu man personigi Kairijs vairak liekas, kaa caurgaajienu meistars nevis meteejs.
Nu nez, man Rouza spele neparliecina. Iemest nevar, daudz kludu, sodi tapat. Protams, nav ilgu laiku spelejis nopietnaa liimenii un tapec ari taads sniegums. Bet tiesi tapec ari saku, ka vins izlasee atrodas vairak Tibodo del, jo kaa gan saveejam atteiksi un panemsi izlasee kaadu citu, piemeram to pasu Lilardu.
Būtībā jau USA beigās nebija daudz no kuriem izvēlēties. Ja kandidātos būtu kaut kāds Knight vai Jennings tad viņi tāpat būtu labāki par Rouzu. Nu ir Rouzs ierūsējis. Tas ir fakts. Un nav viņam metiens no distances labs. Tā kā Knight vai Jennings būtu tik pat piemērojams.

Irvings iet cauri utt. bet viņam ir arī metiens. Te jāatgriežas par bazaru, kas labāks Irvings vai DWade. Un es jau to pirms tam minēju- Wade fiziski spēcīgāks, bet Irvings ir tehniskāks UN AR METIENU.

     [+] [-]

, 2014-09-01 14:33, pirms 10 gadiem
ASV spēlē ar otro izlasi un vienalga neviens nespej tos uzvarēt kaut vienā spēlē. Protams, grupa arī viegla trāpījusies.

     [+] [-]

, 2014-09-01 15:58, pirms 10 gadiem
Spēles neesmu redzējis, bet izskatās, ka no tā Rouza nekas nebūs.

     [+] [-]

, 2014-09-01 18:39, pirms 10 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Spēles neesmu redzējis, bet izskatās, ka no tā Rouza nekas nebūs.
2. MVP diez vai būs. Bet būs labāks par jebkuru PG, kas CHI bijuši pēdējos 2 gadus. MVP tāpāt tuvākos gadus paredzēti Durantam un Lebronam Bet Rouzs, manuprāt, diskusijas tuvumā vairs nebūs.